Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

7 anretninger med vinmenu

tilbuds-billede
695,-
Ikke aktivt
værdi:
880,-,-
21%

Deal fra 9/12-2017

København: BRACE

- Aperitif og 4 snacks
- 3 retters og 3 glas vin til
- Vand og kaffe

Udbyder

Tilbudet er fundet hos SpisIByen.dk
SpisIByen.dk

Gælder fra 23. jan. - 31. marts. Gælder tirs-tors. Stedet har en glad smiley
 
Se alle Brace deals

Yderligere beskrivelse

Nicola Fanetti, stjernekokken, der tidligere har været køkkenchef på Michelin-restauranten, Era Ora, åbnede i starten af året BRACE sammen med kompagnonen, Ursula Waltemath. Sæsonbestemt og økologisk På anmelderroste BRACE vil du blive præsenteret for italienske madtraditioner med et twist af det ny-nordiske køkken. Denne tilgang har givet restauranten stor succes og anerkendelse - bl.a. med en 'Master Class'-udmærkelse i den nordiske restaurantguide, White Guide. Nu inviterer BRACE dig på en komplet middag, hvor du kan opleve deres innovative og delikate retter, som er skabt ud fra filosofien, om at bruge sæsonbestemte og økologiske produkter, for at give mest mulig friskhed og karakteristika til den enkelte råvare. Madoplevelsen hos BRACE Aperitif 3 retter 4 snacks 3 glas vin Vand og kaffe Normalpris: 880,- / Kampagnepris: 695,- kr Imponerende anmeldelser og stjerneregn BRACE åbnede i foråret 2017 og har allerede modtaget overvældende gode anmeldelser. Bl.a. en fremragende artikel i New York Times, 5 stjerner i Børsen, 5 stjerner i Berlingske samt Mesterklasse 81/100 i White Guide Nordic. Derudover har de for nyligt vundet tre priser ved den prestigefyldte World Luxury Award: Fine Dining, Italian Cuisine og Danish Cuisine. BRACE har desuden været nomineret til et imponerende antal flotte priser, bl.a. 'Bedste nye restaurant' af AOK, 'Bedste Spot' i Den Danske Spiseguide 2017 samt 'Årets Ret' af Danske Madanmeldere. Imponerende! Nynordisk cuisine fusionerer med det moderne italienske køkken Tonen er uhøjtidelig, men ambitionerne tårnhøje: Hos BRACE stræber man efter at overskride grænserne indenfor gastronomiens verden, og visionen er at introducere de besøgende for en ny og anderledes tilgang til italiensk og nordisk mad. Køkkenet hos BRACE har fokus på økologiske råvarer. Da grundtanken i det nordiske køkken er at lave mad efter de sæsonbetonede råvarer, er menuen dynamisk, så retterne hele tiden tilpasses det bedste fra årstiden. BRACE´s vinmenu er sammensat af den anerkendte sommelier Felix Chamorro (tidl. Bæst og Manfreds), der har fundet vine fra mindre kendte vindistrikter, hvor bønderne stadig bruger traditionelle produktionsmetoder.

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 230,-
værdi:
460,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

5 serveringer

Frederiksberg: Deligreco

4 forretsserveringer, der varierer efter sæsonen; kan fx bestå af græsk risotto, Danmarks bedste fetaost, sardiner og meget andet. Desuden får du en hovedret med lam og sæsontilbehør - serveret som familieudgave.
" Indtil 31. aug. Stedet har en glad smiley og får
4.3 af 5 stjerner (1226 brugere)
" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 350,-
værdi:
650,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

6 nye serveringer

Kongens Nytorv: Restaurant Grønnegade

I et af Københavns ældste byhuse, blot et stenkast fra Kongens Nytorv, byder Restaurant Grønnegade indenfor til 6 serveringer, der tilberedes på et højt gastronomisk niveau, og som sender dine smagsløg på en kulinarisk rejse.
" Indtil 26. jun. Man. - tor. Stedet har en glad smiley og får 4.5 af 5 stjerner (948 brugere)" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 357,-
værdi:
595,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gourmetoplevelse i Ribe

Ribe: Restaurant Dagmar

Stemning, smagen og servicen står restauranten for, men det er op til dig om aftenens menu skal bestå af 3 eller 6 serveringer, der tager niveauet fra god til gourmet.
"Indtil 21. dec. Weekendtillæg. Pris er for den lille menu." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide