Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters clairvoyance healing

tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt
værdi:
650,-,-
69%

Deal fra 21/3-2023

Nørrebro: Okay Heal Me

Clairvoyant healing hjælper dig med sætte lys på den del af dit liv, som er i ubalance, for igen at skabe den nødvendige balance og klarhed som du har brug for. Vælg mellem 1:1 healing eller fjernhealing.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt ingen udløbsdato. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Okay Heal Me deals

Yderligere beskrivelse

Lasse fra Okay Heal Me tilbyder lige nu ##70% ::57% %%rabat på clairvoyant healing, vælg mellem fjernhealing eller 1:1 healing med fysisk møde. Dealpris kr. ##139::199%% ,- (Normalpris kr. 650,-).  Clairvoyant healing hjælper dig med sætte lys på den del af dit liv, som er i ubalance, for igen at skabe den nødvendige balance og klarhed som du har brug for. I disse tider med lockdown og global usikkerhed er fjernhealing en oplagt mulighed for at opleve clairvoyant healing direkte i din stue, præcis når det passer dig. Clairvoaynt fjernhealing og 1:1 healing foregår på nøjagtigt samme måde. Den eneste forskel er, at du ved fjernhealing ikke befinder dig i samme rum som din behandler. Ved en fjernhealing mødes I over Zoom eller FaceTime.  Sådan foregår en session: Lasse, din behandler, starter med at lave indføling, dvs. at mærke din følelsemæssige struktur og herunder bruge clairvoyante evner til at mærke dine balancer og dine ubalancer. Du får fortalt hvad der opleves, og efterfølgende gøres klar til selve healingen.  Ved healingen ligger du dig behageligt til rette på briksen i klinikken eller i din seng, sofa eller på gulvet ved en fjernhealing. Når healingen er slut kaldes du tilbage og I har en aflsuttende snak om din oplevelse. En healing session varer 1 time. Healing arbejder udenfor den fysiske verden - dvs. vores gængse opfattelse af rum og også tid eksisterer ikke indenfor healing. Du kan sammeligne det med dine egne tanker og følelser, som heller ikke behøver et fysisk rum for at eksistere - de lever udenfor det fysiske rum. Ved clairvoyant healing er der derfor ingen forskel på, om man fysisk befinder sig i det samme rum eller ej.  Fordelene ved en fjernhealing er, at du modtager healing direkte i din dagligstue, uden at du behøver at flytte dig fysisk. Du kan også tillade dig selv et break på din fysiske arbjedsplads, så længe du befinder dig i et rum, hvor du ikke bliver forstyrret og samtidigt har mulighed for at ligge ned. Lasse er uddannet healer fra Healerskolen i København under supervision af healer og clairvoyant medium Steen Kofoed. Lasse har god erfaring både med healing af klienter i klinikken i København, samt fjernhealing af klienter bosiddende i udlandet flere tusinde kilometer væk . Tilstedeværelsen og energien af healingen er komplet identisk. Benyt dig af dealen i dag og kontakt Lasse for at booke tid. 

Ekstra information

Blågaardsgade 7 A 2200 København N21 91 31 89

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital rygestoppakke og E-bog

Fra Mindevolution

Den digitale pakke indeholder: 3 sessions samt E-bogen “Røgfri fremtid”. "Røgfri NU" er MindEvolutions succesfulde digitale rygestops program. Under hele forløbet bliver du guidet i en behagelig meditativ tilstand.
"Værdibevis modtages over mail efter køb. 14 dages fortrydelsesret." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
396,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital meditations startpakke

Fra MindEvolution

Ønsker du større livsglæde og et bedre helbred, skal du bare begynde at meditere. Det viser den nyeste forskning. MindEvolution tilbyder effektive meditationer, som hjælper dig med at ændre gamle overbevisninger.
"Hent meditationspakken online." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 399,-
værdi:
1199,-
rabat 67%
Gå til tilbud Læs mere mere

Sund livsstil med hypnose

Randers: Dynamic Minds

Mærker du benene ryste, vejrtrækningen blive hurtigere og håndfladerne blive fugtige, hver gang du skal til eksamen eller op i højderne? Kan du ikke slippe af med de ekstra kilo eller med sliktrangen? Prøver du at kvitte rygning eller snus?
" Indtil d. 31. jul. Ønsker du en behandling i forbindelse med rygestop, betales et tillæg på 350,-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide