Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Rens af tagrender

tilbuds-billede
699,-
Ikke aktivt
værdi:
1499,-,-
53%

Deal fra 7/6-2021

Jylland og Fyn: Krusells Multiservice

Stoppede tagrender kan ofte medføre, at fugt og vand trænger ind i tagkonstruktionen, murværket eller loftkonstruktionen i boligen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Max 35 meter tagrenderi en højde af max 5 meter. Længere end 35 meter afregnes med 10,- ekstra pr. meter. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle krusells multiservice deals

Yderligere beskrivelse

Stop fugtproblemer med en tagrenderensning! B enyt dig af dealen her og få ##63% ::53% %%rabat på Professionel tagrenderensing. Dealpris kr. ##559::699%%,- (Normalpris kr. 1499,-) Max 35 meter rundt om huset og max 5 meter tagrenden.   Der er god grund til at sørge for, at tagrenderne altid er rensede. Alle de mange regnvejrsdage og øgede mængder skybrud som vi udsættes for hvert år, øger risikoen for at vand og fugt kan trænge ind i din bolig. Det er vigtigt, at du holder dine tagrender rene og fri for skidt og blade, der kan hindre vandets frie løb i tagrenderne. Stoppede tagrender betyder oftest, at fugt og vand trænger ind i tagkonstruktionen, murværket og loftskonstruktionen i boligen. Det kan medføre vandskader, og øger risikoen for at der opstår helbredstruende angreb af mug og skimmelsvamp indendørs. Kommer vandet først indendørs, øger det risikoen for, at træværket begynder at rådne, ligesom der lettere opstår mug- og skimmelsvampeangreb. Det kan igen føre til dårligere indeklima og helbredsproblemer for huset beboere. Samtidig risikerer du også, at der opstår fugtskader på ydermuren som kan føre til frostsprængninger i pudslaget eller i mørtlen mellem murstenene.  Så nemt foregår en tagrenderensning:  Har du prøvet at rense tagrender selv ved du, at det er besværligt, tidskrævende og et værre griseri. Når Krusells Multiservice renser dine tagrender foregår det med en særlig tagrenderenser, der gør det muligt at rense og vaske tagrenderne fra jorden uden at skulle gå tæt inde på huset. Så slipper du for både stigemærker på væggene og at få trådt bede og blomster ned – eller få dem fyldt med affald fra tagrenderne. Der anvendes en særlig våd- og tørstøvsuger, der spuler, løsner og suger skidtet fra tagrenderne ned. Derved genetableres vandets frie løb i tagrenderne uden at grise. “Vores mål er at blive de bedste til det vi laver, og have glade og tilfredse kunder”  - Peter Krusell Krusells Multiservice er en sønderjysk service-virksomhed, som har specialiseret sig diverse rengøring og afrensningsopgaver på dine ejendomme privat såvel som erhverv. Benyt dig af denne deal og kontakt Krusells Multiservice og bestil din tagrenderensning før det næste store skybrud!

Ekstra information

Kildevej 9 6330 Padborg61 80 61 61

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 699,-
værdi:
1399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Algebehandling af dit tag

Hele Danmark - brofaste områder: Jysk Fliserens & Algebehandling

Du behøver ikke at være hjemme, når algebehandlingen udføres. Er du ikke hjemme, lægger Jysk Fliserens & Algebehandling besked i din postkasse om, at de har været på adressen og udført behandlingen. Nemmere bliver det ikke.
" Indtil 31. dec. Algebehandling af tag på maks 450 m2 og med maks 3,5 m til tagrenden. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1698,-
værdi:
3995,-
rabat 57%
Gå til tilbud Læs mere mere

Professionel algebehandling af fliser

Hele Danmark - brofaste områder: Jysk Fliserens & Algebehandling

Har du en terrasse eller indkørsel, der er medtaget af alger og andet skidt, der absolut ikke pynter på fliserne? Så er der hjælp at hente med denne Sweetdeal, hvor du får en professionel fliserens fra Jysk Fliserens & Algebehandling til langt under halv pris.
" Indtil 31. dec. Gælder: Fliserens af 40 m2. Inkl. algebehandling og imprægnering" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 539,-
værdi:
1189,-
rabat 55%
Gå til tilbud Læs mere mere

Miljøvenlig algebehandling

Gælder brofaste områder i hele landet: MinAlgebehandling

MinAlgebehandling leverer et resultat i høj kvalitet og sikrer sig, at du får en positiv oplevelse gennem hele processen. Du får et godt resultat til aftalte tid - det er en MinAlgebehandling garanti.
" Gælder: Algebehandling af tag på hus på op til 450 kvm. for et etplanshus. Til d. 30. jun. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide