3 måneders onlinekursus i terapi

tilbuds-billede
1998,-
Gå til tilbud
værdi:
3995,-
50%

Deal fra 8/2-2019

Mette Glargaard

Få et effektivt psykoterapi-onlinekursus, som kan give dig hjælp til at håndtere følelsesmæssigt ubehag og stressforebyggelse, kommunikationsværktøjer, forandringsmetoder og meget mere.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Mette Glargaard deals

Yderligere beskrivelse

Mette Glargaard tilbyder lige nu ##73% ::50% %% rabat på et onlinekursus i 6 måneder! Dealpris kun kr. ##1079::1998%%,- (værdi kr. 3995,-) Med tilbuddet her får du et effektivt psykoterapi-onlinekursus hos Mette Glargaard til en skarp pris! Uanset om du mangler glæde, kærlighed, trænger til forandring i dit liv eller højere selvværd, giver dette kursus dig redskaberne - og det foregår i trygge omgivelser, hjemme hos dig selv.  • Er du tit optaget og fyldt af tanker, bekymringer og usikkerhed?  • Bliver du ikke forstået?  • Har du mennesker i dit liv, som ikke er sunde for dig?  • Siger du ja, når du mener nej?  • Føler du dig stresset eller ked af det?  • Ville du ønske du kunne fikse det hele - og helst i går?  • Får du at vide, at du er forkert og blive bebrejdet det, du gør?  • Har du svært ved at mærke dig selv, og vide hvad du har lyst til, og hvad der er godt for dig?  • Har du dårlige oplevelser i bagagen fra barndom eller tidligere forhold?  • Føler du dig hæmmet?  • Står dit liv stille?  • Er det svært for dig virkelig at mærke glæde og begejstring – eller er der bare for lidt af det i din hverdag?  • Kan du mærke, at der er noget, som føles forkert, men kan ikke lige sætte fingeren på det? Kan du nikke genkendende til en af følgende punkter, er onlinekurset her det rette for dig! Med onlinekurset får du hjælp til at håndtere følelsesmæssigt ubehag og stressforebyggelse, kommunikationsværktøjer, forandringsmetoder og meget, meget mere.  Uanset om du vil arbejde med dit potentiale, selvværd, din lykke, stress, optimere din gennemslagskraft eller hjælpe dit parforhold på vej, skal du føle dig hørt og mødt. Mette Glargaard tager udgangspunkt i, hvor du er i dit liv, og det du har brug for hjælp til. Med terapi hos Mette Glargaard skal du føle, at du får noget med dig, som du konkret kan bruge, både hvis det er til at fortsætte en løbende udvikling, brænde igennem eller skabe balance mellem erhvervsliv og privatliv. Under onlinekurset får du et nyt redskab cirka hver 4. dag til din personlige værktøjskasse, så du kan skabe det liv du ønsker dig! Videoerne i kurset tager dig ind i en spændende verden af indsigter og positive øvelser, som får dig til at gro. Det er kun dig, der kan skabe en forandring, og her har du redskaberne til det. Benyt dig af tilbuddet nu og brug dit potentiale fuldt ud med et onlinekursus hos Mette Glargaard!

Ekstra information

31 35 13 37

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 74,-
værdi:
149,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 måned i online malerskole

Onlinemalerskolen.dk

Onlinemalerskolen er der, hvor læreren hjælper malerglade folk og spirende kunstnere med at få større viden, kunnen og færdigheder,så de får større sikkerhed i deres virke med maleriet fremover - og dermed succes med deres billedkunst.
 
tilbuds-billede
pris 395,-
værdi:
1300,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Privat vinsmagning - op til 6 personer

Brofaste øer og Bornholm: Noer og Kofod Wines

Rammerne er jeres i eget hjem, så I skal blot sørge for at have vin- og vandglas, en kande vand og meget gerne en ”spyttespand” klar, inden vinsmagningen går i gang. Det er helt op til jer som værter, om der skal være lidt brød eller en let tapas, som ledsager til smagningen.
"Man. - tor. Kl. 10-18. Indtil 31. dec. Tilbuddet er inklusiv kørsel." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Numerologisession

Hele landet: Certificeret Match Numerolog Gittemai

Få indsigt i dig selv og hvem du er samt hjælp til hvordan du kan skabe mere flow i dit liv og få bedre livsbetingelser. Den Lille Tolkning foregår udelukkende som mail-session
"Værdibeviset gælder straks efter køb. . " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide