Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Nordisk-Italiensk menu på anmelderrost restaurant

tilbuds-billede
950,-
Ikke aktivt
værdi:
1200,-,-
21%

Deal fra 2/9-2017

Nær Rundetårn: BRACE

Brace er den nyåbnet og andmelderroste restaurant af tidligere michelin-kok Nicola Fanetti, og har bl.a. vundet fine-dining, Italian Cuisine og Danish Cuisine. Du får en komplet middag med aperitif, udvalg af snacks, 5-retters middag, tilpasset vinmenu, vand og kaffe.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Gælder indtil d. 12. nov.
 
Se alle Brace deals

Yderligere beskrivelse

Stjernekokken, Nicola Fanetti, der tidligere har tryllet som køkkenchef på Michelin-restauranten, Era Ora, tog i starten af året skeen i egen hånd og åbnede fine-diningrestauranten, BRACE, sammen med sin kompagnon, Ursula Waltemath. En fusion af italienske madtraditioner & ny-nordisk køkken På anmelderroste BRACE vil du blive præsenteret for en fusion af italienske madtraditioner og det ny-nordiske køkken, der kombinerer nordisk elegance med italiensk enkelhed. Denne tilgang har vundet restauranten enorm anerkendelse og en 'Master Class' udmærkelse i den nordiske restaurant guide, White Guide. Nu inviterer BRACE dig på en komplet middag, hvor du kan opleve deres innovative og delikate retter, som er skabt ud fra restauranten filosofi, om at bruge sæsonbestemte og økologiske produkter, for at give mest mulig friskhed og karakteristika til den enkelte råvare. Madoplevelsen hos BRACE: Aperitif Udvalg af snacks 5-retters middag Tilpasset vinmenu Vand Kaffe Normalpris: kr. 1.200,-, Spis i Byen-pris: kr. 950,- Madoplevelsen kan anvendes tirsdag til torsdag frem til den 12. november 2017 En regn af stjerner & anmeldelser På trods af restaurantens korte levetid har den allerede modtaget et hav af roser og anerkendelse fra både danske og internationale anmelder, bl.a. har New York Times rost restauranten for deres innovative tag på det ny-nordiske og italienske køkken. Derudover har både Berlingske og Børsens madanmeldere givet BRACE 5 stjerner. Topkaraktererne blev cementeret i White Guide, der kaldte Fanetti's fusionsmad for 'Mageløst´. BRACE's indtræden på den globale madscene blev yderligere cementeret, da de allerede efter få måneders eksistens vandt hele 3 priser ved den prestigefulde ´World Luxury Restaurant Awards 2017´. Her vandt BRACE i kategorierne: Fine-Dining - Regional Winner Italian Cuisine - Regional Winner Danish Cuisine - Continental Winner Nynordisk cuisine møder det moderne italienske køkken Restauranten har fokus på økologiske råvarer og på en kulinarisk fusion af nynordisk cuisine og det moderne italienske køkken, der trækker på det bedste fra begge madtraditioner. Selvom tonen er uhøjtidelig, er ambitionerne tårnhøje: Hos BRACE stræber man efter at overskride grænserne indenfor gastronomiens verden, og visionen er at introducere de besøgende for en ny og anderledes tilgang til italiensk og nordisk mad. Da grundtanken i det nordiske køkken er at lave mad efter de sæsonbetonede råvarer, er menuen dynamisk, så retterne hele tiden tilpasses det bedste fra årstiden. BRACE´s vinmenu er sammensat af den anerkendte sommelier Felix Chamorro (tidl. Bæst og Manfreds), der har fundet vine fra mindre kendte vindistrikter, hvor bønderne stadig bruger traditionelle produktionsmetoder.

Lignende tilbud

tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
169,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Italiensk frokost på Restaurant Roulv

Assens: Marcussens Hotel

Maden er lavet med stor passion og kærlighed til det italienske køkken - naturligvis med autentiske råvarer, som de selv har nøje udvalgt på deres mange ture til Italien.
"Kl. 12-15. Stedet får 4.1 af 5 stjerner (788 brugere)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
169,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tapasanretning

Frederiksberg: Nonsolo Trattoria

Besøg NonSolo Trattoria på Frederiksberg og smag en autentisk italiensk tapasanretning, som sender dig på en uimodståelig smagsrejse til de sydlige himmelstrøg.
" Indtil 1. aug. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide