Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 min. Japansk Lifting Deluxe inkl. Eyebeauty

tilbuds-billede
350,-
Ikke aktivt
værdi:
700,-,-
50%

Deal fra 29/11-2019

Amagertorv: Blisslife

Hos Blisslife er filosofien kort sagt: For at se godt ud, skal du have det godt. Og for at have det godt skal vi alle mærke efter og lytte til vores kroppe. De bruger kun naturlige produkter fri for tilsætning og konserveringsstoffer i behandlingerne, da kun det bedste er godt nok.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato. Tidsbestilling påkrævet. Julegaveidé - byt i hele 2020.
 
Se alle Blisslife Massage deals

Yderligere beskrivelse

Få ##65% ::50% %% rabat på en lækker behandling hos Blisslife. 60 min. Japansk Lifting Deluxe inkl. Eyebeauty for kun kr. ##245::350%%,- (normalpris kr. 700,-) Hos Blisslife er filosofien kort sagt: For at se godt ud, skal du have det godt. Og for at have det godt skal vi alle mærke efter og lytte til vores kroppe. Skønheden kommer indefra... ja, det er en kliche, men med god grund. Vi fungerer bedst når der er balance i krop, psyke og sjæl. Hvordan opnår vi så denne balance? Det gør vi bla. når vi lytter til vores indre stemme. I mine behandlinger lægger jeg meget vægt på at skabe et frirum af forkælelse, hvor du kommer helt ned i gear og får lov til at mærke dig selv. Jeg bruger kun naturlige produkter fri for tilsætning og konserveringsstoffer i mine behandlinger, da kun det bedste er godt nok. Japansk Lifting Deluxe: Er en behandlingsmetode der kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage. Tilsammen giver disse et helt unikt resultat, der betydeligt reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, så som  rynker, mørke rande under øjnene, hængende øjenlåg og poser under øjnene. En behandling består af afrensning af ansigtet, dybdegående ansigtsmassage med fugtgivende hybenrosekerneolie, ansigtszoneterapi, ansigtsakupressur, lymfedrænage, eksfolierende og/eller fugtgivende maske efter behov samt bindevævsstimulerende cupping terapi. Eyebeauty: Her er der fokus på øjnene og Eyebeauty laves i forlængelse af Japansk Lifting Deluxe. Eyebeauty udføres ved at stimulere punkter og zoner i ansigtet og omkring øjnene i kombination med en muskelstimulerende teknik. Har du tendens til hævede øjne, hængende øjenlåg, poser under øjnene, rynker og mørke ringe omkring øjnene, er dette en god behandling for dig! For tidsbestilling kan jeg kontaktes på: • 23 42 18 99  

Ekstra information

Hearthouse, Amagertorv 14 B, 3. sal. 1160 København K23 42 18 99

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
595,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters japansk ansigtsløft

Amager: Slowmotion

Behandlingen reducerer ansigtets ydre tegn på ældning, rynker og poser under øjnene, hævelser og fine linjer. Den øger blodcirkulationen og har indflydelse på hele kroppen, da behandlingen fokuserer på hele 24 akupunkturpunkter.
"Helt indtil 1. dec. Udvidet fortrydelsesret " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 109,-
værdi:
579,-
rabat 81%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Laser-akupunkturpen

Sikker og effektiv

Denne laser akupunktur pen bruger elektriske impulser som stimulerer akupunkturpunkter. Effektiv for bl.a.: pludselig og kronisk fysisk smerte, gigt, fibromyalgi, osteoporose og iskias.
"Levering: 29,- Er før set på deal til 209,-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
550,-
rabat 41%
Gå til tilbud Læs mere mere

Japansk ansigtsløft

Ringsted: DL Nails and Beauty

Japansk ansigtsløft er langt mere end blot en almindelig ansigtbehandling. Behandlingen giver ansigtet et ungdommeligt udseende, der løfter og afspænder ansigtet på en unik måde. Du når samtidigt en fantastisk følelse af ro i hele kroppen.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide