Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters EFT Matrix Reimprinting

tilbuds-billede
350,-
Ikke aktivt
værdi:
700,-,-
50%

Deal fra 10/7-2022

Haderslev: Sacrum Klinikken

EFT / Matrix Reimprinting er en hurtig, effektiv og blid behandlingsform til forløsning af forskellige fysiske og følelsesmæssige spændinger i kroppen. EFT er små blide 'tapninger' på udvalgte meridianpunkter, som påvirker og forløser ophobede spændinger i nervesystemet.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Sacrum Klinikken deals

Yderligere beskrivelse

Ønsker du at ændre på gamle, uhensigtsmæssige mønstre - prøv en EFT/ Matrix Reimprinting hos Sacrum Klinikken Haderslev. Du får ##65% ::50% %% rabat på 60 min. Normalpris kr. 700,- / Dealpris kr. ##245::350%%,- EFT / Matrix Reimprinting er en blid og enestående måde at hjælpe psyken og kroppen til, at slippe uhensigtsmæssige mønstre/adfærd. EFT / Matrix Reimprinting er en hurtig, effektiv og blid behandlingsform til forløsning af forskellige fysiske og følelsesmæssige spændinger i kroppen. EFT er små blide 'tapninger' på udvalgte meridianpunkter, som påvirker og forløser ophobede spændinger og blokeringer i nervesystemet. Kroppen begynder helt automatisk at helbrede sig selv. Det lyder måske specielt, men det virker utroligt godt og frigør ressourcer og skaber energi og så er det til alle aldersgrupper. Hvad nu, hvis der ligger en større forandring og healing gemt i, at tage hånd om sine negative følelser? At få healet  fx. vreden, skuffelsen, afmagten, ensomheden, isolationen, stress, sorg, livskriser, PTSD, angst, smerter, lavt selvværd, smerter, tristhed skyld og skam. Tanker skaber virkeligheden. Hjernen skelner ikke mellem, hvad der er tænkt og virkeligt. Ved at kigge nærmere på dine værdier og overbevisninger, har du mulighed for at udforske disse og dermed ændre dine grundtanker. Det giver plads til handlekraft og succes i livet. Mit formål er, at give dig de bedst mulige redskaber samt støtte til at udvikle din personlighed. At støtte dig i at tro på dig selv. Støtte og vejledning til at overvinde de barrierer, som hæmmer dig i at leve dit liv fuldt ud. At du må lyse som den unikke person du er og at du "ejer dit liv", så du kan tage dit liv i hånden og leve det. Bestil tid hos Sacrum Klinikken på tlf.: 23 67 79 21  

Ekstra information

Aarøsundvej 36, st. 6100 Haderslev23 67 79 21

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
525,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kropsterapeutisk aromamassage

Odense: Elvira Terapi

Hos Judy Elvira Borg Madsen er du garanteret en behandling, der er baseret på både uddannelse og erfaring. Judy er nemlig både uddannet psykoterapeut og kropsterapeut, og hun har mere end 20 års erfaring inden for arbejdet med krop og sind.
"Lukket i juli. 45-60 min. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
1000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters kombinationsbehandling

Frederiksberg: ReGenerating Klinik

Sæt kryds i kalenderen til 90 minutters MIG-tid! Med denne deal kan du få løsnet op i både krop og sind, du får nemlig en fantastisk kombinationsbehandling bestående af både massage, zoneterapi, kraniosakralterapi og healing.
" Ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters kranio-sakral terapi

København S: Body Repaired

Kranio-sakral er en meget blid, dybdegående behandlingsform, der indvirker på kraniets eget åndedræt, Kranio-sakral pulsen, som er rytmen i den rygmarvsvæske, der omgiver hjerne og rygmarv.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide