Leje af jolle til fiskeri - op til 4 personer

tilbuds-billede
349,-
Gå til tilbud
værdi:
500,-,-
30%

Deal fra 10/4-2024

Egå: Aarhus Vandsportscenter

Du får 24 timers leje af Quicksilver-jolle med ekkolod og plads til 4 personer, inkl. 5 liter benzin samt introduktion.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

 
Se alle Aarhus Vandsportscenter deals

Yderligere beskrivelse

Aarhus Vandsportscenter tilbyder lige nu ##44% ::30% %% rabat på 24 timers leje af din helt egen Linder Sportsman jolle med plads til 4 personer. Introduktion inkluderet.  Dealpris kr. ##279::349%% ,-. (Normalpris kr. 500,-). NU har DU chancen for at invitere din kæreste eller dine venner med på en hyggelig sejlads i dit helt eget tempo. Mærk friheden ved at sejle rundt på det åbne hav, hvor du selv kan bestemme din hastighed og destination. Turen er oplagt til en hyggelig sejlads, en fisketur eller lej jollen i flere døgn og overnat på en hyggelig strand med bål og en god flaske vin. Linder Sportsmann 400 Denne stærke jolle med 15 HK mercury motor og ekkolod kan sejles af alle. Den giver dig en følelse af tryghed, selvom du ikke er den mest rutinerede sejler. I forbindelse med udlejningen får du en introduktion, så du kan trygt leje denne jolle, siger Ken Leschley, der står bag Aarhus Vandsportscenter. Sikkerhedsbetingelser: Sejleren har ansvaret for sikkerheden ved sejladsen, herunder at vedkommendes færdigheder og udstyr sikkerhedsmæssigt svarer til de forhold, under hvilke sejladsen foregår. Sejleren har ansvaret for at vedligeholde egne sikkerhedsmæssige færdigheder.  Vest skal bæres.  For børn under 12 år gælder det, at de skal være i følgeskab med en person over 18 år. Dertil skal de kunne svømme 350 meter på egen hånd. Husk: Brug altid redningsvest Hold afstand mellem fartøjerne Stå aldrig op i jollen Hold afstand til fiskeredskaber. Udlejningsbetingelser: Lejer er ansvarlig for evt. skader, som forvoldes på alt lejet udstyr samt evt. bortkomst af dette indtil lejemålets ophør – brug derfor af sikkerhedsmæssige grunde ikke redningsvestene som sidde/ligge underlag.  For eventuelle skader på dig selv eller dine ejendele under turen ydes der ingen erstatning. For eventuelle skader på tredjemands ejendom hæfter lejeren med sin egen ansvarsforsikring. Du er dækket af din egen forsikring (Tjek at du har tegnet ulykkes-/ fritidsforsikring).

Ekstra information

Studstrup strandvej 8541 Studstrup23 24 41 71

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 125,-
værdi:
249,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lær at sætte fiskegarn

Aarhus C: Aarhus Vandsportscenter

At lære at fiske med ruser og garn er ikke kun en praktisk færdighed, det er også en fantastisk oplevelse for både voksne og børn. Forestil dig at se spændingen i dine børns øjne, når de oplever den første gang, de trækker et garn op med friskfanget fisk. Det er en oplevelse for livet, som I sent vil glemme.
"Varer ca. 1,5 time. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 675,-
værdi:
1500,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

Lej et Vildmarksbad eller en udendørs sauna

Aarhus C: Aarhus Vandsportscenter

Vildmarksbadet er traditionelt set en trætønde med dejligt varmt vand, som giver dig den ultimative udendørsoplevelse. Du kan også vælge udendørs sauna, som giver følelse af velvære i de køligere måneder.
"Pt.ingen udløb. Prisen er for 3 dages leje. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 240,-
værdi:
400,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Leje af 3 mands kano

Egå: Aarhus Vandsportscenter

- Leje af 3 mands Alu Linder kano i 24 timer: 240,-
- Leje af 3 mands Alu Linder kano i 48 timer: 300,-
"Indtil 31. dec. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide