Bestseller: Byg-selv-brunchtallerken - for 2

tilbuds-billede
194,-
Gå til tilbud
værdi:
298,-,-
35%

Deal fra 23/6-2024

Taastrup: Café Mango

Kendt for deres fantastiske brunch med et tyrkisk islæt og et udsøgt udvalg af spændende retter. I sammensætter selv brunchen ud fra et menukort med 18 forskellige retter og brød. Der kan frit vælges 6 forskellige retter ud fra det store udvalg som brunchen består af.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Til 1. feb. Alle dage 10-14. Book 24 timer før. Glad smiley 500+ har købt.
 
Se alle Café Mango deals

Yderligere beskrivelse

Cafe Mango åbner Nu dørene for my-price kunder med 34 % rabat på en smagsoplevelse udover det sædvanlige med en valgfri 6 retters brunch for 2 personer. Dealpris kr. 198 ,- (Normalpris kr. 298,-) Cafe Mango er blevet kendt for deres fantastiske brunch med et tyrkisk islæt og et udsøgt udvalg af spændende retter. Der er lagt op til en fantastisk smagsoplevelse, når I selv skal sammensætter brunchen ud fra et menukort med 18 forskellige retter og brød. Der kan frit vælges 6 forskellige retter ud fra det store udvalg som brunchen består af. Vælg 6 forskellige retter ud fra følgende: 1 croissant Rejesalat Yoghurt med müsli og bærkompot Røræg med stegte bacon Lakseroulade 2 slags ost  Krydderede  chorizopølser Pandekage med ahornsirup Frugtskål 2 slags pålæg Kyllingesalat French toast Avokado med spejlæg  Menemen (tyrkisk morgenmadsomelet) Spejlæg med sucuk. Evt. Tilkøb: Brød fra kr. 15,- Økologisk juice fra kr. 28,-.  Te og filter kaffe fra kr. 28,-  Cafe Mango er kendt for køkkenets høje standard. Det er altid frisk mad der bliver serveret, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten. "Hos os er kvaliteten altid i højsæde, og maden anrettes, så den fremstår indbydende og som en fryd for øjet" fortæller Salih. Når man besøger Cafe Mango føler man sig velkommen med sammen. Der er en familiær stemning over stedet. Alle mødes med et venligt smil og en kæk bemærkning Siden 2007 har Cafe Mango været kendt for at give Taastrup og omegnens beboere en fantastisk god cafe oplevelse. Fredag og lørdag aften har de desuden åbnet en Cocktaibar på stedet med masser af god musik og stemning. Glæd jer til en fantastisk oplevelse, og det bliver ikke sidste gang I besøger Cafe Mango. Gæsterne skriver: "Lækker brunch efter eget valg til en yderst rimelig pris ... kan varmt anbefales" - Helle "Hyggeligt sted, god mad." - Flemming "Super hyggeligt sted. God mad til prisen. Super serviceminded personale. Kan kun anbefales" - Heidi "Lækker cafestemning roligt og hyggeligt og god cafemad til rimelige priser p.s de serverer en rigtig god espresso" - Kenneth "Meget hyggelig cafe og fin betjening" - Annette

Ekstra information

Taastrup Hovedgade 76 2630 Taastrup43 52 11 45

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 161,-
værdi:
237,-
rabat 32%
Gå til tilbud Læs mere mere

Valgfrit højt belagt smørrebrød

Taastrup: Café Mango

Vælg mellem:
- 3 styk højt belagt smørrebrød (161,-)
- 6 styk højt belagt smørrebrød (299,-)
"Til 1. feb. Stedet har en glad smiley. " - all2day
 
 
tilbuds-billede

Rabat på maden og drikkevarer

Frederiksberg: Bakers Juice Cafe

Køb din rabatkupon nu. Den koster kun kr. 49,-, og den giver dig hele 50% rabat på alt maden fra menukortet samt 25% rabat på alle drikkevarer fra menukortet hos Bakers Juice Cafe.
"Pt. ingen udløbsdato. Bemærk tidspunkter." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 135,-
værdi:
228,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Supersælger: Weekendbrunch hos DEJ

Kødbyen: DEJ

Du får:
- DEJs weekendbrunch-buffet (YES-IM-HUNGRY)
- Valgfri juice
" Til 6. okt. Stedet har en glad smiley Bestseller: 1.900+ har købt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide