45 min online psykoterapi

tilbuds-billede
160,-
Gå til tilbud
værdi:
800,-,-
80%

Deal fra 14/11-2022

VIGA Psykoterapi & Supervision

Har du brug for hjælp til at få styr på nogle af de ubesvarede spørgsmål og tanker du sidder alene med, eller fylder din ensomhed meget for dig i hverdagen, så tilbyder VIGA Psykoterapi & Supervision online terapi og/eller telefonkonsultationer.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle viga psykoterapi deals

Yderligere beskrivelse

VIGA Psykoterapi & Supervision tilbyder lige nu hele  ##100% ::80% %%rabat på 45 min. online eller telefonisk psykoterapi for 1 person. Dealpris kr.  ##0::160%%,- (Normalpris kr. 800,-).  Ensomhed & mental sundhed Det er en speciel tid for alle mennesker i Danmark lige nu. Vi er delvist isoleret fra dem vi holder af, og mange frustrerende tanker kan opstå. Mange har mistet sit job, de unge er udfordrede i deres uddannelsesforløb og det er ikke til at vide, hvad nærmeste fremtid bringer, hvilket kan skabe et usikkert fundament for de fleste. Har du brug for hjælp til at få styr på nogle af de ubesvarede spørgsmål og tanker du sidder alene med, eller fylder din ensomhed meget for dig i hverdagen, så tilbyder VIGA Psykoterapi & Supervision online terapi og/eller telefonkonsultationer, så du sammen med en professionel behandler kan få hjælp til nogle af de udfordringer du sidder med lige nu. VIGA Psykoterapi & Supervision Vi er 2 psykoterapeuter, som har arbejdet professionelt med at hjælpe mennesker i mere end 10 år.  Vi har begge en 4 årig uddannelse indenfor psykoterapien. I vores daglige arbejde, er vi vant til at kommunikere gennem den digitale platform, og qua de vilkår vi alle er oppe mod lige nu, gennemfører vi vores konsultationer online fremfor i det fysiske rum. Et super tilbud til dig: Efter din første session har du mulighed for tilkøb af 1 x 45 min. session for kun kr. 449,- eller en pakke med 3 x 45 min. for kun kr. 995,- Dette aftales og afregnes direkte med VIGA Psykoterapi & Supervision.

Ekstra information

28 18 18 91

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters spirituel rådgivning

Odense: JD Body and Mind

Formålet med sessionen er at lette og optimere dit liv. Især for mennesker, der ønsker at udvikle sig inden for karriere og personlig udvikling, så som kærlighedsliv, relationer, krops-billede og selvværd.
"Indtil 1. maj. Book først. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 
 
tilbuds-billede
pris 180,-
værdi:
450,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Almindelig healing eller fjernhealing - også til hunde

Roskilde (fjernhealing i hele DK): Englegaardens Helsecenter

Henriette Roed er healer, spirituel vejleder og kropsterapeut til mennesker og dyr med over 11 års erfaring. Der arbejdes ud fra et holistisk synspunkt, dvs. at alle behandlinger tager udgangspunkt i hele dig, hvor psyke, krop og sjæl hænger sammen. Behandlingen varer 45-60 min.
"Udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide