90 minutters clairvoyance og reiki-healing

tilbuds-billede
499,-
Gå til tilbud
værdi:
1000,-,-
50%

Deal fra 13/5-2023

Hjørring: Sjælelyset

Igennem de sidste par år er klangmassage og reiki-healing blevet meget populært i Danmark, når vi taler om velvære for krop og sjæl. Det er en rigtig dejlig måde at stresse af på, samtidig med at behandlingerne led-sages af en behagelig clairvoyance.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. . Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle sjælelyset deals

Yderligere beskrivelse

Lige nu får du ##65% ::50% %%rabat på  Sjælelysets fantastiske velværebehandling bestående af klangmassage, healing og clairvoyance gennem samtale. DEAL pris kr. ##349::499%% ,- (Værdi kr. 1000,-) Igennem de sidste par år er klangmassage og reiki-healing blevet meget populært i Danmark, når vi taler om velvære for krop og sjæl. Det er en rigtig dejlig måde at stresse af på, samtidig med at behandlingerne ledsages af en behagelig clairvoyance. Klangmassage er en behandling, hvor der bruges skåle der udsender lyde og vibrationer, der trænger ind i alle kroppens centre og løsner blokader, samtidig med at energipunkterne i din hjerne aktiveres. Klangmassage er godt for rygsmerter, migræne, balancen og den indre ro.  Kombineret med reiki-healingen, der er særdeles effektiv til at booste dit immunforsvar, er denne kombinationsbehandling særdeles effektiv. Når den tilligemed suppleres af clairvoyancen, der gør brug af de åndelige energier til at lede dig på rette vej ved hjælp af en spirituel samtale, er du sikret en effektiv og spændende oplevelse, der udvider din horisont, og byder på mange spændende veje ind i fremtiden.

Ekstra information

Skagen Landevej 797 9800 Hjørring53 54 39 22

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 
 
tilbuds-billede
pris 1200,-
værdi:
3000,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Fokus på nærvær og sensualitet

København Ø: Det sunde parforhold

2 timers tantra par-session med jeres forhold i centrum. I bliver instrueret i, hvordan I holder rum og berører hinanden og bliver guidet til mere intimitet, nærvær og fordybelse i jeres parforhold.
"Udvidet fortrydelsesret Er før set på deal til 1900.-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 180,-
værdi:
450,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Almindelig healing eller fjernhealing - også til hunde

Roskilde (fjernhealing i hele DK): Englegaardens Helsecenter

Henriette Roed er healer, spirituel vejleder og kropsterapeut til mennesker og dyr med over 11 års erfaring. Der arbejdes ud fra et holistisk synspunkt, dvs. at alle behandlinger tager udgangspunkt i hele dig, hvor psyke, krop og sjæl hænger sammen. Behandlingen varer 45-60 min.
"Udløber ikke p.t. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide