Halvanden times hypnoterapi eller sjælerejse

tilbuds-billede
450,-
Gå til tilbud
værdi:
900,-,-
50%

Deal fra 27/7-2020

Silkeborg: Holistisk Cirkel

Hypnoterapi er en kombination af samtale-terapi og hypnose. Samtalen bruges til at afdække udfordringen/problemet, finde målet, hvad vil du gerne opnå. Denne del er helt identisk med coaching/samtale-terapi.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle holistisk cirkel deals

Yderligere beskrivelse

Holistisk Cirkel tilbyder lige nu ##65% ::50% %% rabat på 1½ times hypnoterapi eller sjælerejse, og din pris er derfor kun kr. ##315::450%% ,- (normalpris kr. 900,-).  Find styrke i forandring ♥ Benyt dig af dette tilbud hvor du får 1 x 1½ times session hos Holistisk Cirkel ved Hypnoterapeut, Integral NLP master coach & integrativ healer Aage Jensen.  Kort om Hypnoterapi Hypnoterapi er en kombination af samtale-terapi og hypnose. Samtalen bruges til at afdække udfordringen/problemet, finde målet, hvad vil du gerne opnå. Denne del er helt identisk med coaching/samtale-terapi. Når målet og midlerne er formuleret, går man videre med hypnose, som altid indeholder et element af regresions terapi, da alt hvad vi har oplevet, jo er noget, der er sket i fortiden. Læs mere om Hypnoterapi her: http://www.holistisk-cirkel.dk/forside/hypnoterapi/ Hvad er Sjælerejser En sjælerejse er en rejse tilbage til et tidligere liv. Gennem denne rejse får du et indblik i, hvordan det var at leve i dit tidligere liv, hvilke udfordringer, glæder og sorger du mødte i dette liv. Det er ikke nogen forudsætning, at du skal tro på reinkarnation, for at du kan tage på en sjælerejse. Måske er du bare nysgerrig, måske er du skeptisk og vil selv opleve hvordan sådan en sjælerejse foregår, måske er du et sted i dit liv hvor du føler, at du sidder fast, og hvor du ønsker at undersøge, om der er en forbindelse til noget i et tidligere liv. Om Holistisk Cirkel Holistisk Cirkel arbejder med 1-1 sessioner hvor der er en mulighed for at gå i dybden med specifikke temaer eller udfordringer, der fylder i dit liv. Uanset hvilken form for session, du vælger, kan du være sikker på, at du får både den støtte, omsorg og de udfordringer, du har brug for, for at komme derhen, hvor du ønsker. I Holistisk Cirkel holdes stor fokus på sammenhængen mellem krop, sind og sjæl (ånd).Det betyder at der altid kigges på helheden og sammenhængen. Ofte ligger årsagen i et helt andet sted, i et helt andet organ. Hvad er baggrunden for at du har stress, angst etc. og hvorfor har du ondt lige netop i den del af din krop. Måske ved du slet ikke hvorfor du har ondt. Det hele ses i et Integralt perspektiv. Du er meget velkommen til at ringe til Holistisk Cirkel for at høre nærmere, og for at få afstemt, om Aage Jensen er den helt rigtige person til at hjælpe dig.  Læs mere om Aage Jensen fra Holistisk Cirkel:  http://www.holistisk-cirkel.dk/about/aage-jensen/

Ekstra information

Jordemodervej 3 8586 Ørum Djurs29 92 19 48

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kropsterapi

Silkeborg: Holistisk Cirkel

Kropsterapi er en behandlingsform, som bl.a. arbejder med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen. Kropsterapi er til dig, der gerne vil lære dig selv endnu bedre at kende og som er nysgerrig på at arbejde med kroppen.
" P.t. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tankefeltterapi

Randers: Helse & Trivsel

Du får 60 minutters tankefeltterapi hos Helse & Trivsel. Behandlingen inkluderer selvhypnose og afsluttende hovedbundsmassage.
" Medbring eget håndklæde og lagen, gebyr hvis glemt kr. 100,-. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide