Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

60 minutters Kranio-sakral terapi

tilbuds-billede
399,-
Ikke aktivt
værdi:
700,-,-
43%

Deal fra 11/8-2021

Esbjerg: Treat Esbjerg

Har du f.eks. smerter i kroppen, hovedpine el. er dit stressniveau i alarm-beredskab kan du afhjælpe følgevirkningerne ved dette med kranio-sakral terapi. Behandlingen er efterhånden en meget udbredt behandlingsform blandt børn og voksne.

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Ingen udløb. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Treat Esbjerg deals

Yderligere beskrivelse

Treat Esbjerg tilbyder ##60% ::43% %%rabat på 60 min. Kranio-sakral terapi. Dealpris kr. 399,- (Normalpris kr. 399,-) Har du f.eks. smerter i kroppen, hovedpine eller er dit stressniveau i alarmberedskab kan du afhjælpe følgevirkningerne ved dette med kranio-sakral terapi. Behandlingen er efterhånden en meget udbredt behandlingsform blandt børn og voksne. Kranio-sakral en effektiv behandlingsform Kranio-Sakral er en blid og dybtgående behandlingsform, hvor behandleren får afdækket dine problematikker, og arbejder med kroppens egne ressourcer for at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Med denne behandlingsform forsøger  man at skabe en bedre balance omkring kraniet, selve rygsøjle og nervesystemet der løber igennem. Ved at trykke og korrigere blidt på bestemte punkter på kraniet, udspænde kranie leddene, mobilisere knoglerne blidt og det påvirker kroppens egne ressourcer til selvhelbredelse. Derudover er selve ansigtet og musklerne og knoglerne i ansigtet, rygsøjlen og korsbenet og kæben altid en overordnet del af Kraniosekral behandling. Det er denne ubalance, som de manuelle tryk og stræk på bestemte steder på kraniet, rygsøjlen og korsbenet skal behandle, så der igen kan komme en bedre og optimal balance i kroppen. Behandleren forsøger dermed at fjerne spændinger og blokeringer i kroppen. Kranio Sakral terapi anvendes mod en lang række gener og lidelser af både psykisk og fysisk art. Det kan også bruges til at fremme balance og velbehag i krop og sind generelt. Kranio Sakral terapi har ofte en god effekt på symptomer såsom: Stress, uro i kroppen Hormonelle ubalancer Tandgener og kæbe spændinger Problemer med nakke og rygsmerter Hovedpine og migræne Smerter i kroppen. Behandleren Lone Husted 25 års erfaring med mennesker  i forskellige livssituationer har Lone Husted opnået igennem sit mangeårige virke som behandler. "Jeg har de sidste 6 år specialiseret mig i et koncept med fokus på det enkelte menneske, med en filosofi omkring at krop og psyke hænger sammen, min tilgang er at møde dig med stor respekt, nærvær og empati" fortæller Lone. Treat Esbjergs værdier er livsglæde, nærvær og tillid. Og det er netop den synergi, som de prøver at skabe i alt hvad de laver samt i deres fantastisk inspirerende rammer i Danmarksgade. "Vi glæder os meget til at finde ud af hvordan vi kan gøre dit liv bedre. Og husk. Vi går med glæde den ekstra mil for at se dit smil" afslutter en smilende Lone Husted.

Ekstra information

Danmarksgade 26 B 6700 Esbjerg29 93 06 90

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
650,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times japansk ansigtsløft elelr kraniosakralterapi

Esbjerg: Treat Esbjerg

Japansk ansigtsløft er baseret på gamle japanske massageteknikker, der på naturlig vis giver dig en særlig glød og et løft af ansigtet. Massageteknikkerne bliver kombineret med ansigtszoneterapi, der stimulerer kroppens systemer samt nerve-, akupressur- og meridianpunkter.
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
650,-
rabat 46%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times japansk ansigtsløft elelr kraniosakralterapi

Esbjerg: Treat Esbjerg

Japansk ansigtsløft er baseret på gamle japanske massageteknikker, der på naturlig vis giver dig en særlig glød og et løft af ansigtet. Massageteknikkerne bliver kombineret med ansigtszoneterapi, der stimulerer kroppens systemer samt nerve-, akupressur- og meridianpunkter.
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
600,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters kranio-sakral terapi

København S: Body Repaired

Kranio-sakral er en meget blid, dybdegående behandlingsform, der indvirker på kraniets eget åndedræt, Kranio-sakral pulsen, som er rytmen i den rygmarvsvæske, der omgiver hjerne og rygmarv.
"Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide