Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Effektiv rengøring af din bil

tilbuds-billede
749,-
Ikke aktivt
værdi:
1499,-
50%

Deal fra 1/5-2017

Odense SV: Cotti Rens

Bilrens sølv består af damprens udvendig/indvendig, polering af ruder og vinylmakeup udvendig/indvendig, fjernelse af insekter, hundehår og tjærepletter, støvsugning, dampvask af fælge og dørfalser, damprens af bilsæder og rens af ventilationskanaler med trykluft og damp.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato.
 
Se alle Cotti Rens deals

Yderligere beskrivelse

Vi tilbyder en komplet rens af din firehjulede ven :O) - Spar 55% på "SØLV" bilrens hos Cotti Rens. Normalpris kr. 1659,- / NU kr. 749,- Cotti Rens har ligget i Odense på Dalumvej 34 i mange år og i alle årene har vores vigtigste fokus været kvalitet. Det vidner vores mange tilfredse kunder om. Alle kender det. Snavset, rodet og ikke mindst lugten hober sig op i bilen og i stedet for at gøre noget ved det, så ignorerer man det og venter på at man får tid til at gøre noget ved det. Men fra i dag behøver du ikke bekymre dig om det længere! For hos os kan du lige nu spare 50% på "SØLV" bilrens. Normalpris kr. 1659,- / NU kr. 749,- "SØLV" bilrens indeholder: • Damprens udvendig/indvendig • Polering af ruder udvendig/indvendig • Fjernelse af insekter • Fjernelse af tjærepletter • Fjernelse af hundehår • Støvsugning af kabine og bagagerum • Dampvask af fælge • Damprens af bilsæder • Dampvask af dørfalser • Vinylmakeup udvendig/indvendig • Rens af ventilationskanaler med trykluft og damp Miljøvenlig rengøring af bil med damp: • Det er simpelt • Det er ekstremt effektivt • Det er en sikker måde at rengøre bil på Damp i sig selv er hverken noget nyt eller et opreklameret påfund. Derimod er det et produkt som er kommet for at blive. Hvorfor skal man bruge 100-200 l. rent drikkevand på at vaske en bil, når man kan nøjes med at bruge 1-2 liter? Hvorfor skal man udsætte sin bil for unødvendige ridser og slitage, i en tid hvor ting i forvejen hurtigt taber værdi?    Det er spørgsmål som der heldigvis er nogen der har fundet svar på: En maskine som kombinerer varme og tryk i form af komprimeret damp. Dampen udledes under højt tryk, høj temperatur og med et minimalt forbrug af både energi og vand, idet rensning og tørring er en del af samme proces. Udover at dampen eliminerer alle former for snavs, støv og de fleste pletter, så har den en temperatur der gør, at alle bakterier samt støvmider fjernes, hvilket efterlader et komplet sterilt og perfekt resultat. Da der heller ikke anvendes nogen former for kemikalier, vil resultatet ikke kun være bedre end hos proff. klargøringscentre, men også langt mere allergivenligt. Book en tid hos Cotti Rens allerede idag og tril ned hos vores professionelle auto klargøring på Dalumvej 34 B og lad os rense bilen ind- & udvendig, så du kan nyde at sætte dig ind i en ren og velduftende bil.    

Ekstra information

Dalumvej 34 B 5250 Odense SV66 13 28 12

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 899,-
værdi:
3000,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Grundig rengøring af bil

Esbjerg: Ren Bil Service

Udvendig og indvendig rengøring af bil, som bliver udført nænsomt i hånden. Gælder alle personbiler og stationcars.
"Værdibeviset gælder straks efter køb og det udløber ikke. Er før set på deal til 1.299,-. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 475,-
værdi:
999,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ind- og udvendig bilrengøring

Storkøbenhavn: Car-shine

Står din bil også stille på en p-plads flere timer om dagen? Den tid udnytter Car-shine på at klargøre bilen, så den er fin som ny, når du skal bruge den næste gang.
"7. feb. - 28. maj. Car-shine kommer til dig på den aftalte adresse. Postnumre: 1000-2930" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
699,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bilvask og indvendig rengøring

Esbjerg: Ren Bil Service

Forlæng bilens levetid med god bilpleje og bliv klar til foråret og sommeren. Du får en bilvask og indvendig rengøring af din personbil eller stationcar. Afhenting og aflevering af bilen mulig.
"Gælder ikke til større biler. Bestil 2 dage forinden. Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide