75 min. Japansk Lifting Deluxe inkl. Eyebeauty

tilbuds-billede
400,-
Gå til tilbud
værdi:
800,-,-
50%

Deal fra 19/8-2019

Amagertorv: Blisslife

Hos Blisslife er filosofien kort sagt: For at se godt ud, skal du have det godt. Og for at have det godt skal vi alle mærke efter og lytte til vores kroppe. De bruger kun naturlige produkter fri for tilsætning og konserveringsstoffer i behandlingerne, da kun det bedste er godt nok.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato, men vi anbefaler at det bruges inden 3 måneder. Tidsbestilling påkrævet. Julegaveidé - byt i hele 2020.
 
Se alle Blisslife Massage deals

Yderligere beskrivelse

Få ##65% ::50% %% rabat på en lækker behandling hos Blisslife. 60 min. Japansk Lifting Deluxe inkl. Eyebeauty for kun kr. ##245::350%%,- (normalpris kr. 700,-) Hos Blisslife er filosofien kort sagt: For at se godt ud, skal du have det godt. Og for at have det godt skal vi alle mærke efter og lytte til vores kroppe. Skønheden kommer indefra... ja, det er en kliche, men med god grund. Vi fungerer bedst når der er balance i krop, psyke og sjæl. Hvordan opnår vi så denne balance? Det gør vi bla. når vi lytter til vores indre stemme. I mine behandlinger lægger jeg meget vægt på at skabe et frirum af forkælelse, hvor du kommer helt ned i gear og får lov til at mærke dig selv. Jeg bruger kun naturlige produkter fri for tilsætning og konserveringsstoffer i mine behandlinger, da kun det bedste er godt nok. Japansk Lifting Deluxe: Er en behandlingsmetode der kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Tilsammen giver disse et helt unikt resultat, der betydeligt reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, så som  rynker, mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og poser under øjnene. En behandling består af afrensning af ansigtet, dybdegående ansigtsmassage med fugtgivende hybenrosekerneolie, ansigtszoneterapi, ansigtsakupressur, lymfedrænage, eksfolierende og/eller fugtgivende maske efter behov samt bindevævsstimulerende cupping terapi. Eyebeauty: Her er der fokus på øjnene og Eyebeauty laves i forlængelse af Japansk Lifting Deluxe. Eyebeauty udføres ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet og omkring øjnene i kombination med en muskelstimulerende teknik. Har du tendens til hævede øjne, hængende øjenlåg, poser under øjnene, rynker og mørke ringe omkring øjnene, er dette en god behandling for dig! For tidsbestilling kan jeg kontaktes på: • 23 42 18 99  

Ekstra information

Hearthouse, Amagertorv 14 B, 3. sal. 1160 København K23 42 18 99

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
199,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ansigtsrulle af jade GuaSha-sten

Fjerner affaldsstoffer og gør huden mere glat

Begge produkter bygger på principper fra traditionel, kinesisk medicin, hvor stimulation af meridianbaner og akupunkturpunkter afhjælper problemer med f.eks. spændinger og ubalancer. Rosekvarts er kendt som en kærlighedssten, der fjerner negative energier og generelt virker healende og beroligende på både krop og sjæl.
"Gratis levering. Julegaveidé - kan returneres indtil 15. januar." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
599,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hollywood carbon peeling-laserbehandling

Roskilde Roskilde Laserklinik

Reducerer store porer • Reducerer fine rynker • Nedsætter hudens olieproduktion • Frisker huden op • Smertefri og skånsom ansigtsbehandling • Reducerer akne • Øger collagen-produktionen i huden • Reducerer pigmentforandringer/alderspletter
"Pt. ingen udløbsdato. Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 549,-
værdi:
1200,-
rabat 54%
Gå til tilbud Læs mere mere

Oxygen Lift med C-vitamin

Østerbro: Mind Body and Soul

Opstram huden med en Oxygen Lift og kom til at se 4-5 år yngre ud. Behandlingen anbefales til alle hudtyper. Behandlingen indeholder rensning, massage, peeling, opstramning og serum.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . Julegaveidé - byt i hele 2020." - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal downtown myprice welldeal forbyen Winefamily dealhunter SPOTdeal tipster Just-Half-Price Deal.dk R2N.dk TilbudiByen Take Offer Risskov Bilferie SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide