Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters psykologisk kropsterapi

tilbuds-billede
399,-
Ikke aktivt
værdi:
680,-,-
41%

Deal fra 15/3-2021

Randers: Helse & Trivsel

Til at opnå de bedst mulige resultater, som vil give langt større overskud. Behandlingerne er udviklet ud fra egne behandlingsteorier og resultaterne har været fantastiske allerede ved første behandling.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Medbring eget håndklæde og lagen, gebyr hvis glemt kr. 100,-. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Helse & Trivsel deals

Yderligere beskrivelse

Hos Helse & Trivsel kan du pt. få ##59% ::41% %% rabat på 60 min. psykologisk kropsterapi. Normalpris kr. 680,- / Dealpris kr. ##279::399%%,- Hos Helse & Trivsel skaber vi balance og harmoni for din krop og dit sind. Alle vores behandlinger er specifik udviklet til, at du som klient kan opnå de bedst mulige resultater, som vil give dig langt større overskud i din hverdag. Behandlingerne er udviklet ud fra egne behandlingsteorier og resultaterne har været fantastiske allerede ved første behandling. Det er videnskabeligt bevist, at hver eneste tanke og følelse efterlader en fysisk reaktion i dit nervesystem, som påvirker hele din anatomiske og fysiologiske funktion. Alle kropsterapibehandlinger er designet til at afkode din fysiske krop og fjerne alle negative tanker og følelser og erstatte disse med nye overbevisninger, som skaber balance for din krop og dit sind. Psykologisk kropsterapi: Behandlingen indledes med en samtale, en psykologisk undersøgelse, for at lokalisere dine følelsesmæssige tankeblokeringer. Behandlingen afsluttes med en komplet kropsterapi, herunder rådgivning, vejledning, psykoterapi, coaching og guidet vejrtræknings-meditation. Denne behandling er relevant for dig, der har været stresset over en længere periode, hvor det kommer til udtryk iform af hjertebanken, kramper, træthed, søvnløshed, følelsesløshed m.m. Terapien vil give dig en forståelse og en oplevelse af indre ro, som er ren balsam for din krop og dit sind . For tidsbestilling kan jeg kontaktes på 50 14 06 07 eller på info@helseogtrivsel.dk  

Ekstra information

Messingvej 54 A 8940 Randers50 14 06 07

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 180,-
værdi:
450,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Almindelig healing eller fjernhealing - også til hunde

Roskilde (fjernhealing i hele DK): Englegaardens Helsecenter

Henriette Roed er healer, spirituel vejleder og kropsterapeut til mennesker og dyr med over 11 års erfaring. Der arbejdes ud fra et holistisk synspunkt, dvs. at alle behandlinger tager udgangspunkt i hele dig, hvor psyke, krop og sjæl hænger sammen. Behandlingen varer 45-60 min.
"Udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 280,-
værdi:
750,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

Clairvoyance til mennesker eller dyr

Roskilde: Englegaardens Helsecenter og Henriette Roed

Det kan være frustrerende ikke altid at vide, hvorfor der opstår fx stress, angst, tristhed mm. hos vores kære kæledyr. Ved at kommunikere telepatisk med dyrene kan vi i de fleste tilfælde få svar og forstå, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe vores kæledyr. Pris er for 45-50 min.
" Værdibeløbet udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide