Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Lækre tapasretter

tilbuds-billede
99,-
Ikke aktivt
værdi:
150,-,-
34%

Deal fra 22/10-2017

Nyhavn: Nyhavn 17

Menuen byder på:
Andepaté m. løgmarmelade, chorizo og parmaskinke, 2 slags danske oste med garniture og balsamicomarinerede valnødder, cornichoner, soltørrede tomater, oliven, brød og smør.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Kan benyttes alle dage kl. 12-21.30. Stedet har en elite-smiley
 
Se alle Nyhavn 17 deals

Yderligere beskrivelse

Tag vennerne, forældrene eller daten med til en hyggelig dag eller aften i et af Københavns smukkeste områder. Nyhavn 17 er en af havneområdets veletablerede klassikere, og nu byder de dig ind på et lækkert tapasbræt med råvarer af god kvalitet. Hos den klassiske restaurant går man op i god betjening, og de bruger naturligvis gode råvarer - og så laver køkkenet alt, hvad de kan, fra bunden af. Til din tapas kan du nyde et godt glas vin fra Nyhavn 17's store vinkort eller deres speciallavede ale fra Svaneke Bryghus. Tapasbrættet hos Nyhavn 17 indeholder: Andepaté m. løgmarmelade Chorizo og parmaskinke 2 slags danske oste med garniture og balsamicomarinerede valnødder Cornichoner, soltørrede tomater og oliven Brød & smør Normalpris kr. 150,- / Kampagnepris kr. 99,- Madoplevelsen kan anvendes i 3 måneder, frem til den 31. januar 2018 Et klassisk køkken som følger tidens trends I køkkenet hos Nyhavn 17 er de tro mod de stolte, danske traditioner, samtidig med at de er åbne for nye tiders trends. På menuen finder man altid smørrebrød, platte og stjerneskud og andre klassikere. Køkkenet bruger kun gode råvarer, og kokkene laver altid retterne fra bunden. Renoveret klassiker Nyhavn 17 er blevet totalrenoveret, dog med respekt for den klassiske københavnerstil, og det er da også bevaringsværdig bygning, der kan dateres helt tilbage til 1700-tallet. Og ligesom de ydre rammer er der også passet på de indre, hvor interiøret er velholdt og af ældre dato - noget, der er med til at give Nyhavn 17 ægte hygge og nærvær. I tidernes morgen blev der udelukkende serveret vådt, men i dag er Nyhavn 17 både en bar og en klassisk frokost- og aftenrestaurant. Så om du er til en kold øl eller en bid kvalitetsmad, så er Nyhavn 17 et besøg værd!

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 75,-
værdi:
129,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tapasbrunch med 4 retter

Randers, Aarhus og Silkeborg og Viborg: Café K

Sammensæt selv din brunch af velsmagende retter som græsk yoghurt med ristet granola, ahornsirup og bær, avocado med urtecreme, rugbrødscrunch, ærteskud, flagesalt og sort sesam eller måske en belgisk vaffel med flormelis og friske bær.
"Indtil 16. juni. Man. - tor. Reserver en dag i forvejen. Stedet har en glad smiley" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 75,-
værdi:
129,-
rabat 42%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tapasbrunch

Randers, Viborg, Aarhus og Silkeborg: Café K

Cafe K i Aarhus, Randers, Silkeborg og Viborg byder indenfor til deres populære brunch, så du kan starte dagen på bedste vis. Du vælger frit 4 tapasretter blandt det delikate udvalg, og du vælger selv, hvilken af caféerne du vil besøge.
" Til d. 16. jun. Søn. - tor. Reserver en dag i forvejen. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Spis ude med rabat i aften

All2day: Besøg "I aften" på All2day.dk

Hvis du vil ud at spise i aften, kan du altid finde gode rabatter i vores "I aften" sektion, hvor vi samler alle rabatter på ledige borde i aften fra Earlybird, R2N m.m.
"På mange restauranter får du frit valg på menukortet og rabat på hele regningen. Også på drikkevarer." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide