30 minutters Access Bars-behandling

tilbuds-billede
199,-
Gå til tilbud
værdi:
399,-,-
50%

Deal fra 15/3-2024

Solrød: MindEvolution

Afhjælper: Stress • Indre ro • Tristhed • Tankemylder • Negative tanker • Koncentrationsbesvær • Fastlåste mønstre

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Se alle MindEvolution deals

Yderligere beskrivelse

MindEvolution tilbyder nu ##67% ::53% %% rabat på deres livsbekræftende 30 min. Access Bars behandling. Dealpris kr. ##139::199%% ,- (Normalpris kr. 425,-) Hvad er Access Bars? Access Bars er en fantastisk behandlingsform, der åbner op for nye positive tanker og følelser. Benyt dig af denne Access Bars behandling og du vil opleve, at mange af dine negative følelser, tanker og begrænsninger langsomt forsvinder og erstattes af en indre ro og glæde. Access Bars er en meget blid behandlingsform, hvor du ligger på en briks fuldt påklædt. Selve behandlingen udføres på dit hoved, hvor du har 32 energipunkter der arbejdes med.  Ordet Access Bars stammer fra den energibane der er mellem 2 punkter på dit hoved som er forbundet med bestemte centre i hjernen, deraf ordet en "bar". Igennem dit liv ophober der sig ubevist en masse tanker, meninger og blokeringer som du kan komme til livs ved at arbejde med disse 32 punkter. En Access Bars behandling er effektiv, hvis du har problemer med: Stress Indre ro Tristhed Tankemylder Negative tanker Koncentrationsbesvær Fastlåste mønstre. Allerede efter den første behandling vil du opleve, at du får en anden indgangsvinkel til mange problemstillinger, du får ny energi til at tænke på en anderledes og mere positiv måde. Dette betyder, at du kommer til at åbne op for nye muligheder og mere nærvær i dit liv. Du slipper fri af dårlige vaner og overbevisninger.  Glæd dig til en helt fantastisk afslappende behandling der får en positiv indflydelse på dit liv. Med denne deal  får du  nu muligheder for at købe mere end en behandling, så du kan få det fulde udbytte af hele forløbet.  Lad ikke din indre skepsis afstå dig fra at købe denne behandling, den er alle pengene værd og lidt mere til. Har du først prøvet en Access Bars behandling, er det ikke sidste, du prøver det.

Ekstra information

Lerås 3 2670 Greve28 11 30 55

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 119,-
værdi:
396,-
rabat 70%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital meditations startpakke

Fra MindEvolution

Ønsker du større livsglæde og et bedre helbred, skal du bare begynde at meditere. Det viser den nyeste forskning. MindEvolution tilbyder effektive meditationer, som hjælper dig med at ændre gamle overbevisninger.
"Hent meditationspakken online." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
625,-
rabat 52%
Gå til tilbud Læs mere mere

40 minutters online eller telefonisk samtaleterapi

Hele landet: MindEvolution

Med støttende og ressourceskabende samtaleterapi har MindEvolution gennem de seneste 15 år hjulpet mange mennesker igennem vanskelige livssituationer. Det være sig skilsmisse, sorg, stress, angst, depression, psykisk sårbarhed og personlig udvikling.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital rygestoppakke og E-bog

Fra Mindevolution

Den digitale pakke indeholder: 3 sessions samt E-bogen “Røgfri fremtid”. "Røgfri NU" er MindEvolutions succesfulde digitale rygestops program. Under hele forløbet bliver du guidet i en behagelig meditativ tilstand.
"Værdibevis modtages over mail efter køb. 14 dages fortrydelsesret." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide