Bestseller: Lymfedrænage - for immunsystem

tilbuds-billede
300,-
Gå til tilbud
værdi:
600,-,-
50%

Deal fra 21/12-2020

Østerbro: Studio Kirlita

Går du og døjer med hævede og ømme lymfeknuder i kroppen, så kan en lymfedræage gøre underværker. Her får du en let og pulserende massage som er med til at fjerne væskeophobninger, øge strømmen i lymfeknuderne, samt opfriske dit immunforsvar. 1 time.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder straks og udløber ikke pt. Over 150 har købt. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Kirlita deals

Yderligere beskrivelse

Studio Kirlita tilbyder lige nu ##65% ::50% %% rabat på 60 min. lymfedrænage med Pharmacels Power-Q! Dealpris kun kr. ##210::300%%,- (værdi kr. 600,-) Skønhedssalonen Kirlita ligger på Holsteinsgade 2 i København, og her er du garanteret en professionel behandling! Med dette tilbud får du mulighed for at prøve Pharmacels Power-Q systemerne, der er effektive i forbindelse med massage og lymfedrænage procedurer, der er beregnet til at håndtere en række kosmetologiske og medicinske problemer. Brugen af kompressionsterapi med Pharmacels Power-Q systemerne anbefales i følgende tilfælde: Til figurformning Til at øge hudens elasticitet Til rehabilitering og træthed efter fysisk træning Stress og søvnløshed Uro i benene Øge blodcirkulationen Efter operationer og skader Fjerne åreknuder og forebyggelse, andre venøse sygdomme Til normalisering og forbedring af lymfesystemets funktioner Lymfeknudeødem Til forebyggelse af venøs trombose hos sengeliggende patienter Rehabiliteringen efter operationer Leddegigt Cerebral parese og paraplegi Nedsat tarmfunktion Gynoid lipodystrofi (appelsinhud). Behandlingen: Systemet stimulerer blod og lymfe flow ved at pumpe luft ind i manchetter. Sektionerne fyldes og tømmes systematisk med luft, hvilket giver en masserende effekt. Luften pumpes ind i 4 eller 6 sektionerede manchetter og udøver en direkte mekanisk påvirkning af huden, fedt, muskler, dybe og overfladiske blod-og lymfekar. En sådan effekt gør det muligt at arbejde med bestemte områder af kroppen, uden at belaste hele organismen. Under behandlingen med kompressionsteraien, vil brugeren opleve total afslapning og komfort. Efter massage kommer behagelig varme og lethed i hele kroppen. Sættet af forskellige manchetter gør det muligt at massere forskellige kropsdele: ben, arme, talje og lår. Behandlingen gør det muligt at opnå betydelige resultater i forskellige områder: • Forbedring blodcirkulationen, blodbanernes funktioner normaliseres • Lymfesystemets funktioner normaliseres, toksiner udskilles, organismen udrenses • Behandling af hævelser i arme og ben • Vægtreduktion, figurformning, behandling af appelsinhud • Træthed overvindes, afslapning - terapien er sammenlignelig med en session af afslappende massage • genoprettende effekt på muskler, forbedrer muskeltoning • Hudens elasticitet.  Benyt dig af tilbuddet nu og se frem til en effektiv behandling hos Studio Kirlita! Du bestiller tid på tlf.: 52 63 24 61 eller mail: bdskirlita@gmail.com

Ekstra information

Holsteinsgade 2 2100 København Ø52 63 24 61

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
850,-
rabat 65%
Gå til tilbud Læs mere mere

Raindrop massage

Østerbro: Kirlita

Forkæl kroppen med en holistisk wellness massage. Massagen genopretter de vitale funktioner i kroppen, afbalancere energistrømmen til rygsøjlen og aktivere chakraer i kroppen. Der benyttes 9 effektive og æteriske afslappende olier.
"Gælder straks og udløber ikke. Man-fre 10-20. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 445,-
værdi:
890,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Triggerpunktsmassage af 1 time

Østerbro: Kirlita

Triggerpunktsmassage hjælper på bl.a. Lændesmerter, Løberknæ, Skinnebensbetændelse, Springerknæ, Iskias smerter, hovedpine og meget mere. Triggerpunktsmassage fungere ved at påføre tryk i zonerne der er behov, og sætter kroppen i gang med at behandle området.
"Værdibeviset gælder straks og udløber ikke. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers kombinationsbehandling

Amager: Body Cares

Klinikken byder på både Massage, Zoneterapi, Akupunktur og Akupressur. Du får muligheden for at kombinere din behandling sammen med en fag-lært, for at du er sikret behandlingen er tilpasset dine ønsker og behov.
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide