60 minutters klarsyn

tilbuds-billede
199,-
Gå til tilbud
værdi:
400,-,-
50%

Deal fra 31/1-2024

Vejen: Balancehuset Vejen

Med dette tilbud kan du vælge mellem følgende:
- Klarsyn - varighed 60 minutter
- Clairvoyance - varighed 60 minutter
- Afdødekontakt - varighed 60 minutter

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Balancehuset-Vejen deals

Yderligere beskrivelse

Balancehuset Vejen tilbyder lige nu ##65% ::50% %% rabat på 60 minutters  Klarsyn, Clairvoyance eller Afdødekontakt.  Dealpris kr. ##139::199%% ,- (Normalpris kr. 400,-).  Med denne deal kan du vælge nellem følgende:  Klarsyn - varighed 60 minutter.  Clairvoyance - varighed 60 minutter.  Afdødekontakt - varighed 60 minutter.  Din behandler Nancy Fensman, skriver:   Folk kommer og får klarsyn og clairvoyance, hvis de har noget på hjertet med deres liv, kærlighed, job mm. Der kan være spørgsmål, de gerne vil have besvaret. Jeg kan fortælle dem - og få oplysninger - om deres liv helt ned i barndommen.Klarsyn betyder at se billeder af et menneske, og se hvad der rør sig dybt inde i dette menneske.  Jeg bruger mit 3. øje, som sidder i mellem øjnene og kan beskrive deres liv. Ved afdødekontakt ser jeg klart og kan beskrive hvordan, de ser ud, og hvad de lavede på jorden. Klarsyn og clairvoyance ligger op af hinanden. Det er ikke alle, der får set så meget, det kommer an på hvor meget, de har udviklet sig gennem flere liv. Profil Nancy Fensman, uddannet lægeeksamineret massør.  Har i mange år arbejdet som massør og Fitness instruktør og behandlet og hjulpet mennesker ud fra sin viden og erfaring indenfor kroppens anantomi og træning. Derudover gennem årene udviklet sine medfødte evner som healer og med klarsyn, bl.a. med kurser og erfaringer inden for det spirituelle. Dette giver mulighed for at behandle både det fysiske og psykiske og derved give balance i kroppen.  Kursus i Clairvoyance, klarsyn og afdødekontakt. Kursus i meditation og energiterapi. Har været på flere kurser i Teosofi og Åndsvidenskab både i Norge og Danmark.Foredrags holder. Udviklede mig, som spirituelle heale. I 2007 Startede jeg Balancehuset og blev selvstændig, som massør og healer. Arbejdet 10 år i Vejen idrætscenter, som massør. Uddannet Læge eksamineret massør. Uddannet Fitness instruktør og arbejdet 16 år i Vejen idrætcenter. Uddannet sygehjælper. Gift og har 3 børn. Handels uddannet. Gået på Sønderborg idrætshøjskole. 

Ekstra information

Bøgevej 44 6600 Vejen51 32 64 30

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 200,-
værdi:
400,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Massage og healing

Vejen: Balancehuset-Vejen.

Massage fjerner myoser og andre muskelspændinger i kroppen og kan fjerne hovedpine, søvnløshed, affaldsstoffer og blokeringer i kroppen.
Healing opretter balance i krop og sjæl.
"Over 250 har købt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 160,-
værdi:
800,-
rabat 80%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 min. psykoterapi og 30 min. energibehandling

Århus: Gitte Andersen

Hjælper stressramte med at opnå psykisk balance uden at gå i terapi i årevis. Stressbehandlingen kombineres med psykoterapi og behandlingsteknikken Sindsro, som aktiverer din egen indre ro.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 1200,-
værdi:
3000,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Fokus på nærvær og sensualitet

København Ø: Det sunde parforhold

2 timers tantra par-session med jeres forhold i centrum. I bliver instrueret i, hvordan I holder rum og berører hinanden og bliver guidet til mere intimitet, nærvær og fordybelse i jeres parforhold.
"Udvidet fortrydelsesret Er før set på deal til 1900.-" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide