Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Billet til aktivitetspark

tilbuds-billede
47,-
Ikke aktivt
værdi:
79,-,-
41%

Deal fra 29/10-2018

Odder: Kuglen og Keglen

Tag venner og familie med til en sjov og hyggelig dag hos Kuglen og Keglen, hvor der med dette tilbud er mulighed for fælles udfoldelse og sjov i mange timer. Vælg mellem billet til voksen (59,-) og barn (47,-).

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Til 1. sep.
 
Se alle Kuglen og Keglen deals

Yderligere beskrivelse

Kuglen & Keglen tilbyder lige nu 40% rabat på dagsbilletter til aktivitetsparken "Together" med ubegrænset spil, dealpris for voksen kr. ##42::59%% ,- (normalpris kr. 99,-) og dealpris for barn kr. ##33::47%% ,- (normalpris kr. 79,-).  Jo mere vi er sammen, jo gladere vi bli’r! Tag venner og familie med til en sjov og hyggelig dag hos Kuglen og Keglen, hvor der med dette tilbud er mulighed for fælles udfoldelse og sjov i mange timer.  Vælg billettype ifm. købet:  En adgangsbillet til voksen: Dealpris kr.  ##42::59%%,- (normalpris kr. 99,-) En adgangsbillet til barn: Dealpris kr.  ##33::47%%,- (normalpris kr. 79,-) Der kan købes et ubegrænset antal værdibeviser pr. person.  Kuglen og Keglen har de perfekte rammer til en rigtig komsammen spil-dag for store og små.  Når modsætninger mødes, opstår der energi og ofte også sympati og fascination. Det er faktisk lige netop det der sker, når Kuglen og Keglen møder hinanden – ligesom med mennesker. Når den vilde, livlige og festlige Kugle møder den ordentlige, stolte og fornuftige Kegle, høres der et stort BANG! Det er først nar larmen ophører – eller nærmere i dens ekko, at energien giver sig til kende. Først som glæde, så som point og endelig som ærgrelse eller jubel. Hvis du bliver ved, vil al den energi ikke alene samle sig i dig, men også i menneskerne omkring dig. Det er i det øjeblik at magien og fællesskabet opstår. Det er hele idéen i Kuglen og Keglen ”Together”. Der stræbes efter hver gang at skabe rammerne om lige netop jeres samvær, hvad end I er familie eller bare venner på tur.  I den hyggelige Diner kan I hele dagen spise lækre burgere med sprøde pommes frites og dejlig kold sodavand, præcis som i USA, og i restauranten er der rig mulighed for at samles om selskabet ved at sidde samlet og nyde et lækkert måltid mad, samt et godt glas vin eller måske en øl. Kuglen og Keglen opfordrer alle til at sætte telefonen på lydløs mens I er på stedet, da mange oplever det som et forstyrrende element i det samvær, der skabes mellem mennesker der hygger sig. Godt af vide:  100 meters afstand til transport til Århus, Horsens & Skanderborg. 150 meters afstand til nærmeste tog. Åbent fra kl. 17:00 tirsdag til søndag Mandag er der lukket. Der er ingen tidsreservation.    "Super dejlig atmosfære og fedt at konceptet er så gennemført, god og varm betjening" - John "Super fødselsdag for vores datter og hendes veninder. Det gør vi helt sikkert igen!" - Anne "Det er et super godt sted der er god betjening, super lækker mad et sted man altid føler sig velkommen" - Maria "Vi havde en rigtig hyggelig aften.. Vi kommer bestemt igen.." - Janne "Dejligt sted. Gode baner og dejlig mad" - Erik "Fint lille sted, super hyggeligt" - Jan "Det er bare så hyggeligt og god service". - Ann "Skønt sted med glade imødekomme ansatte" - Joakim

Ekstra information

Ballevej 2 8300 Odder86 54 13 00

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 129,-
værdi:
249,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers sjov

Aalborg: FunCenter

Glæd jer til blandt andet:
Human Football Table • Sumobrydning • Promille fuglekast • Lokumsræs • Rodeotyr • Bubble Soccer og meget mere.
" Gælder d. 26. dec. - 28. feb. 2020. Min. 6 deltagere." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters Virtual Reality

Tæt ved Halmtorvet: Khora Virtual Reality

Oplev Virtual Reality i 30 minutter (99,-), hvor du får en oplevelse ud over det sædvanlige. Du behøver ikke være god til computerspil, for at få noget ud af denne oplevelse. Vælg i mellem flere forskellige spil som du kan prøve. Med i tilbuddet er gratis kaffe, te og vand.
"Indtil 2. maj. Booking er påkrævet. Søn. - tor. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 79,-
værdi:
150,-
rabat 47%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Ræs rundt i gokart i 15 minutter

Esbjerg, Odense eller Svendborg: Bowl'n'Fun

Der køres med åbne løb, hvilket vil sige, at du kan komme til at køre om kap med andre gæster, hvis ikke hele banen eller alle gokarts reserveres af samme selskab.
" Indtil 31. marts. søn.- tor. Børne- og voksengokarts kan ikke køre på samme tid. Over 600 har købt." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal myprice Deal.dk dealhunter tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide