Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Reiki-healing og samtale

tilbuds-billede
250,-
Ikke aktivt
værdi:
500,-
50%

Deal fra 17/9-2018

Hvidovre: Zenjas-univers

Få genskabt balance i din krop med 45 minutters reiki-healing og en lille samtale, som giver dig modet tilbage og giver dig kræfter til at genskabe et harmonisk liv gennem universets kræfter.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder helt indtil 31. dec. Er før set på deal til 300,-.
 
Se alle Zenjas-univers deals

Yderligere beskrivelse

Hos Zenjas-univers kan du pt. få ##65% ::50% %% rabat på 45 min. reiki-healing. Du betaler kun kr. ##175::250%%,- mod normalprisen på kr. 500,- Hvad er healing? Formålet med healing er i al sin enkelthed, at genskabe balance i din krop. Den skal give dig en god oplevelse i kærlighed og glæde, give dig modet tilbage og give dig kræfter til at genskabe et harmonisk liv gennem universets kræfter. Healing påvirker både krop, sind og sjæl hen imod nye balancerede tilstande af større helhed. Der vil blive åbnet op for at du kan komme tættere på dit livsformål og du vil opleve større synkronitet i din hverdag. Transformationen vil give dig øget indre styrke, udvide din bevidsthed og styrke din medfølelse. Om mig: Jeg er uddannet reiki healer hos Catherina Severin, som er min mester. Derudover har jeg taget forskellige kurser f.eks. afbalancering af chakra og krystalhealing. Min interesse for den spirituelle verden er vokset gennem årene. Siden jeg var teenager har jeg søgt hjælp i den alternative verden. Først akupunktur, senere zoneterapi og ikke mindst healing. Behandlingen: Jeg har et fint behandlerværelse, hvor du kan føle dig tryg og komme helt ned i gear. Du skal ikke forberede dig inden behandlingen og du er fuld påklædt. Vi starter med en lille snak og herefter tilbyder jeg dig, at vi kan lave en kort meditation. Hvis du vil, så må du låne en af mine fine krystaller, som du kan ligge med i din hånd under healingen. Herefter starter selve behandlingen, som tager lidt over 45 min.  Når behandlingen er færdig, runder vi af med en lille snak, hvor vi taler om, hvordan du har det. Kontakt mig her: • 60 62 41 52 (ml. 10-21) • kontakt@zenjas-univers.dk  

Ekstra information

Rosenhøj 22, 2 tv. 2650 Hvidovre60 62 41 52

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 180,-
værdi:
450,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Almindelig healing eller fjernhealing - også til hunde

Roskilde (fjernhealing i hele DK): Englegaardens Helsecenter

Henriette Roed er healer, spirituel vejleder og kropsterapeut til mennesker og dyr med over 11 års erfaring. Der arbejdes ud fra et holistisk synspunkt, dvs. at alle behandlinger tager udgangspunkt i hele dig, hvor psyke, krop og sjæl hænger sammen. Behandlingen varer 45-60 min.
"Værdibeløbet udløber ikke p.t. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
900,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Halvanden times hypnoterapi eller sjælerejse

Silkeborg: Holistisk Cirkel

Hypnoterapi er en kombination af samtale-terapi og hypnose. Samtalen bruges til at afdække udfordringen/problemet, finde målet, hvad vil du gerne opnå. Denne del er helt identisk med coaching/samtale-terapi.
"Pt. ingen udløbsdato. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters healing inkl. 15 minutters samtale

København Ø: Zanne Romanoff Healing

Døjer du med psykiske eller fysiske gener, så er healing en effektiv behandlingsform, som går ind og genopretter energiflow i kroppen og fjerner energiblokeringer, som typisk viser sig som ubalancer i både krop og psyke.
"Pt ingen udløbsdato. Bestilling påkrævet." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Myfirstdeal.dk Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal stardeals DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide