60 minutters zoneterapi

tilbuds-billede
350,-
Gå til tilbud
værdi:
750,-,-
53%

Deal fra 3/12-2023

Frederiksberg: ReGenerating Klinik

Blid behandlingsform som kan afhjælpe adskillige problemer, fysiske såvel som psykiske. Behandlinger med zoneterapi virker balancerende på kroppen, som betyder, at kroppen bliver i stand til at helbrede sig selv.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle ReGenerating Klinik deals

Yderligere beskrivelse

ReGenerating Klinik tilbyder lige nu 41% rabat på 60 min. zoneterapi. Dealpris kr. ##245::350%%,- / Normalpris kr. 600,- Zoneterapi er en meget gammel behandlingsform - brugt i tusinder af år i bl.a. Kina og Egypten, til lindring af helbredsproblemer. Zoneterapi er kendt af de fleste, da det er den mest brugte form for alternativ behandling i Danmark. Gennem de enkelte reflekszoners ømhedsgrad samt hudens tilstand, dannes der et billede af ubalancens karakter, placering og styrke og behandlingen tilrettelægges herefter. Zoneterapi er en blid behandlingsform som kan afhjælpe adskillige problemer, fysiske såvel som psykiske. Behandlinger med zoneterapi virker balancerende på kroppen, som betyder, at kroppen bliver i stand til at helbrede sig selv. Benyt dig af tilbuddet og book din tid til en helbredende behandling med zoneterapi hos ReGenerating Klinik. Bemærk: • Engelsktalende personale Om ReGenerating Klinik: ReGenerating Klinik tilbyder flere forskellige behandlinger, hvor både din krop og dit sind er i fokus. Ved at imødekomme lige netop dine behov og ønsker tilbyder de dig en personlig behandling. Deres team består af professionelle og erfarne terapeuter, som alle tilbyder professionelle, kombinerede og alternative behandlinger, i søgen efter at forbedre dit velvære og din sundhed. 

Ekstra information

Røde Mellemvej 16 2300 København S22 21 20 02

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 900,-
værdi:
1500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bio-resonans scanning med evaluering

Amager: ReGenerating Klinik

Bio resonans scanning: Få en komplet scanning af hele kroppen, efterfulgt af en præsentation af områder i ubalance, samt anbefalinger til efter-følgende behandling. Varighed: 2 timer.
"Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 450,-
værdi:
1000,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters ansigtsmassage

Amager: ReGenerating Klinik

Ifølge ayurveda lærdom (gammel indisk medicin), kan du være en af 3 for-skellige typer, Vata dosha, Pitta dosha og Kapha dosha. Din behandling vil blive skræddersyet til dine behov, og der anvendes udelukkende særlige olier og cremer tilpasset hver enkelt dosha/type.
"Udvidet fortrydelsesret. Tidsbestilling.. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
1000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters kombinationsbehandling

Frederiksberg: ReGenerating Klinik

Sæt kryds i kalenderen til 90 minutters MIG-tid! Med denne deal kan du få løsnet op i både krop og sind, du får nemlig en fantastisk kombinationsbehandling bestående af både massage, zoneterapi, kraniosakralterapi og healing.
" Ingen udløbsdato." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice special.dk - af Early Bird Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide