Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

2-retters menu

tilbuds-billede
232,-
Ikke aktivt
værdi:
386,-,-
40%

Deal fra 19/10-2016

Ringsted: Restaurant Mango

2-retters menu med:
• Forret: Hjemmelavede forårsrulller m. sur-sød chilisauce
• Hovedret: Kalvespyd m. hjemmelavet mandelpesto

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder til d. 15. december. Bordreservation påkrævet.
 
Se alle Restaurant Mango deals

Yderligere beskrivelse

Restaurant Mango tilbyder lige nu 40% rabat på en 2 retters menu for 2 pers. Dealpris kun kr. 232,- (værdi kr. 386,-)  Forkæl dine smagsløg med dette tilbud! Restaurant Mango i Ringsted sørger for skøn asiatisk mad med et dansk tvist for dig og din ledsager.  Tilbuddet indeholder: 2 retters menu for 2 pers. bestående af forret og hovedret • Forret: Hjemmelavede forårsrulller m. sur-sød chilisauce (2 x kr. 45,-).  • Hovedret: Kalvespyd m. hjemmelavet mandelpesto (2 x kr. 148,-). Værdi: kr. 386,- Bemærk:   Bordreservation nødvendig på tlf. 61 73 90 58.  Værdibeviset skal medbringes på print.  Værdibeviset udløber 15.12.2016. Restaurant Mango Hos Restaurant Mango er vi ikke bange for at være kreative i køkkenet. Det er tværtimod netop vores kreativitet og evne til at kombinere mad fra den danske og den asiatiske køkkenkultur, der udgør vores koncept - også kaldet fusionsmad. Vi tager udgangspunkt i gode danske råvarer, mens vi i tilberedningen og valget af krydderier lader os inspirere af det bedste fra begge verdener. På den måde er vi i stand til at tilbyde vores kunder en helt igennem unik smagsoplevelse, som hviler på en kombination af stolte madtraditioner fra både Danmark og Asien. Det er vigtigt for os, at vores kunder forlader restauranten med en følelse af at have modtaget et let, sundt og nærende måltid i modsætning til den tunge fornemmelse af at være overmæt. Derfor sammensætter vi retterne af sunde råvarer og begrænser brugen af fedstof mest muligt. Det er råvarerne og krydderierne, der skal give smagen, ikke fedtstoffet. Vi steger kun i olivenolie og aldrig i margarine og smør. Vi har en god historie at fortælle om opbygningen af hver enkelt ret, så spørg endelig løs, da vi hellere end gerne deler den med dig. En god restaurantoplevelse består af meget mere end maden. Man skal føle sig velkommen, opleve god service og kunne nyde sin mad i hyggelige og behagelige omgivelser. Det er vi meget bevidste om hos Restaurant Mango, og derfor serveres maden altid med et smil, mens indretningen understøtter maden i dens lethed. Hvad angår god service, handler det for os blandt andet om at være fleksibel og lydhør i forhold til de særlige ønsker, vores kunder måtte have. Så selvom vi ikke umiddelbart har glutenfrie retter eller vegetarretter på menuen, tilbereder vi dem meget gerne efter ønske. Vi vil dog bede om, at man så vidt muligt kontakter os på forhånd, så vi kan planlægge derefter. Søger du en restaurant, hvor god service, spændende mad, indbydende omgivelser og fornuftige priser mødes i skøn forening, så er Restaurant Mango det rette valg. Vi glæder os til at byde dig velkommen i restauranten.

Ekstra information

Sct. Bendtsgade 10 4100 Ringsted61 73 90 58

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 75,-
værdi:
100,-
rabat 25%
Gå til tilbud Læs mere mere

Frit valg på topanmeldt indisk i centrum

Gråbrødretorv: Bombay Bistro

Spar 25 % på hele regningen (både mad og drikke) i dag
Passionerede kokke serverer de klassiske indiske retter på en ny og kreativ måde. Læn dig tilbage i de farverige puder og nyd det.
"Book straks - få pladser. Topanmeldt:
4.6 af 5 stjerner
Glad smiley Pris er eks. Se andre borde i aften" - all2day
 
 
tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 239,-
værdi:
398,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 5 anretninger i 2 serveringer

Klampenborg: Strandmøllekroen

I mere end 200 år har Strandmøllekroen serveret fantastisk gastronomi til danskerne. Og så ligger den fuldstændig fantastisk - i vandkanten mellem Dyrehavens grønne blade og fuglefløjt og strandkanten med Ørersunds brusende blå.
"Indtil 9. juni. Stedet har en glad smiley Stedet får 4.2 af 5 stjerner (1901 brugere) Over 250 har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide