Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

3 måneders slankeforløb

tilbuds-billede
1947,-
Ikke aktivt
værdi:
3893,-,-
50%

Deal fra 20/6-2017

Nær Kongens Have: Choice of Body & Mind by Natalie

Forløbet består af:
- En skræddersyet kostplan
- 3 samtaler á 20 min.
- 3 stk. infrarød-behandlinger

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder til d. 1. dec.
 
Se alle Choice of Body & Mind by Natalie deals

Yderligere beskrivelse

Lige nu får du et 3 måneders slankeforløb m. kostplan, samtaler og infrarød-behandlinger v. Choice of Body & Mind by Natalie til HALV pris. Dealpris kun kr.  1947,- (værdi kr. 3893,-) Med tilbuddet her kan du få hjælp til vægttabet! Du får nemlig et 3 måneders individuelt forløb med både kostplan og træning til en skarp pris.  Når du vælger et forløb hos Choice of Body & Mind by Natalie, er det ikke blot et produkt, du får - du får en personlig træner og en professionel  kostvejleder samt kostplan og træningsprogram med DIG i centrum!  Natalie er din personlige sparringspartner gennem forløbet, og sammen vil I opnå de mål, du drømmer om.  Det 3 måneders forløb består af:   • En skræddersyet kostplan • 3 samtaler á 20 min.  • 3 stk. infrarød-behandlinger Vælger du denne pakke, vil du få en skræddersyet kostplan, som passer til dine ønsker og behov. I løbet af de 3 måneder følger I sammen din  udvikling med kosten, og du kommer ikke til at spise noget, du ikke bryder dig om.  Du bliver vejet og målt, de gange I mødes, så I kan følge din fremgang pr. cm og på vægten. Der bliver også taget billeder fra gang til gang, så du selv kan se din fremgang - Et godt redskab at tage frem, hvis motivationen svigter lidt en dag. Det kan nemlig være svært at se, når du kigger dig i spejlet hver dag.  I forløbet indgår også 3 stk. infrarød-behandlinger, som hjælper mod dårligt blodomløb, lindrer muskel- og gigtsmerter og har en slankende effekt. Infrarød-behandling er ydermere godt for huden, som automatisk danner nye celler efter hver behandling. Træner du meget, er dette en meget effektiv måde for kroppen at restituere på. Bemærk: Værdibeviset udløber 01.12.2017 Benyt dig af tilbuddet nu og se frem til et effektivt slankeforløb hos Choice of Body & Mind by Natalie.  OBS: Forløbet fås også med en kredsløbsplan i stedet for  infrarød-behandlinger. Se dealen HER

Ekstra information

Sølvgade 14, 1 sal 1307 København K22 95 33 28

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Online Kostvejledningsforløb

Hele landet: Eat Well

Med dette tilbud får du professionel hjælp og vejledning fra Nanna Boelskifte, autoriseret diætist, og hun tager udgangspunkt i dine aktuelle kost- og motionsvaner samt ønsker og mål.
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Personligt træningsprogram med kostplan

Udviklet fra Good Fitness

Kira Eggers står parat til at hjælpe dig med en omlægning af din livsstil. Hun udarbejder på baggrund af et interview med dig den perfekte kostplan og et træningsforløb, der tager højde for dit nuværende aktivitetsniveau. Du er med indover til produktet er færdigt.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide