Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

2 timers afstressende kombinationsbehandling

tilbuds-billede
850,-
Ikke aktivt
værdi:
1650,-,-
48%

Deal fra 23/9-2021

Greve: Stress Care Center

Behandlingen modvirker:
Stress • Søvnproblemer • Nervøsitet • Tankemylder • Hovedpine • Uro • Nervøsitet • Mangel på koncentration • Genopretter hormonelle ubalancer

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 16. dec. Kombination af Shirodhara-behandling og Abhyanga-massage. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle Stress Care Center deals

Yderligere beskrivelse

Nina Ullmann fra Stress Care Center har 48% rabat på en meget effektiv kombinationsbehandling for kvinder. Du får 120 minutters  Shirodharabehandling og Abhyangamassage - ren nydelse for krop og sjæl. DEAL pris kr. 850,- (Normalpris kr. 1650,-) Det er første gang my-price kan tilbyde denne spændende Shirodharabehandling kombineret med Abhyangamassage. Behandlingen gælder kun til kvinder og er især effektiv til at forebygge eller afhjælpe stress.  I de efterfølgende afsnit beskriver vi, hvad der er effektivt ved hver behandling. Der er nogle retningslinjer, som skal følges både før og efter behandlingen, hvilket også bliver beskrevet i et senere afsnit. Shirodharabehandling Behandlingen stammer fra Indien, og er en af de bedste Ayurvediske behandlinger til at berolige sindet. Under behandlingen hældes varm sesamolie blandet med ayurvedisk olie over panden (Det 3. øje) og ud gennem håret. Når olien stille flyder over panden og hovedbunden, stimuleres hovedets mange nerveforbindelser og giver dig en dyb form for hvile, en form for meditativ tilstand, som genetablere balancen mellem krop og sjæl. Du vil opleve en følelse af fredfyldthed og indre ro bagefter behandlingen. Behandlingen modvirker: Stress  Søvnproblemer  Nervøsitet  Tankemylder  Hovedpine  Uro  Nervøsitet  Mangel på koncentration  Genopretter hormonelle ubalancer. Abhyanga kropsbehandling til kvinder Dette er en fantastisk lækker massage, det sætter hele din krop på pause. Det er simpelthen ren nydelse. Du vil opleve under massagen, at din vejrtrækning bliver roligere og dybere. Det er helt naturligt og et tegn på, at behandlingen har den ønskede effekt. Når hele ens nervesystem får mulighed for at finde hvile under massagen, vil behandlingen derfor også virke foryngende og regenererende. Går du med ophobet stress og anspændthed, så vil denne behandling løsne op for dette og kroppens naturlige modstandskraft øges. Behandlingen virker: Afstressende og beroligende på hele nervesystemet. Bringer balance til både krop og sind. Det anbefales du følger disse retningslinjer: Kom 10-15 minutter før behandlingen, så puls og krop er afslappet. Det anbefales, at du møder op uden sminke og parfume. Det anbefales, at du tager et varm bad, før du ankommer. Du bør ikke gå i bad eller vaske dit hår før efter 1-2 timer. Husk at tage hue/tørklædet med og varmt afslappet tøj på, så du ikke fryser på vej hjem. Nina Ullmann er meget anerkendt for sit arbejde, og glæder sig til at byde dig velkommen i sin klinik. Nina sætter en stor ære i at udføre et arbejde, der har den ønskede effekt for lige netop dig.

Ekstra information

Mosede Strandvej 2 A 2670 Greve71 10 10 41

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 360,-
værdi:
600,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

1 times flydning

København K: Copenhagen Float

- 1 times Floating for 1 person (360 kr.)
- 1 times Floating for 2 personer - i hver sin tank eller i fælles float rum (720 kr.)
" Til d. 1. sep. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 360,-
værdi:
600,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Massage og akupunktur

Sønderborg: Vagners Zoneklinik

Gør noget godt for dig selv og din krop, med denne deal hvor du får både massage og en gang øreakupunktur med udrensning. Få bugt på alle de dumme skavanker. I alt 60 minutter.
" Tidsbestilling. Ingen udløbsdato pt. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 345,-
værdi:
1100,-
rabat 69%
Gå til tilbud Læs mere mere

60-75 minutters massage

Indre By: Just Feel Relaxed

- 60 min. Massage (345 kr.)
- 75 min. Massage (375 kr.)
- 60 min. Sportsmassage (375 kr.)
" Til d. 31. okt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide