Japansk ansigtsløft - uden du skal under kniven

tilbuds-billede
475,-
Gå til tilbud
værdi:
729,-,-
35%

Deal fra 12/7-2024

København: Beauty Clinique

Et japansk løft giver dig et naturligt ansigtsløft og reducerer rynkerne uden et kirurgisk indgreb. Behandlingen er en kombination af ansigtszoneterapi, lymfedrænage, stimulering af akupunkturpunkter og ansigtsmassage.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato.
 
Se alle ansigtsløft deals

Yderligere beskrivelse

Velkommen til Beauty Clinique på Frederiksborgvej hvor du lige nu får 35%  rabat på Japansk lifting, dealpris kr.  475 ,- (Normalpris kr. 729,-).  I den hyggelige skønhedsklinik i Rødovre anvendes kun naturlige og økologiske produkter til alle behandlinger, kun det bedste er godt nok for dig og miljøet.   Alle behandlinger udføres af lægeeksamineret kosmetolog.  Japansk Lifting Et japansk lift giver dig et naturligt ansigtsløft og reducerer rynkerne uden et kirurgisk indgreb. Behandlingen er en kombination af ansigtszoneterapi, lymfedrænage, stimulering af akupunkturpunkter og ansigtsmassage - du får altså 4-behandlinger i 1 - og det giver resultater.  Udover at give synlige resultater, får du også en skøn afslappende og afstressende behandling, perfekt hvis du også trænger til lidt ekstra MIG-tid ♥  Selve behandlingen indeholder Afrensning. Maske af jordmudder som dybderenser huden. Håndmassage eller fodmassage mens du ligger med masken. Stimulering af akupunkturpunkter, ansigtszoneterapi, lymfe-drænage og ansigtsmassage med soja og Hvedekimsolie, som er rig på vitaminer.  Spirulina maske, der virker opstrammende, næringsgivende og rensende. Hovedbundsmassage. Påføring af vitaminrig olie og behandling med kølige kugler af argentinsk bjergkrystal. Virker afkølende og afslappende. Brug af vakuumsug (små kopper).  Huden fugtes med fugtgivende creme. Varighed ca. 80 minutter.  Benyt dig af dealen i dag og bestil tid til Japansk Lifting hos Beauty Clinique. 

Ekstra information

Frederiksborgvej 184 2400 København.28 51 00 40

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 375,-
værdi:
750,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

To forskellige behandlinger

Nær Kongens Have: Eva Scott Skin Care

Vælg mellem:
- 1 x Japansk Lifting 75 min. (375,-)
- 1x Japansk Lifting 90 min. (475,-)
"Til d. 31. jan. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 325,-
værdi:
625,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

Japansk ansigtsløft

Farum: Beauty Shoppen

Behandlingen inkluderer afrensning, dybderens, akupressur, lymfedrænage, øko-ansigtsmaske og -massage samt øjen- og dagcreme. Vælger du den lidt længere deluxebehandling, får du også en lækker hovedbundsmassage og en plejende øjenmaske.
"Indtil 29. nov." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 329,-
værdi:
1199,-
rabat 73%
Gå til tilbud Læs mere mere

Gua Sha-ansigtsbehandling

Nær Rundetårn: Pio Skincare

Det er en dybdegående lymfedrænage af huden, som sætter gang i blodcirkulationen. Collagen-produktionen stimuleres, og huden får efterfølgende nemmere ved at optage næring fra en efterfølgende ansigtsbehandling.
" Indtil 13. okt." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide