Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

NADA behandlinger - akupunktur

tilbuds-billede
200,-
Ikke aktivt
værdi:
400,-,-
50%

Deal fra 18/10-2019

Ellum: Nada og Dorn

Få ro i krop og sind - 10 x 30 min. NADA behandlinger hos Nada og Dorn i Ellum. NADA er en behandling på de samme fem akupunkturpunkter i begge ører med standard-nåle. Målet er, at klienten får kontakt til sig selv og egne ressourcer.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløbsdato. Booking påkrævet.
 
Se alle Massage og NADA deals

Yderligere beskrivelse

Hos Nada og Dorn i Ellum kan du pt. spare ##65% ::50% %% rabat på 10 x 30 min. NADA behandlinger. Din pris kr. ##140::200%%,- (normalpris kr. 400,-) NADA er en behandling på de samme fem akupunkturpunkter i begge ører med standard-nåle. NADA-metoden rummer et meditativt element. Målet er, at klienten får kontakt til sig selv og egne ressourcer. Behandlingen er tænkt som støtte i et psyko-socialt recovery-forløb som regel af længere varighed. Kan dog også anvendes til lindring her og nu ved f.eks. akut stress, abstinenser, angst eller søvnproblemer. NADA er ikke rettet mod særlige diagnoser, men kan bruges i alle situationer, hvor en person har brug for stabilitet, bedre stress-håndtering, fokus, bedre håndtering af følelser og kognitive funktioner. Metoden kan bruges til at lindre alle typer abstinenser, men dette er kun en mindre del af NADA-metoden, hvorfor metoden er et supplement til den medicinske behandling på dette felt. Det er således vigtigt at se NADA som en metode, der hjælper med at stabilisere organismen såvel fysisk som psykisk. Bemærk: • Behandlingen kan både foregå i eget hjem og på klinikken • Ved kørsel over 50 km. betales der yderligere kr. 50,- pr. behandling Om mig: Jeg hedder Steen Hansen og er uddannet sosu assistent, med et stort hjerte for arbejdet, som jeg bruger i min hverdag på Sønderborg Sygehus. I min fritid er jeg certificeret NADA behandler i min egen lille klinik i hjemmet og kan nu også tilbyde DORN terapi.  

Ekstra information

Ellum Bygade 2 6240 Løgum Kloster71 95 76 08

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 250,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 min. cupping og akupressurmassage

København K: Kinesisk Kombi klinik

Behandlingen er velegnet hvis du ønsker at mindske smerter, øge din mobilitet, fremme blodcirkulationen, forbedre stofskiftet mm.
"Værdibeviset gælder straks efter køb. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 150,-
værdi:
250,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters øreakupunktur

Sønderborg: Vagners zOneklinik

Ved akupunkturbehandling indføres tynde, sterile engangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Punkterne har via energibanerne forbin-delse til hele kroppen og dens funktioner. Herved stimuleres kroppens egen evne til at genoprette balancen og få kroppen til at fungere bedre.
"Udvidet fortrydelsesret. Pt. ingen udløb. Booking påkrævet." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
700,-
rabat 43%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters akupunktur og zoneterapi

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Kombineres akupunktur og zoneterapi er resultaterne forbløffende gode, og rigtig mange mennesker har genetableret en rigtig sund livsstil uden afhængighed, trang til søde sager eller overspisning samt et bedre helbred.
"Pt. ingen udløbdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide