Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters skøn Aroma Massage

tilbuds-billede
299,-
Ikke aktivt
værdi:
499,-,-
40%

Deal fra 17/11-2020

Årslev: Forever Mindful

Du starter med at blive masseret på ryggen, bagsiden af lår, læge, arme og hænder, derefter bliver du vendt om, og bliver masseret i ansigtet, på de øverste brystmuskulaturer, maven og ned ad benene igen.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Udvidet fortrydelsesret Indtil 31. dec. Julegaveidé - byt indtil 15. januar.
 
Se alle forever mindful deals

Yderligere beskrivelse

Sæt fokus på din trivsel med skøn, skøn Aroma Massage hos Forever Mindful. Du får ##58% ::40% %% rabat på 60 min. Aroma Massage inkl. omklædning. Vælg mellem 2 behandlere. Dealpris kr. ##209::299%% ,- (Normalpris kr. 499,-).  Trænger du til ekstra fokus på DIG, din krop og dit sind, skal du benytte dig af denne dejlige deal hos Forever Mindful, hvor du får en afslappende og afstressende Aroma Massage, der får dig helt, helt ned i tempo.    Under din wellness massage er du omgivet af en masse lækre aromaer. Behandlingen udføres med blide, lette bevægelser, og der anvendes mange forskellige dufte undervejs. Du ligger i et opvarmet rum med dejlig mindfulness musik i baggrunden. Her modtager du i ro og mag den sanselige oplevelse det er, og der vil være minimum af samtale undervejs, således at du får mest muligt ud af din massage. Forløbet: Inden massagens start vil du blive bedt om at afklæde dig til undertøjet, og du får en lille introduktion til behandlingen. Kvinder vil blive bedt om at aftage deres bh, da det er mest behageligt at ligge uden. Massagen: Du starter med at blive masseret på ryggen, bagsiden af lår, læge, arme og hænder, derefter bliver du vendt om, og bliver masseret i ansigtet, på de øverste brystmuskulaturer, maven og ned ad benene igen. Som afslutning vil du få lov til at ligge alene, og nyde dufte og musik i 5 til 7 minutter. Udover at wellness behandlinger føles fantastisk afslappende og afstressende, så hjælper de også din hjerne med naturligt at udløse dopamin, serotonin, oxytocin og endorfiner, som er vores kroppes helt egne magiske lykkepiller. Behandlingen varer 1 time med omklædning. Om behandlerne : Judy:   Indehaver. Psykoterapeut. Konflikthåndterings instruktør. Mindfulness instruktør. Massør. Kropsterapeut. Adeleh: Assistent Massør Judy's afløser ved ferier mm. Adeleh er fra Iran og taler engelsk men forstår det meste dansk. Åbningstider: Mandag: 09.00 til 19.30 Tirsdag: 09.00 til 17.30 Onsdag: 09.00 til 19.30 Torsdag: 09.00 til 17.30 Fredag: 11.00 til 15.00 Åbningstid for telefon  20 85 65 10: Mandag: 13.30 til 17.30 Onsdag: 13.30 til 17.30 Fredag: 09.00 til 11.00 Hvis det ikke er muligt at tage imod dit opkald, eller svare på din sms, med det samme, så vil du blive kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, så fremt du  efterlader navn og nummer.   Gæster skriver på nettet: Det var en skøn oplevelse at få aromamassage og bagefter infrarød sauna. Her, nogle timer senere, har jeg stadig en dejlig let fornemmelse i hele kroppen. Kan varmt anbefales. - Pia Jeg er FAN og kan kun anbefale forever-mindfuld.dk. Skøn massage, fantastisk infrarød sauna og Judy er så sød. Kommer helt sikkert igen . - Diana Fantastisk massage. - Madelene    

Ekstra information

Albanivej 28, Nr. Lyndelse 5792 Årslev20 85 65 10

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kropsterapi

Silkeborg: Holistisk Cirkel

Kropsterapi er en behandlingsform, som bl.a. arbejder med pulserende massage, åndedrættet og meridianerne på kroppen. Kropsterapi er til dig, der gerne vil lære dig selv endnu bedre at kende og som er nysgerrig på at arbejde med kroppen.
" P.t. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
625,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

75 minutters massage

Hjørring: Lades Akupunktur

Massage kan både virke helbredende og forebyggende, og får du regelmæssig massage vil udbyttet øges. Det kan eksempelvis forbedre dit kredsløb, nedsætte muskelspændinger samt være afstressende.
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
850,-
rabat 53%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters hotstonemassage

Amager og Frederiksberg: Soulmassage

SoulMassages mission er at give ro - ikke blot i sind og krop, men også ånd og sjæl. Her er kælet for alle detaljer, og alt er nøje udvalgt for at sikre, at de kan tilbyde dig de mest fantastiske behandlinger. Efter massagen får du 15 minutters ansigtsbehandling.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk tipster Just-Half-Price R2N.dk Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal Winefamily DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide