45 min online psykoterapi

tilbuds-billede
160,-
Gå til tilbud
værdi:
800,-,-
80%

Deal fra 11/7-2024

VIGA Psykoterapi & Supervision

Har du brug for hjælp til at få styr på nogle af de ubesvarede spørgsmål og tanker du sidder alene med, eller fylder din ensomhed meget for dig i hverdagen, så tilbyder VIGA Psykoterapi & Supervision online terapi og/eller telefonkonsultationer.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle viga psykoterapi deals

Yderligere beskrivelse

VIGA Psykoterapi & Supervision tilbyder lige nu hele  ##100% ::80% %%rabat på 45 min. online eller telefonisk psykoterapi for 1 person. Dealpris kr.  ##0::160%%,- (Normalpris kr. 800,-).  Ensomhed & mental sundhed Det er en speciel tid for alle mennesker i Danmark lige nu. Vi er delvist isoleret fra dem vi holder af, og mange frustrerende tanker kan opstå. Mange har mistet sit job, de unge er udfordrede i deres uddannelsesforløb og det er ikke til at vide, hvad nærmeste fremtid bringer, hvilket kan skabe et usikkert fundament for de fleste. Har du brug for hjælp til at få styr på nogle af de ubesvarede spørgsmål og tanker du sidder alene med, eller fylder din ensomhed meget for dig i hverdagen, så tilbyder VIGA Psykoterapi & Supervision online terapi og/eller telefonkonsultationer, så du sammen med en professionel behandler kan få hjælp til nogle af de udfordringer du sidder med lige nu. VIGA Psykoterapi & Supervision Vi er 2 psykoterapeuter, som har arbejdet professionelt med at hjælpe mennesker i mere end 10 år.  Vi har begge en 4 årig uddannelse indenfor psykoterapien. I vores daglige arbejde, er vi vant til at kommunikere gennem den digitale platform, og qua de vilkår vi alle er oppe mod lige nu, gennemfører vi vores konsultationer online fremfor i det fysiske rum. Et super tilbud til dig: Efter din første session har du mulighed for tilkøb af 1 x 45 min. session for kun kr. 449,- eller en pakke med 3 x 45 min. for kun kr. 995,- Dette aftales og afregnes direkte med VIGA Psykoterapi & Supervision.

Ekstra information

28 18 18 91

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
799,-
rabat 38%
Gå til tilbud Læs mere mere

En spændende oplevelse

Odense: JD Body and Mind

Dea Dyrhøj tilbyder lige nu 37% rabat på en spændende spirituel oplevelse med orakelkort, sjælerejse samt spirituelle budskaber. Seancen foregår online eller i Odense M.
"Til d. 9. feb. 2025. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
". " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

70 minutters Stressless hypnose massage

Hedensted: Ellen Færk Hypnoseterapi

Dealen er gældende til:
70 min. Stressless hypnose massage hos Ellen Færk Hypnoseterapi. Værdi kr. 1200,-
"Til d. 3. jul. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide