Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Permanent hårfjerning

tilbuds-billede
995,-
Ikke aktivt
værdi:
2000,-
50%

Deal fra 27/1-2018

Amager: S-Lounge

Du får en Ellipse Laser behandling der er helt smertefri, og med garanti reducere uønsket hårvækst, og forhindrer ny dannelse. Behandlinger af både armhule, ben, bikinilinje, ansigt, skuldre eller ryg mm. til både mørke og lyse hudtyper.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pris gælder behandling med IPL laserbehandling til ½ ben.
 
Se alle S-Lounge deals

Yderligere beskrivelse

Hos S-Lounge kan du nu og her få ##68% ::50% %% rabat på permanent hårfjerning med IPL laserbeh. til ½ ben hos S-Lounge. Betal kun kr. ##647::995%%,- mod normalprisen på kr. 2000,- Hos os tilbyder vi en masse forskellige behandlinger både til kvinder og mænd. Vi arbejder med Ellipse IPL2, som er det mest effektive og gennemprøvede system på markedet til permanent hårfjerning. Herudover tilbydes mange andre kosmetiske behandlinger på klinikken til konkurrencedygtige priser. Med en personlig service, hyggelig indretning og beroligende musik vil vi stræbe efter at give dig en professionel behandling og en oplevelse du ikke glemmer. Lige nu kan vi tilbyde ##68% ::50% %% rabat på permanent hårfjerning med IPL laserbeh. til ½ ben - betal kun kr. ##647::995%%,- (normalpris kr. 2000,-) Permanent hårfjerning er den ultimative løsning, som er udbredt i det meste af verden. Hos S-Lounge har vi god erfaring med behandling af både lyse og mørke hudtyper, hvilket medfører, at man kan sige permanent farvel til uønsket hårvækst. Vi kan behandle både armhule, ben, bikinilinje, ansigt, skuldre eller ryg m.m. Ellipse Laser garanterer reducering af uønsket hårvækst efter hver behandling. Dit resultat er permanent, da ødelagte hårsække ikke danner nye hår. Skulle du alligevel få et par enkelte hår med årene, er de nemme at fjerne med en enkelt opfølgende behandling. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til vores klinik på 50 15 46 47, hvor vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål. Vi glæder os til at tage imod dig :)  

Ekstra information

Holmbladsgade 84 2300 København S50 15 46 47

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
599,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times Hotstone massage

Amager: S-Lounge

Ved brug af varme lavasten udføres massagen med lange dybe strøg, hvilket får dine spændinger i kroppen til at forsvinde. Varmen fra stenene vil langsomt brede sig til hele kroppen, og trænge dybt ind i musklerne. Stenene placeres på særlige punkter.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 295,-
værdi:
599,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters dybdegående massage

Amager: S-Lounge

Forkæl dig selv og din krop med en dybdegående massage, som giver dig et afbræk fra den travle hverdag og løsner op i de opspændte muskler.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 75,-
værdi:
150,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Hårfjerning med varm sukkermasse

Frederiksberg: Beauty Body

Vælg mellem 4 behandlinger: Braziliansk Sugaring, sugaring af bikinilinje, sugaring af armhule eller sugaring af ½ ben inkl. knæ. Sugaring minder meget om voksning. Forskellen er, at voksen erstattes med varm sukkermasse, der på en sikker og effektiv måde fjerner hår på kroppen.
"Prisen 75,- gælder sugaring af armhule. Over 350 har købt." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk travelbird TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide