Rens af tagrender

tilbuds-billede
699,-
Gå til tilbud
værdi:
1499,-,-
53%

Deal fra 7/9-2020

Jylland og Fyn: Krusells Multiservice

Stoppede tagrender kan ofte medføre, at fugt og vand trænger ind i tagkonstruktionen, murværket eller loftkonstruktionen i boligen.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Max 35 meter tagrenderi en højde af max 5 meter. Længere end 35 meter afregnes med 10,- ekstra pr. meter. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle krusells multiservice deals

Yderligere beskrivelse

Stop fugtproblemer med en tagrenderensning! B enyt dig af dealen her og få ##63% ::53% %%rabat på Professionel tagrenderensing. Dealpris kr. ##559::699%%,- (Normalpris kr. 1499,-) Max 35 meter rundt om huset og max 5 meter tagrenden.   Der er god grund til at sørge for, at tagrenderne altid er rensede. Alle de mange regnvejrsdage og øgede mængder skybrud som vi udsættes for hvert år, øger risikoen for at vand og fugt kan trænge ind i din bolig. Det er vigtigt, at du holder dine tagrender rene og fri for skidt og blade, der kan hindre vandets frie løb i tagrenderne. Stoppede tagrender betyder oftest, at fugt og vand trænger ind i tagkonstruktionen, murværket og loftskonstruktionen i boligen. Det kan medføre vandskader, og øger risikoen for at der opstår helbredstruende angreb af mug og skimmelsvamp indendørs. Kommer vandet først indendørs, øger det risikoen for, at træværket begynder at rådne, ligesom der lettere opstår mug- og skimmelsvampeangreb. Det kan igen føre til dårligere indeklima og helbredsproblemer for huset beboere. Samtidig risikerer du også, at der opstår fugtskader på ydermuren som kan føre til frostsprængninger i pudslaget eller i mørtlen mellem murstenene.  Så nemt foregår en tagrenderensning:  Har du prøvet at rense tagrender selv ved du, at det er besværligt, tidskrævende og et værre griseri. Når Krusells Multiservice renser dine tagrender foregår det med en særlig tagrenderenser, der gør det muligt at rense og vaske tagrenderne fra jorden uden at skulle gå tæt inde på huset. Så slipper du for både stigemærker på væggene og at få trådt bede og blomster ned – eller få dem fyldt med affald fra tagrenderne. Der anvendes en særlig våd- og tørstøvsuger, der spuler, løsner og suger skidtet fra tagrenderne ned. Derved genetableres vandets frie løb i tagrenderne uden at grise. “Vores mål er at blive de bedste til det vi laver, og have glade og tilfredse kunder”  - Peter Krusell Krusells Multiservice er en sønderjysk service-virksomhed, som har specialiseret sig diverse rengøring og afrensningsopgaver på dine ejendomme privat såvel som erhverv. Benyt dig af denne deal og kontakt Krusells Multiservice og bestil din tagrenderensning før det næste store skybrud!

Ekstra information

Kildevej 9 6330 Padborg61 80 61 61

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 100,-
værdi:
200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

200,- til professionel vinduespudser

Over alt mellem Hillerød og Vordingborg: Partnerpolering

Erfaren, grundig og stabil vinduespudser.
Udelukkende miljørigtig sæbe og ingen klorblegede vaskeklude.
Med tilfredshedsgaranti.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. . . . Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 99,-
værdi:
200,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

Udvendig vinduespolering

Sønderjylland: Ready2clean

Sommersæsonen og solens dejlige stråler går hånd i hånd. Denne vidunderlige sommersol kommer bedst til sin ret, når den kan skinne uhindret gennem rene ruder og bringe lys ind i vore hjem.
" Gælder kun privatkunder - ikke erhverv." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1485,-
værdi:
2985,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Professionel malerhjælp

Storkøbenhavn og Hillerød: Lkk Entreprise

Mangler du mod på og tålmodighed til at gå i krig med malerbøtter, pen-sler og ruller, kan du nu få andre til at gøre arbejdet for dig. Det eneste, du skal sørge for er at rydde op, samle møblerne i midten af rummet og dæk-ke dem til.
" Indtil 31. jan. Tidsbestilling påkrævet. Gælder i postnumrene fra 0-2950. Pris gælder 15 m2 standardværelse. " - all2day
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide