3 måneders onlinekursus i terapi

tilbuds-billede
1998,-
Gå til tilbud
værdi:
3995,-,-
50%

Deal fra 6/4-2024

Mette Glargaard

Få et effektivt psykoterapi-onlinekursus, som kan give dig hjælp til at håndtere følelsesmæssigt ubehag og stressforebyggelse, kommunikationsværktøjer, forandringsmetoder og meget mere.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

.
 
Se alle Mette Glargaard deals

Yderligere beskrivelse

Mette Glargaard tilbyder lige nu ##73% ::50% %% rabat på et onlinekursus i 6 måneder! Dealpris kun kr. ##1079::1998%%,- (værdi kr. 3995,-) Med tilbuddet her får du et effektivt psykoterapi-onlinekursus hos Mette Glargaard til en skarp pris! Uanset om du mangler glæde, kærlighed, trænger til forandring i dit liv eller højere selvværd, giver dette kursus dig redskaberne - og det foregår i trygge omgivelser, hjemme hos dig selv.  • Er du tit optaget og fyldt af tanker, bekymringer og usikkerhed?  • Bliver du ikke forstået?  • Har du mennesker i dit liv, som ikke er sunde for dig?  • Siger du ja, når du mener nej?  • Føler du dig stresset eller ked af det?  • Ville du ønske du kunne fikse det hele - og helst i går?  • Får du at vide, at du er forkert og blive bebrejdet det, du gør?  • Har du svært ved at mærke dig selv, og vide hvad du har lyst til, og hvad der er godt for dig?  • Har du dårlige oplevelser i bagagen fra barndom eller tidligere forhold?  • Føler du dig hæmmet?  • Står dit liv stille?  • Er det svært for dig virkelig at mærke glæde og begejstring – eller er der bare for lidt af det i din hverdag?  • Kan du mærke, at der er noget, som føles forkert, men kan ikke lige sætte fingeren på det? Kan du nikke genkendende til en af følgende punkter, er onlinekurset her det rette for dig! Med onlinekurset får du hjælp til at håndtere følelsesmæssigt ubehag og stressforebyggelse, kommunikationsværktøjer, forandringsmetoder og meget, meget mere.  Uanset om du vil arbejde med dit potentiale, selvværd, din lykke, stress, optimere din gennemslagskraft eller hjælpe dit parforhold på vej, skal du føle dig hørt og mødt. Mette Glargaard tager udgangspunkt i, hvor du er i dit liv, og det du har brug for hjælp til. Med terapi hos Mette Glargaard skal du føle, at du får noget med dig, som du konkret kan bruge, både hvis det er til at fortsætte en løbende udvikling, brænde igennem eller skabe balance mellem erhvervsliv og privatliv. Under onlinekurset får du et nyt redskab cirka hver 4. dag til din personlige værktøjskasse, så du kan skabe det liv du ønsker dig! Videoerne i kurset tager dig ind i en spændende verden af indsigter og positive øvelser, som får dig til at gro. Det er kun dig, der kan skabe en forandring, og her har du redskaberne til det. Benyt dig af tilbuddet nu og brug dit potentiale fuldt ud med et onlinekursus hos Mette Glargaard!

Ekstra information

31 35 13 37

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
1190,-
rabat 92%
Gå til tilbud Læs mere mere

Fotosession

Nær Hadsten: Jonas F

- 60 min. fotosession og 1 digitalt billede (99 kr.)
- 60 min. fotosession og 1 printet billede - 18 x 24 cm (279 kr.)
- LinkedIn/Profilbillede (149 kr.)
"Indtil 27. okt." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
1111,-
rabat 69%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kort og klarsynslæsning

Århus (eller online): Marianne Teglgaard

Uanset om du tidligere har stiftet bekendtskab med den spirituelle verden eller ej, så kan Marianne Teglgaard give dit liv et positivt skub i den rigtige retning, når hun læser i sine kort.
"Pt. ikke nogen udløbsdato. Kan benyttes i både Aarhus og online. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
415,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Smagning hos Bagsværd Lakrids

Bagsværd: Bagsværd Lakrids

Boblende kar med lakrids, den intense duft og ikke mindst en smagning, der overgår din vildeste fantasi. Her skydes det nye år ind med en guldbillet til alt, hvad hjertet begærer af luksuriøst gourmet-minismørrebrød rost i Berlingske, cupcakes, te og ikke mindst lakrids.
" Udvalgte dage i jun. - jul." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide