Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Detox slankebehandling med infrarødt tæppe

tilbuds-billede
349,-
Ikke aktivt
værdi:
699,-
50%

Deal fra 3/9-2018

Charlottenlund: Danijelas Skønhedssalon

Infrarød varme gennemtrænger hud, muskler, knogler og organer, hvilket resulterer i en dybdegående behandling, som fremmer blodcirkulationen, og som aktiverer cellernes stofskifte og booster cellerne til hurtigere fornyelse.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato, men anbefales anvendt inden 3 mdr.
 
Se alle Danijelas Skønhedssalon deals

Yderligere beskrivelse

Danijelas Skønhedssalon tilbyder lige nu ##65% ::50% %%rabat på en Detox slankebehandling med infrarødt tæppe, pris kr. ##244::349%%,- / Normalpris kr. 699,- Med dette tilbud får du en behagelig slankebehandling, der giver dig bedre velbefindende, og som efterlader kroppen mere frisk og sund.  Om Detox slankebehandlinger med infrarødt tæppe: Det er bevist, at anvendelsen af infrarød varme er en af de mest effektive og sikre videnskabelige metoder til at opnå vægttab og kropsformning. Infrarød varme gennemtrænger hud, muskler, knogler og organer, hvilket resulterer i en dybdegående behandling, som fremmer blodcirkulationen, og som aktiverer cellernes stofskifte og booster cellerne til hurtigere fornyelse. Det har en god effekt i forhold til at mindske betændelse i kroppen, lindre smerter i led og ryg, skabe bedre cirkulation i tykt blod, hele sår og bekæmpe overvægt. Fordele ved behandlingen: Vægttab og fedtreducering  Aktivering af cellerne til hurtigere fornyelse samt øge cellernes stofskifte.  Forbedring af kroppens evne til at optage næring.  Fjerner udmattelse i kroppen og regenerer energien. Afhjælper muskelsmerter, nervesmerter, led- og gigtsmerter.  Kan hjælpe til med at fjerne leversmerter og smerter forårsaget af ukendte årsager.  Reducerer betændelse i kroppen.  Udrenser kroppen for giftstoffer såsom tungmetaller osv.  Der er ingen bivirkninger ved behandlingen.  Om Danijelas Skønhedssalon: Danijela er kosmetolog med 13 års erfaring inden for skønhedsbranchen.  I salonen tilbydes du et bredt udvalg af velvære- og skønhedsbehandlinger, bl.a. slankebehandlinger, ansigtsbehandlinger, lindrende massage, voksbehandlinger, lashlifts, forskellige neglebehandlinger samt ret/farve af vipper og bryn. Glæd dig til professionelle behandlinger i dejlige omgivelser, og ikke mindst de lækre økologiske og miljøbevidste produkter. Benyt dig af tilbuddet og bestil tid hos Danijelas Skønhedssalon - her er k underne altid i centrum :)    

Ekstra information

Tjørnevej 2 A 2800 Lyngby30 50 27 24

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1250,-
værdi:
2500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Professionel dermaroller behandling

Charlottenlund: Danijelas Skønhedssalon

Behandlingen opstrammer, løfter, forynger og gør underværker for huden. Fine linjer, rynker, acne og operationsar reduceres. Minimerer store porer, mindsker strækmærker m.m.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
300,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: 75 minutters slankebehandling

Østerbro: Kirlita

Forkæl din krop med en 75 minutters Roll Detox massage. Massagen træner, toner og former kroppen ved hjælp af lymfedrænage, så du slipper for at udøve hård motion, men ser resultater i form af reduktion af kropsfedt og cellulite, forbedring af hudens elasticitet og meget mere.
"Værdibeviset gælder straks og udløber ikke pt. Over 250 har købt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Øreakupunktur mod rygestop eller vægtregulering

Sønderborg: Vagners zOneklinik

Øreakupunktur er en del af den ægyptiske medicin, som er flere tusind år gammel. Akupunktur betyder behandling med nåle og hensigten med akupunktur er, at skabe balance mellem Yin og Yang samt sørge for at livsenergien Qi kan cirkulere frit, så der ikke kommer ubalance.
"Beviset har pt. ikke nogen udløbsdato - anbefales brugt inden 3 mdr. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide