2 timers tantramassage til kvinder

tilbuds-billede
649,-
Gå til tilbud
værdi:
1100,-,-
41%

Deal fra 7/5-2020

Odense: Tantramassage Odense

Massageformen åbner op for at arbejde med mere seksuelle problemstillinger. Måske har du svært ved at få en orgasme eller har fysiske/psykiske traumer efter f.eks. traumatiske fødsler eller andre fysiske og psykiske overgreb?

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret. Værdibeviset har pt. ikke nogen udløbsdato.
 
Se alle Tantramassage Odense deals

Yderligere beskrivelse

Berøring med nærvær healer og forandrer! Prøv 2 timers tantra massage hos Tantramassage Odense og få ##59% ::41% %%rabat med My-price. Dealpris kr. ##454::649%%,- (Normalpris kr. 1100,-). Tilbuddet er kun for kvinder og er uden yoni massage. Tantramassør og sexolog Bjarne Dam Larsen inviterer dig, gennem denne nærværende og kærlige massageform, til at opdage og arbejde med din sensuelle/seksuelle energi, en energi som mange har lært at undertrykke og gemme væk. Måske er der skyld og skam forbundet med din seksualitet, måske er du flov over din krop, eller det kan være, at den seksuelle lyst blot er ”druknet” i forholdet/ægteskabet? Gennem tantra massage kan du finde eller genfinde din sensuelle og seksuelle energi. En energi du kan bruge til at frigive stress, spændinger, traumer, angst, depression, sorg, nærheds- og relationsproblemer m.m.  Massageformen åbner også op for at arbejde med mere seksuelle problemstillinger. Måske har du svært ved at få en orgasme eller har fysiske/psykiske traumer efter f.eks. traumatiske fødsler eller andre fysiske og psykiske overgreb?  Læs mere om tantra massage på: www.tantramassageodense.dk    Praktiske og etiske oplysninger: • DETTE TILBUD ER KUN FOR KVINDER og du skal være over 18 år. Du må ikke være alkohol, medicin eller stof påvirket. • Jeg bruger mandelolie til massagen. Er du et af de meget få mennesker, som er allergisk overfor mandelolie bedes du oplyse det, når du bestiller den første tid, gerne med oplysning om hvilken olie du i stedet tåler. • Er du gravid eller har du en fysisk skade skal du oplyse dette, så jeg kan tage hensyn til det under massagen. • Jeg er fuld påklædt under hele massagen og jeg bruger kun mine arme, hænder og fingre under massagen. • Jeg er ikke til stede i rummet når du klæder dig af og på, og under massagen respekteres din personlige grænser for berøring, som du på forhånd under forsamtalen har defineret. • Du kan til en hver tid afbryde massagen. En massage består af: baller, ben, ryg, skulder/nakke massage, ansigt, hovedbund, fødder, arme, hænder, mave, bryster. Der lægges selvfølgelig vægt på det eller de områder, som hører din problemstilling til. Bjarne er uddannet Integral Sexolog og er medlem af Dansk sexolog forening, du kan læse mere her: https://www.tantramassageodense.dk/profil/ http://www.dansksexologforening.com/ 

Ekstra information

Paarupvej 15 5210 Odense NV53 82 63 65

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 600,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Erotisk & afstressende massage

Amager: ReGenerating Klinik

90 min. massage for kvinder, som består af en afslappende kropsmassage som slutter i en healende massage i området omkring vagina, kaldet Yoni-massage.
"Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Akupunktur og akupressur-massage

Nørrebro: Kinesisk Kombi Klinik

Hos Kinesisk Kombi Klinik er din krop i gode hænder. Behandlingen kombinerer klassisk akupunktur og professionel akupressur-massage. Behandlingen hjælper mod smerter, stress, sygdomme og problemer. Hjælper dig med at opnå en afbalanceret og sund tilstand.
"Tidsbestilling er påkrævet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 999,-
værdi:
1999,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

2 timers Tantramassage - til kvinder

Østerbro New Nordic Tantra

Tantramassage er en helhedsbehandling og et redskab til at komme fuldt ud til stede i nuet. Alle sanser stimuleres og hele kroppen berøres. Gennem den forstærkede sansning kommer man i dybere kontakt med sig selv, og får løsnet op for fysiske og psykiske blokeringer.
 
 

Bliv fan af all2dayDin ven holder os i live

Hver dag gennemgår vi alle dagens supertilbud for at give dig overblik og gode råd.

Du kan gøre os og dine venner en stor tjeneste ved at fortælle om os. Der er tilbud nok. Vi har gjort det let for dig. Klik her:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal forbyen Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide