60 minutters EFT Matrix Reimprinting

tilbuds-billede
350,-
Gå til tilbud
værdi:
700,-,-
50%

Deal fra 27/8-2020

Haderslev: Sacrum Klinikken

EFT / Matrix Reimprinting er en hurtig, effektiv og blid behandlingsform til forløsning af forskellige fysiske og følelsesmæssige spændinger i kroppen. EFT er små blide 'tapninger' på udvalgte meridianpunkter, som påvirker og forløser ophobede spændinger i nervesystemet.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Sacrum Klinikken deals

Yderligere beskrivelse

Ønsker du at ændre på gamle, uhensigtsmæssige mønstre - prøv en EFT/ Matrix Reimprinting hos Sacrum Klinikken Haderslev. Du får ##65% ::50% %% rabat på 60 min. Normalpris kr. 700,- / Dealpris kr. ##245::350%%,- EFT / Matrix Reimprinting er en blid og enestående måde at hjælpe psyken og kroppen til, at slippe uhensigtsmæssige mønstre/adfærd. EFT / Matrix Reimprinting er en hurtig, effektiv og blid behandlingsform til forløsning af forskellige fysiske og følelsesmæssige spændinger i kroppen. EFT er små blide 'tapninger' på udvalgte meridianpunkter, som påvirker og forløser ophobede spændinger og blokeringer i nervesystemet. Kroppen begynder helt automatisk at helbrede sig selv. Det lyder måske specielt, men det virker utroligt godt og frigør ressourcer og skaber energi og så er det til alle aldersgrupper. Hvad nu, hvis der ligger en større forandring og healing gemt i, at tage hånd om sine negative følelser? At få healet  fx. vreden, skuffelsen, afmagten, ensomheden, isolationen, stress, sorg, livskriser, PTSD, angst, smerter, lavt selvværd, smerter, tristhed skyld og skam. Tanker skaber virkeligheden. Hjernen skelner ikke mellem, hvad der er tænkt og virkeligt. Ved at kigge nærmere på dine værdier og overbevisninger, har du mulighed for at udforske disse og dermed ændre dine grundtanker. Det giver plads til handlekraft og succes i livet. Mit formål er, at give dig de bedst mulige redskaber samt støtte til at udvikle din personlighed. At støtte dig i at tro på dig selv. Støtte og vejledning til at overvinde de barrierer, som hæmmer dig i at leve dit liv fuldt ud. At du må lyse som den unikke person du er og at du "ejer dit liv", så du kan tage dit liv i hånden og leve det. Bestil tid hos Sacrum Klinikken på tlf.: 23 67 79 21  

Ekstra information

Buegade 1 B, 2 th. 6100 Haderslev23 67 79 21

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Tankefeltterapi

Randers: Helse & Trivsel

Du får 60 minutters tankefeltterapi hos Helse & Trivsel. Behandlingen inkluderer selvhypnose og afsluttende hovedbundsmassage.
" Medbring eget håndklæde og lagen, gebyr hvis glemt kr. 100,-. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
500,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters healingmassage

Odense: Change Your Life

Efter 60 minutters healingmassage vil du opleve en ro i krop og sjæl. Blid massage og omsorgsfuld berøring løsner op og hjælper dig med at give slip på fortrængte følelser, der kan sidde i kroppen som spændinger og blokeringer.
 
 
tilbuds-billede
pris 330,-
værdi:
550,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters zoneterapi

Næstved: Helse & Idrætsmassage

Fodzoneterapi/refleksterapi er baseret på viden om meridianer og deres relation til kroppens organer og funktioner via zoner og punkter på/under fødderne. Kan hjælpe med fordøjelses-problemer, hormonelle problemer fx overgangsalder, stofskifte og meget mere.
"Værdibeviset gælder straks efter køb og det udløber ikke. . . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide