Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Vinsmagning og antipasti i eget hjem

tilbuds-billede
250,-
Ikke aktivt
værdi:
450,-,-
44%

Deal fra 7/11-2018

Sønderborg, Aabenraa, Kolding m.fl.: Din Vinmand

- Vinsmagning af i alt ca. 6 forskellige kvalitetsvine
- Professionel vin-konsulent der fortæller og skænker smagsprøver
- Antipasti- og osteanretning m. bl.a. italienske kødspecialiteter samt oste
- Mulighed for at købe den vin, du har smagt, til særligt attraktive priser

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder til d. 31. jan. Gælder man-fre fra kl. 18.30 el. 19. Min. 6 kuverter, maks. 18.
 
Se alle Din vinmand deals

Yderligere beskrivelse

Bliv klogere på vinens verden med dette tilbud på vinsmagning i eget hjem med professionel vinkonsulent - inklusiv anretning af lækre italienske antipasti samt smagfulde kvalitetsoste. Du får ##56% ::44% %%rabat og d ealprisen pr. person er derfor kun kr. ##200::250%% ,- (normalpris kr. 450,-). Værdibeviset er gyldigt ved min. 6 personer pr. selskab, max. 18 pr. selskab.  Inviter til en ekstra særlig hyggeaften med naboer, kolleger, venner eller familie, hvor I får mulighed for at få mere viden om vin og mad. Med dette tilbud kommer I til at smage udvalgte kvalitetsvine med mulighed for at købe nogle af dem til særligt favorable priser. Din Vinmand tilbyder dig i samarbejde med Osten i Sønderborg et eksklusivt arrangement, som består af en lækker anretning med lækre italienske antipasti (pølser/skinker) og smagfulde kvalitetsoste ledsaget af vinsmagning, hvor vinene er nøje afstemt i forhold til maden. Jeres professionelle vinkonsulent fortæller om vinene og guider jer gennem aftenen.  I får • Vinsmagning af i alt ca. 6 forskellige kvalitetsvine, nøje udvalgt til maden. • En professionel vinkonsulent fortæller og skænker smagsprøver, så den rigtige vin smages til den rigtige mad. • Antipasti- og osteanretning med 3 forskellige italienske kødspecialiteter med tilbehør samt 5 forskellige oste. • Anretningerne leveres på fade, som kan stilles direkte på bordet. • Mulighed for at købe den vin I har smagt til særligt attraktive priser. • Vinene vil blive tilbudt til en helt særlig pris og de leveres til jer mod et tillæg på kr. 50 pr. ordre.  Om arrangementet • Antipasti anretning og vinsmagning i eget hjem (eller anden lokation efter aftale) • Deltagere: Min. 6 personer - max. 18 personer • Varighed: Ca. 2 – 2,5 timer • Arrangementet kan afholdes mandag – fredag kl. 18.30 eller 19.00  Din Vinmand forhandler særligt gode og personligt udvalgte kvalitetsvine til rigtig fornuftige priser. Den populære vinhandel har adresse i Nordborg på Als, og du kan se mere om Din Vinmand her på: www.dinvinmand.dk Den tilhørende antipasti leveres af Osten i Sønderborg, en specialforretning der er kendt for sit høje kvalitetsniveau og lækre anretninger. Du kan finde mere information på facebooksiden her: https://www.facebook.com/OstenSdb/ Benyt dig af tilbuddet og inviter på en anderledes, yderst velsmagende, lærerig og spændende aften. Tip! Kan også bruges som gaveide til vininteresserede. 

Ekstra information

29 66 44 33

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
650,-
rabat 62%
Gå til tilbud Læs mere mere

Vælg mellem øvede- eller introkursus

Birkerød: Bridgecenter Nordsjælland

Du kan enten vælge et introkursus (samme indhold begge dage), hvor du vil lære det hele fra bunden, eller du kan vælge to forskellige kursusdage for mere øvede, hvis du har spillet før og gerne have et brush-up.
"Gælder 12., 13., 19. eller 20. sep." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1549,-
værdi:
2495,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tandem- eller solospring

Maribo: Fritfald.dk

Tag springet med dette tilbud, der med garanti giver dig et sus i maven og en oplevelse, du aldrig glemmer. Her kan du sammen med professionelle instruktører fra Fritfald.dk prøve et tandemspring fra 4 km's højde eller et solospring fra 1 km's højde. Begge spring udføres i Maribo på Lolland.
" Indtil 31. dec. 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
799,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

Havjagt med harpun og fuldt dykkerudstyr

Åbyhøj: Dykkerbutikken

Prøv kræfter med havjagt med harpun og fuldt dykkerudstyr og nyd den betagende undervandsudsigt langs Aarhus’ kyster. Turen guides af en af Dykkerbutikkens erfarne instruktører. Du får grundig instruktion i sikkerhed og fif til jagt, så du er godt klædt på til dit undervandseventyr.
"1. okt. 2020 - 1. april 2021. Bemæk fisketegn: 40,-. Du behøver ingen dykker- eller svømmeerfaring, da du ligger med en bøje." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide