60 minutters healingmassage

tilbuds-billede
299,-
Gå til tilbud
værdi:
500,-,-
40%

Deal fra 12/11-2021

Odense: Change Your Life

Bagefter vil du opleve en ro i krop og sjæl. Blid massage og omsorgsfuld berøring løsner op og hjælper dig med at give slip på fortrængte følelser, der kan sidde i kroppen som spændinger og blokeringer.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle Change your life deals

Yderligere beskrivelse

Spar ##58% ::40% %% på 60 min. Reiki Healing hos Bjarne Dam Larsen, dealpris kr. 299,- (Normalpris kr. 500,-).  I min klinik Change your life i Odense, tilbyder jeg Reiki Healing. Reiki Healing er den mest udbredte form for healing i verden. Reiki betyder universel livsenergi og den løsner blokeringer, renser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi og skaber harmoni mellem krop, sind og ånd. Hvis din energi er i ubalance, kan Reiki Healing være løsningen. Ubalance i livsenergien kan skyldes mange ting, men som regel viser ubalancen sig igennem fysiske symptomer og ved utilpashed. De fysiske symptomer kan nogle gange eskalere til direkte sygdom. Ved Reiki Healing oplades energien og når energien oplades kan utilpasheden og de fysiske symptomer lindres og forsvinde og dermed kan kroppen blive rask. Reiki healing har altså mange fordele og formål. Reiki healing lindrer smerter og øger og effektiviserer kroppens helingsproces. Derudover mindsker Reiki Healing også stress. Hvordan forløber det? Du ligger påklædt på min briks og via håndspålæggelse stimulerer jeg din livsenergi. Vi har forinden haft en dialog om dine smerter, symptomer eller hvad end der er årsagen til din ubalance. Det kan variere, hvor stort et område af din krop, som har brug for Reiki Healingen. Det kan være en helkropsbehandling eller det kan være koncentreret i bestemte områder af kroppen, alt afhængigt af hvor din ubalance er placeret. Som healer kanaliserer jeg energierne i din krop, så de finder deres plads. Ved Reiki Healing går energien derhen, hvor du har brug for den. Det er dit eget system der bestemmer, hvad der heales, jeg er blot kanal for energien. Hvordan føles det? Det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvordan det føles når livsenergien afbalanceres. For nogle mærkes der en intens varme, som er energien der kan mærkes. Det kan også føles som en prikkende fornemmelse, når energierne arbejder og falder på plads. Det gør på ingen måde ondt, at blive healet via reiki. Det kan faktisk være så afslappende, at man falder i søvn, og det er der selvfølgelig plads til. Som healer skaber jeg et forum, hvor der er plads til at du giver dig hen til oplevelsen. Min styrke som healer er at skabe grounding/jordforbindelse. Når først det er skabt kan der ske mirakler, og forandring kan ske.

Ekstra information

Sundheds-huset, Paarupvej 15 5210 Odense NV53 50 05 88

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
499,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Graviditetsmassage med fodbad og fodmassage

Odense: Change Your Life

Som udgangspunkt er det den nærværende massage, der lægges vægt på, da den alene lindrer din gravide krop. Selv dit ufødte barn får gavn af massagen. Varer hele 90 minutter.
"Varer i 90 minutter. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Kranio sakral terapi

Randers: Stellan

Behandlingen er á 50 minutters varighed.
Kan bl.a. hjælpe mod spændinger, stress, søvnbesvær eller andre fysiske samt psykiske skavanker, du oplever som forhindrende i hverdagen.
"Værdibeviset udløber ikke pt. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide