Rens af tagrender

tilbuds-billede
699,-
Gå til tilbud
værdi:
1499,-,-
53%

Deal fra 7/12-2020

Jylland og Fyn: Krusells Multiservice

Stoppede tagrender kan ofte medføre, at fugt og vand trænger ind i tagkonstruktionen, murværket eller loftkonstruktionen i boligen.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Max 35 meter tagrenderi en højde af max 5 meter. Længere end 35 meter afregnes med 10,- ekstra pr. meter. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle krusells multiservice deals

Yderligere beskrivelse

Stop fugtproblemer med en tagrenderensning! B enyt dig af dealen her og få ##63% ::53% %%rabat på Professionel tagrenderensing. Dealpris kr. ##559::699%%,- (Normalpris kr. 1499,-) Max 35 meter rundt om huset og max 5 meter tagrenden.   Der er god grund til at sørge for, at tagrenderne altid er rensede. Alle de mange regnvejrsdage og øgede mængder skybrud som vi udsættes for hvert år, øger risikoen for at vand og fugt kan trænge ind i din bolig. Det er vigtigt, at du holder dine tagrender rene og fri for skidt og blade, der kan hindre vandets frie løb i tagrenderne. Stoppede tagrender betyder oftest, at fugt og vand trænger ind i tagkonstruktionen, murværket og loftskonstruktionen i boligen. Det kan medføre vandskader, og øger risikoen for at der opstår helbredstruende angreb af mug og skimmelsvamp indendørs. Kommer vandet først indendørs, øger det risikoen for, at træværket begynder at rådne, ligesom der lettere opstår mug- og skimmelsvampeangreb. Det kan igen føre til dårligere indeklima og helbredsproblemer for huset beboere. Samtidig risikerer du også, at der opstår fugtskader på ydermuren som kan føre til frostsprængninger i pudslaget eller i mørtlen mellem murstenene.  Så nemt foregår en tagrenderensning:  Har du prøvet at rense tagrender selv ved du, at det er besværligt, tidskrævende og et værre griseri. Når Krusells Multiservice renser dine tagrender foregår det med en særlig tagrenderenser, der gør det muligt at rense og vaske tagrenderne fra jorden uden at skulle gå tæt inde på huset. Så slipper du for både stigemærker på væggene og at få trådt bede og blomster ned – eller få dem fyldt med affald fra tagrenderne. Der anvendes en særlig våd- og tørstøvsuger, der spuler, løsner og suger skidtet fra tagrenderne ned. Derved genetableres vandets frie løb i tagrenderne uden at grise. “Vores mål er at blive de bedste til det vi laver, og have glade og tilfredse kunder”  - Peter Krusell Krusells Multiservice er en sønderjysk service-virksomhed, som har specialiseret sig diverse rengøring og afrensningsopgaver på dine ejendomme privat såvel som erhverv. Benyt dig af denne deal og kontakt Krusells Multiservice og bestil din tagrenderensning før det næste store skybrud!

Ekstra information

Kildevej 9 6330 Padborg61 80 61 61

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
200,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Udvendig vinduespolering

Hele Fyn: Ready2clean

Solens vinterstråler er smukke og kommer bedst til sin ret, når de kan skinne uhindret gennem rene ruder og bringe lys ind i vore hjem - og i disse lidt mørkere tider er det særligt vigtigt at skabe de bedste vilkår for dette.
" Indtil 26. apr. Gælder kun privatkunder - ikke erhverv. Du behøver ikke ringe og bestille. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 100,-
værdi:
200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

200,- til professionel vinduespudser

Over alt mellem Hillerød og Vordingborg: Partnerpolering

Erfaren, grundig og stabil vinduespudser.
Udelukkende miljørigtig sæbe og ingen klorblegede vaskeklude.
Med tilfredshedsgaranti.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . . . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1750,-
værdi:
3500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Murerarbejde

Pandrup: Bjergs Murerservice

Tilbuddet indeholder vandskuring/filtning på 10 m2.
Prisen er med moms, arbejdstimer og materialer.
"3 kr. pr. km. uden for Pandrup. . . . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide