Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Bilklargøring

tilbuds-billede
899,-
Ikke aktivt
værdi:
1700,-,-
47%

Deal fra 17/10-2021

Odense: Smartpolering

Indvendig klargøring: Sæderens med damp • Grundig støvsugning • Vinduespudsning • Rens af alle vinyloverflader • Grundig aftørring og tjek af hele bilen indvendigt • Udvendig klargøring: Håndvask af bilen • Pudsning af vinduer • Falser- og fælgerens

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. Julegaveidé - byt indtil 15. januar.
 
Se alle Smartpolering deals

Yderligere beskrivelse

Smartpolering tilbyder ##58% ::47% %% rabat på Sølvpakken, der består af udvendig og indvendig klargøring af din bil. Dealpris kr. ##719::899%% ,- (Normalpris kr. 1700,-) Forkæl din bil med denne super make-up, der får din bil til at dufte og fremstå som ny. Slip med denne deal af med de irriterende pletter på sæder og dårlig lugt i kabinen. Dealen indeholder Sølvpakken der består af: Indvendig klargøring: Sæderens med damp Grundig støvsugning Vinduespudsning Rens af alle vinyloverflader Grundig aftørring og tjek af hele bilen indvendigt Udvendig klargøring: Håndvask af bilen Pudsning af vinduer Falser- og fælgerens Værdi kr. 1700,- Smartpolering er et nystartet firma i Odense. De slog dørene op i juni 2020, og siden er det bare gået stærkt.  Arbejdet de udføre er super professionelt, og med en med meget høj kvalitet, der kan måle sig med selv de bedste klargøringsfirmaer. Alle ansatte har modtaget kurser i professionel klargøring af biler, så den faglige baggrund er helt i top. Når din bil sendes til klargøring ved smartpolering, skal du forvente, at det tager ca. 5 - 8 timer inden din bil er færdigbehandlet. Men det er tiden og alle pengene værd, da din bil holder en højere værdi, når den fremstår velholdt både indvendigt og udvendigt. Køb denne deal, og glæd dig til en flot og velduftende bil, som leder tankerne hen på duften af en helt ny bil. Du kommer aldrig til at fortryde købet af denne deal.

Ekstra information

Egegårdsvej 1 5260 Odense S50 41 87 12

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 249,-
værdi:
500,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Åbningstilbud på bilklargøring

Brabrand: SH Bilpleje Bilvask og keramisk Coating

Denne komplette klargøring består af luksusvask, fælgvask, rens af motor, støvsugning, aftørring, pudsning og meget mere. Det er så billigt, at man nærmest ikke kan lade være med at slå til. Køb op til 4 værdibeviser, så du kan få bilen til at skinne helt frem til sommer.
"Indtil 12. juli." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 549,-
værdi:
1000,-
rabat 45%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bilklargøringspakker

Odense: Bilplejehuset Odense

Bare 2 km fra Odense banegårdsplads finder du Bilplejehuset. Der er mulighed for at sidde og vente i deres venterum og få en kop kaffe eller vand. Og der er også gratis internet i venterummet, hvis du har brug for at arbejde, mens du venter.
" Bemærk tillæg ved 7-personers og SUV. Pris gælder: Basis bilklargøring (Varighed ca. 2 timer)." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 3696,-
værdi:
5600,-
rabat 34%
Gå til tilbud Læs mere mere

Undervognsbehandling

Nyborg: Nyborg PAVA Center

Vælg mellem:
Ved undervognsbehandlingen gennemgår din bil en proces, hvor den trin for trin sikres mod rust - således, at din bils levetid forlænges, udgifterne til vedligeholdelse formindskes og bilens gensalgsværdi højnes.
"Gælder: Komplet undervognsbehandling med dobbeltbehandling - Lille bil - gruppe 2, 3, 4. Til d. 24. jul." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide