20 min. LED Lysterapi

tilbuds-billede
149,-
Gå til tilbud
værdi:
350,-,-
57%

Deal fra 7/4-2023

København N: Copenhagen Clinic

LED Lysterapi bruges med succes effektivt til alle hudtyper, den er især velegnet til sensitive hudtyper som acne, roche (rødmende) hud, couperoce hud (grove porer og rødlig hud) samt anti- age.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Copenhagen Beauty Clinic deals

Yderligere beskrivelse

Copenhagen Beauty Clinic tilbyder  ##70% ::57% %% rabat på 20 min. LED Lysterapi. DEAL pris kr. ##104::149%% ,- (Normalpris kr. 350,-). Det er helt fantastisk, hvad LED Lysterapi kan gøre god for din ansigtshud. LED Lysterapi bruges med succes effektivt til alle hudtyper, den er især velegnet til sensitive hudtyper som acne, roche (rømende) hud, couperoce hud (grove porer og rødlig hud) samt anti- age. Lider du af et disse problemområder, har du nu chancen en gang for alle at komme dem til livs med denne fantastiske behandling, som de fleste kosmetologer i dag bruger individuelt, men også som supplement til deres ansigtsbehandlinger for at opnå det bedste resultat. Shifa der er kosmetolog og ejer af klinikken fortæller "Vi anbefaler, at man supplerer LED Lysterapi med en af vores ansigtsbehandlinger, da behandlingen bliver endnu mere effektiv, når den kombineres med en ansigtsbehandling tilpasset din hudtype". Shifa glæder sig til, at byde dig velkommen i sin klinik, og står altid til rådighed med gode råd og vejledning i, hvordan du bedst passer og plejer din ansigtshud. Glæd dig, uanset om du vælger at kombinere behandlingen med en ansigtsbehandling, eller bare vil have LED Lysterapi, så vil du hurtig opleve en forbedring af hudens struktur og glød.  Du vil elske denne behandling, der er hurtig, effektiv og smertefri.

Ekstra information

Jagtvej 76 2200 København N27 84 80 75 / 28 44 04 91

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 179,-
værdi:
299,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Parafin behandling - effektiv mod slide og ledegigt

København N: Copenhagen Beauty Clinic

Meget blødgørende for huden og glatter effektivt din hud på hænder og fødder samtidig med blodcirkulationen øges. Behandlingen har desuden vist sig at være særdeles effektiv mod slide eller ledegigt.
"P.t. ingen udløbsdato. Pris gælder behandling til hænder. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 329,-
værdi:
550,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters japansk lifting

Aalborg: Beauty Harmonie

Hos Gitte og Beauty Harmonie er du i gode hænder. Her kombineres ydre skønhed nemlig med indre balance i alle hendes behandlinger. Og nu kan du selv vælge, om du vil forkæles med en japansk lifting ansigtsbehandling eller en dybdegående anti-stress-behandling.
" Indtil d. 1. sep. 2023. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 369,-
værdi:
749,-
rabat 51%
Gå til tilbud Læs mere mere

40 minutters laser lifting

Brønshøj: Kbh Laser og Beauty Klinik

Laser Lifting (ansigtsløft) er dybdelaser og trykzoner, som stimulerer collagen i de dybe hudlag. Dette medfører øjeblikkeligt synlige virkninger, som mindsker rynker, fine linjer, ujævnheder og opstrammer huden.
"Værdibeviset har pt. intet udløb, men det anbefales at bruge det inden 3 måneder. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide