40 minutters online eller telefonisk samtaleterapi

tilbuds-billede
299,-
Gå til tilbud
værdi:
625,-,-
52%

Deal fra 13/3-2024

Hele landet: MindEvolution

Med støttende og ressourceskabende samtaleterapi har MindEvolution gennem de seneste 15 år hjulpet mange mennesker igennem vanskelige livssituationer. Det være sig skilsmisse, sorg, stress, angst, depression, psykisk sårbarhed og personlig udvikling.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle MindEvolution deals

Yderligere beskrivelse

Mindevolution tilbyder 52% rabat på 40 min. online eller telefonisk samtaleterapi. Dealpris kr. 299,- (Normalpris kr. 625,-) Med støttende og ressource-skabende samtaleterapi har jeg gennem  de seneste 15 år hjulpet mange mennesker igennem vanskelige livssituationer! Det være sig skilsmisse, sorg, stress, angst, depression, psykisk sårbarhed og personlig udvikling. Jeg har derfor bred erfaring med individuel terapi, personlige udviklingsforløb, mental sundhed samt skræddersyede stressforløb til stressramte. Jeg har et stort fokus på onlineterapi og og terapi over telefonen. Flere års forskning understøtter effektiviteten af, at både online- og telefonisk terapi har lige så god effekt som klassisk terapi. Specielt Coronakrisen, har ført til en hurtig overgang hvor møder, konferencer og psykologiske aftaler foregik virtuelt, via telefon, video og over nettet. Som psykoterapeut arbejder jeg med mine sanser på en helt anden måde. Jeg kan fokusere 100% på stemme og indhold, og når synet ikke forstyrrer, bliver hørelsen mere sensitiv. Mange klienter kan føle sig overvældet eller ængstelige og derfor kan terapi over telefonen være en god løsning.  Mange klienter føler sig mere frie, ved ikke at skulle forholde sig til øjenkontakt, omgivelser og lignende, og for nogle kan det være lettere at tale om følelser og det som er svært uden at skal forholde sig til udtryk, blikke og kropslige reaktioner. Både telefonisk og online terapi er fleksibelt, da du har mulighed for at modtage behandling, hvor det passer dig bedst. Fordelene ved telefonisk – og onlineterapi er: Du kan sidde hjemme i trygge rammer, i et møderum på arbejdet eller i skoven hvis det passer dig Du slipper for at forholde dig til rammerne, i en fysisk praksis og vores nonverbale sprog Du kan tage noter undervejs,  skrive små opgaver ned som du kan arbejde med imellem sessionerne Online terapi kræver kun en internetforbindelse, en telefon og rolige omgivelser Du slipper for transporttid og parkeringsudgifter, imens du modtager rette hjælp Jeg ser alle mennesker som unikke, der har krav på at blive mødt som det menneske, det er. Jeg møder dig med anerkendelse, empati, nærvær, omsorg og respekt. Jeg tilbyder et rum med afsæt i dine følelser, oplevelser, drømme, udfordringer, sorger og glæder, samt hvordan livet ser ud for dig. Terapi hos mig, vil give dig en læring om dig selv og hvor jeg på bedste vis, hjælper og støtter dig igennem dine arbejdsprocesser, så du kan blive den bedste udgave af dig selv.

Ekstra information

Lerås 3 2670 Greve28 11 30 55

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters Access Bars-behandling

Solrød: MindEvolution

Afhjælper: Stress • Indre ro • Tristhed • Tankemylder • Negative tanker • Koncentrationsbesvær • Fastlåste mønstre
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
396,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital meditations startpakke

Fra MindEvolution

Ønsker du større livsglæde og et bedre helbred, skal du bare begynde at meditere. Det viser den nyeste forskning. MindEvolution tilbyder effektive meditationer, som hjælper dig med at ændre gamle overbevisninger.
"Hent meditationspakken online." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital rygestoppakke og E-bog

Fra Mindevolution

Den digitale pakke indeholder: 3 sessions samt E-bogen “Røgfri fremtid”. "Røgfri NU" er MindEvolutions succesfulde digitale rygestops program. Under hele forløbet bliver du guidet i en behagelig meditativ tilstand.
"Værdibevis modtages over mail efter køb. 14 dages fortrydelsesret." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide