Clairvoyance til mennesker eller dyr

tilbuds-billede
280,-
Gå til tilbud
værdi:
750,-,-
63%

Deal fra 18/1-2020

Roskilde: Englegaardens Helsecenter og Henriette Roed

Det kan være frustrerende ikke altid at vide, hvorfor der opstår fx stress, angst, tristhed mm. hos vores kære kæledyr. Ved at kommunikere telepatisk med dyrene kan vi i de fleste tilfælde få svar og forstå, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe vores kæledyr.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeløbet udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Englegaardens Helsecenter deals

Yderligere beskrivelse

Henriette Roed tilbyder lige nu rabat på Clairvoyance til mennesker eller dyr, vælg ml. 2 tilbud. Normalpris op til kr. 750,- / Dealpris fra kr. ##139::199%%,- Få vejledning til afdækning af dine private og professionelle problemstillinger gennem clairvoyance – til dig og dine dyr. Med dette tilbud kan du eller dit kæledyr få en Clairvoyance session enten som fjern Clairvoyance via Skype, Viber eller Messenger med fast internet forbindelse (WiFi) eller på adressen, hvor jeg holder til: The Language of Energy v/Henriette Roed, Basgangen 5B i Roskilde.  For mange dyreejere kan det være frustrerende ikke altid at vide, hvorfor der kan opstå adfærdsændringer som stress, angst, aggeration, træthed, tristhed mm. hos vores kære kæledyr. Ved at kommunikere telepatisk med dyrene kan vi i de fleste tilfælde få svar på de spørgsmål, vi måtte have, samt svar på hvordan vi bedst muligt kan hjælpe vores kæledyr. En session kan starte med en dialog mellem clairvoyanten og dit kæledyr ud fra specifikke spørgsmål, som du måtte have, og budskaberne der måtte være til dig fra dit kæledyr bliver så videregivet af clairvoyanten.  Henriette Roed er healer, spirituel vejleder og kropsterapeut til mennesker og dyr med over 11 års erfaring. Der arbejdes ud fra et holistisk synspunkt, dvs. at alle behandlinger tager udgangspunkt i hele dig, hvor psyke, krop og sjæl hænger sammen.  Henriette Roed har været hundetræner og figurant i Roskilde politihunde forening, og har speciale i hunde og hvordan hundens omgivelser kan medvirke til at skabe ubalancer i form af stress, angst, sygdom, aggressivitet m.v. Derudover har hun stor erfaring i arbejdet med at støtte hundeejere til personlig udvikling.   "Dyr er efter min opfattelse, smukke kærlige skabninger, der selv vælger den person/er de er tilknyttet til, for at de kan tage os i lære. Når du er afslappet, stoler på dig selv og mærker din indre ro og balance, så bliver din hund også roligere og vil få nemmere ved at slippe eventuelle fysiske/psykiske ubalancer".  Henriette Roed. Benyt dig af tilbuddet og book en Clairvoyance session til dig eller dit dyr hos Henriette Roed. 

Ekstra information

Basgangen 5 B 4000 Roskilde25 37 93 26

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 180,-
værdi:
450,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Almindelig healing eller fjernhealing - også til hunde

Roskilde (fjernhealing i hele DK): Englegaardens Helsecenter

Henriette Roed er healer, spirituel vejleder og kropsterapeut til mennesker og dyr med over 11 års erfaring. Der arbejdes ud fra et holistisk synspunkt, dvs. at alle behandlinger tager udgangspunkt i hele dig, hvor psyke, krop og sjæl hænger sammen. Behandlingen varer 45-60 min.
"Værdibeløbet udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
800,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters healing og clairvoyance

Kgs. Lyngby: Life Journey Institute

Kombinationen af healing og clairvoyance arbejder med at afhjælpe både psykiske og fysiske blokeringer. Når healingsenergien tilføres, bryder den gennem blokeringer af ophobet energi eller tilføre, hvor der måtte mangle. Sådan får du en bedre indre harmoni.
"Indtil 31. jul. Tidsbestilling påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Få 50 minutters healing

Odense: HCA - Healing

- Healing skaber balance i krop og sind
- Med balance menes ligevægt i energierne, hvilket giver ro og overskud
- Alle former for ubalancer hos mennesker og dyr kan heales
- Healing er fantastisk i forbindelse med personlig udvikling
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer downtown SPOTdeal myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk TilbudiByen Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide