Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bestseller: Forskellige slags massage

tilbuds-billede
199,-
Ikke aktivt
værdi:
400,-,-
50%

Deal fra 28/4-2022

4 klinikker i Storkøbenhavn: Ny Liv Spa

Vælg mellem velvære-, aroma, chokoladesmør-, sheasmør- eller kokosoliemassage, der efterlader dig med silkeblød hud og afslappethed i krop og sjæl. Vælg mellem 45, 60 eller 75 minutter.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Prisen er for 30 min. Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. Over 500 har købt.
 
Se alle Ny Liv Spa deals

Yderligere beskrivelse

Ny Liv Spa tilbyder NU rabat på flere af deres fantastiske massagebehandlinger. Dealpris ned til kr. 400,- (Normalpris op til kr. 850,-). Vælg mellem 5 af Ny Liv Spa's mest attraktive massage behandlinger. Vælg mellem følgende behandlinger og tider. Deal 1: 30 min massage. Vælg mellem Wellness, Aroma, Chocolate Butter, Shea Butter eller Kokusolie.  Dealpris kr. ##139::199%% ,- Normalpris: Kr. 400,- DEAL 2: 45 min massage. Vælg mellem Wellness, Aroma, Chocolate Butter, Shea Butter eller Kokusolie.  Dealpris kr. ##181::259%% ,- Normalpris: Kr. 700,- DEAL 3: 60 min massage. Vælg mellem Wellness, Aroma, Chocolate Butter, Shea Butter eller Kokusolie.  Dealpris kr. ##209::299%% ,- Normalpris: Kr. 850,- I det følgende er hver enkel behandling kort beskrevet. Wellnessmassage er en afslappende og afstressende helkropsmassage, som øger blodcirkulationen. Det er ren velvære for krop og sjæl. Aromamassage er en helkropsmassage der er en meget blid og afslappende massage, hvor du bliver masseret med varme olier. Chocolate butter massage er en helkropsmassage med effektiv næring for huden. Massagen forbedre blodtilstrømningen i huden. Virker derfor anti-ageging samtidig med, at den forbygger mod de farlige UV- stråler. Behandlingen er dog mere fedtet for huden end de andre massager. Men duften af chocolate butter er særdeles stressdæmpende og afslappende for hele kroppen og sjælen. Shea Butter massage er også en helkropsmassage men den kombineres med forskelige massage teknikker. Den er effektiv især mod strækmærker i forbindelse med graviditet samtidig med, at den er Anti- age forebyggende. Massage med Kokusolie er som alle de andre en helkropsmassage, der giver fugt og næring til huden. Den virker beroligende og helende på huden. Iona Visitin som står bag Ny LIv Spa er oprindelig fra Rumænien, hvor hun har taget sin massageuddannelse tilbage i 2010. I 2014 supplerede Iona sin uddannelse med overbygningen på den almindelige massageuddannelse og  startede tilbage i 2012 egen klinik i København. Denne klinik er i dag udvidet til 4 klinikker i København og omegen. Klinikkerne har i dag en del ansatte, der ligesom Iona også er fra udlandet, og der tales derfor mest engelsk på klinikken. Det sproglige forhindrer ikke i at levere en super god service og en fantastisk massageoplevelse.  "Vores kunder kommer igen, fordi vi leverer en rigtig god massage til billige penge samtidig med at kunden får en super god service", udtaler Iona. 

Ekstra information

Vejlegade 12, kld. 2100 København Ø71 59 79 53

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 275,-
værdi:
850,-
rabat 68%
Gå til tilbud Læs mere mere

En massage, der gør underværker

4 klinikker i Storkøbenhavn: Ny Liv Spa

Vælg mellem:
- 45 min. kropsmassage for 1 person (275 kr.)
- 60 min. kropsmassage for 1 person (299 kr.)
- 60 min. kropsmassage for 2 personer (598 kr.)
" Til d. 30. nov. Book tid online. Bemærk åbningstider. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 279,-
værdi:
700,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Supersælger: Hot Chocolate Butter-massage

5 klinikker i Storkøbenhavn: Ny Liv Spa

Fuld kropsmassage og ansigtsbehandling, der efterlader dig med silkeblød hud og afslappethed i krop og sjæl.
Vælg mellem 45, 60 eller 75 minutter samt single eller par.
"Udløber ikke pt. Pris gælder 45 minutters behandling for 1 person. Over 1.300 har købt. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 600,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Behandling mod migræne eller kronisk smerte

Østerbro: Ny Liv Spa

Behandlingen kombinerer "bodywork" med psykosomatiske bevidstgørelsesteknikker og kraniosakralterapi for at levere en flerlagshealing og skabe harmoni.
"Pt. ingen udløbsdato. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide