Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Healingmassage med ansigtsmassage

tilbuds-billede
600,-
Ikke aktivt
værdi:
1200,-,-
50%

Deal fra 16/9-2019

Vesterbro: Divine Sports Yoga Massage

Velkommen hos Divine Sports Yoga Massage på Fisketorvet, hvor du med dette tilbud får 60 minutters Healing Massage og 10 minutters ansigtsmassage.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato.
 
Se alle Divine Sports Yoga Massage deals

Yderligere beskrivelse

Velkommen hos Divine Sports Yoga Massage på Fisketorvet, hvor du med dette tilbud får ##65% ::50% %%rabat på 60 minutters Healing Massage, prisen er kun kr. ##420::600%%,- (normalpris kr. 1200,-).  Trænger du til at få lindret smerter, løsnet op for ømme, trætte muskler, eller måske har du bare brug for en times ren afslapning i en travl hverdag? Din behandling består af 4 elementer:  Sportsmassage  Yoga-udstrækninger foretaget af din behandler Reflex trykmassage  Relaxing afsluttende massage (blid som babymassage)  - Varighed 60 min.  Som en ekstra lækker bonus, får du gratis 10 min. ansigtsbehandling med NU SKIN ORGANIC PRODUKTER inden eller efter behandling. Hos Divine Sports Yoga Massage er du i kyndige hænder hos din behandler, Ludie, og du vil efter endt behandling kunne mærke din krop, som aldrig før. Glæd dig til at opleve en følelse af lettelse, ekstra velvære og sundhed.  Kort om Ludie Ludie er af filippinsk oprindelse og fik som lille den gave at kunne heale fra sin spanske bedstefar.  Ludies mål er i dag at kunne hjælpe andre mennesker gennem sine healende behandlinger, samt at mindske og lindre smerter og gener uden brug af medicin.  Ud over at behandle sine kunder i klinikken på Fisketorvet arbejder Ludie også fast på DFDS Pearl seaways  3 dage hver anden uge, der vil i disse uger derfor være begrænsede tider at få.  Divine Sports Yoga Massage holder til på Fisketorvet Plan 2 ved siden af Dressmann, Master Tatto, Kims QHair & Baby Lounge.  Benyt dig af dette tilbud på 60 minutters Healing Massage og gør noget rigtig godt for dig selv.    "Jeg har fået dejlig massage. Det hjælper på mine stive led og hovedpine. At få netop denne massage giver fornyet energi og man kommer til at føle sig dejlig tilpas. En super oplevelse for ens krop. Jeg anbefaler dette sted meget højt ". - Vivian "Nogle gange sidder jeg med sådan lidt en ØV følelse, hvis jeg har brugt en formue hos en massør og ikke føler, jeg har fået noget ud af det!! Ludie's massage er til gengæld givende for mig. Efter en behandling føler jeg mig som et nyt, mere positivt og energifyldt menneske. Fri for smerter, hovedpine og ømhed/myoser. Jeg mærker min krop som jeg aldrig har gjordt det før! Det gør ondt - men det gør godt! (..) Jeg kan VARMT anbefale ludies massage til alle" . - André "Det er den bedste sportsmassage jeg har fået længe. Alle mine myoser og spændinger forsvandt; og affaldsdepotterne blev opløst efter bare en séance. Det er lige som at gå til fysioterapeut, det gør ondt men der er kæmpe forskel mellem før og efter massagen og en følelse af lettelse og ægte velvære som bliver ved i mange dage" . - Maria "Den bedste massage mod spændinger og myoser, kan virkelig mærke en forskel, så kan varmt anbefales hvis man lider af spændings hovedpine, myoser og ledsmerter" . - Lina

Ekstra information

Fisketorvet Plan 2, Kalvebod Brygge 59 1560 København V

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 600,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutterse wellnessmassage

Vesterbro: Divine Sports Yoga Massage

Trænger du til at få lindret smerter, løsnet op for ømme, trætte muskler, eller måske har du bare brug for en times ren afslapning? Behandlingen er også velegnet til et bestemt sted på kroppen.
"Ingen udløb. Book først. Man-fre 11-18. Begrænsede tider hver anden uge. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1225,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

120 minutters behandling

Kirke Eskilstrup: Shiatsu Terapeut Vivi Lindegaard

Dealen er gældende til 120 min. med Japansk Facelifting inkl. shiatsu massage. Behandlingen er afstressende og giver fornyet energi. Derud-over har den også effekter som: opstramning af hud, fjernelses af væske-ophobninger osv.
"Pt. ingen udløbsdato. Tidsbestilling påkrævet. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 749,-
værdi:
1500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters deluxe ansigtsbehandling

Ved Søerne: Copenhagen Beauty

- Ansigtsbehandling med grundig rens, peeling, 24k guldmaske, ansigtsmassage, ansigtsløft med radiofrekvens og vitaminampuller.
- Håndmassage, derefter infrarødt tæppe, og som afslutning får du en behagelig, lille ryg-, skulder- og nakkemassage.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide