Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Billet til aktivitetspark

tilbuds-billede
47,-
Ikke aktivt
værdi:
79,-,-
41%

Deal fra 29/10-2018

Odder: Kuglen og Keglen

Tag venner og familie med til en sjov og hyggelig dag hos Kuglen og Keglen, hvor der med dette tilbud er mulighed for fælles udfoldelse og sjov i mange timer. Vælg mellem billet til voksen (59,-) og barn (47,-).

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Til 1. sep.
 
Se alle Kuglen og Keglen deals

Yderligere beskrivelse

Kuglen & Keglen tilbyder lige nu 40% rabat på dagsbilletter til aktivitetsparken "Together" med ubegrænset spil, dealpris for voksen kr. ##42::59%% ,- (normalpris kr. 99,-) og dealpris for barn kr. ##33::47%% ,- (normalpris kr. 79,-).  Jo mere vi er sammen, jo gladere vi bli’r! Tag venner og familie med til en sjov og hyggelig dag hos Kuglen og Keglen, hvor der med dette tilbud er mulighed for fælles udfoldelse og sjov i mange timer.  Vælg billettype ifm. købet:  En adgangsbillet til voksen: Dealpris kr.  ##42::59%%,- (normalpris kr. 99,-) En adgangsbillet til barn: Dealpris kr.  ##33::47%%,- (normalpris kr. 79,-) Der kan købes et ubegrænset antal værdibeviser pr. person.  Kuglen og Keglen har de perfekte rammer til en rigtig komsammen spil-dag for store og små.  Når modsætninger mødes, opstår der energi og ofte også sympati og fascination. Det er faktisk lige netop det der sker, når Kuglen og Keglen møder hinanden – ligesom med mennesker. Når den vilde, livlige og festlige Kugle møder den ordentlige, stolte og fornuftige Kegle, høres der et stort BANG! Det er først nar larmen ophører – eller nærmere i dens ekko, at energien giver sig til kende. Først som glæde, så som point og endelig som ærgrelse eller jubel. Hvis du bliver ved, vil al den energi ikke alene samle sig i dig, men også i menneskerne omkring dig. Det er i det øjeblik at magien og fællesskabet opstår. Det er hele idéen i Kuglen og Keglen ”Together”. Der stræbes efter hver gang at skabe rammerne om lige netop jeres samvær, hvad end I er familie eller bare venner på tur.  I den hyggelige Diner kan I hele dagen spise lækre burgere med sprøde pommes frites og dejlig kold sodavand, præcis som i USA, og i restauranten er der rig mulighed for at samles om selskabet ved at sidde samlet og nyde et lækkert måltid mad, samt et godt glas vin eller måske en øl. Kuglen og Keglen opfordrer alle til at sætte telefonen på lydløs mens I er på stedet, da mange oplever det som et forstyrrende element i det samvær, der skabes mellem mennesker der hygger sig. Godt af vide:  100 meters afstand til transport til Århus, Horsens & Skanderborg. 150 meters afstand til nærmeste tog. Åbent fra kl. 17:00 tirsdag til søndag Mandag er der lukket. Der er ingen tidsreservation.    "Super dejlig atmosfære og fedt at konceptet er så gennemført, god og varm betjening" - John "Super fødselsdag for vores datter og hendes veninder. Det gør vi helt sikkert igen!" - Anne "Det er et super godt sted der er god betjening, super lækker mad et sted man altid føler sig velkommen" - Maria "Vi havde en rigtig hyggelig aften.. Vi kommer bestemt igen.." - Janne "Dejligt sted. Gode baner og dejlig mad" - Erik "Fint lille sted, super hyggeligt" - Jan "Det er bare så hyggeligt og god service". - Ann "Skønt sted med glade imødekomme ansatte" - Joakim

Ekstra information

Ballevej 2 8300 Odder86 54 13 00

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 50,-
værdi:
200,-
rabat 75%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times padeltennis

Harlev - nær Århus WePade

Padeltennis er en fantastisk sport som kan spilles af både øvede/uøvede og i det hele taget af folk i alle aldre. WePadel og holdet bag drømmer om at få bredt padelsporten ud til hele Danmark.
"Indtil 31. marts, 2022. Hverdage kl. 6-16." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 97,-
værdi:
195,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Escape room - Over internettet

Escape The Web

På en hemmelig lokation sidder jeres team klar. Missionen starter så snart I modtager jeres missionsmail, og kampen mod uret starter. I har nu 120 minutter (adgang i 3 timer) til, at løse de mange spændende gåder og opgaver og se om I ender med at besejre tiden og Escape The Web.
" Indtil 31. dec. Prisen er for 1 computeradgang. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 89,-
værdi:
395,-
rabat 77%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers bowling - op til 6 personer

Assens: Assens Bowling Center

Saml venner eller familie og glæd jer til 2 timers bowlingsjov.
" Indtil 19 dec. Ekskl. skoleje. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide