Guldbilvask

tilbuds-billede
999,-
Gå til tilbud
værdi:
1800,-,-
45%

Deal fra 5/7-2022

Munkebo - nær Odense HH Clean Wash

Forkæl din bil med en effektiv rengøring af bilen både indvendig og udvendig. Din bil kommer til at dufte og skinne som en ny bil.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle HH Clean Wash deals

Yderligere beskrivelse

HH Clean Wash tilbyder deres store Guldvask med 45% rabat til dig. DEAL pris kr. 999,- (Normalpris kr. 1800,-). Forkæl din bil med en effektiv rengøring af bilen både indvendig og udvendig. Din bil kommer til at dufte og shine som en ny bil. Guldvasken indeholder: Håndvask af bilen Vask i egen vaskehal Støvsugning af bilen inkl. bagagerum og måtter Rens af sæder Rengøring af alle dørkanter og falser Ruderens Steaming (damp) af alt plast og vinyl Steaming (damp) af hele bilen indvendigt og udvendigt inkl. sidespejle Duftforfriskning NANO behandling af bilen inkl. ruder Tjærefjerner (fjerner alt, som er brændt fast i lakken, som asfalt, insekter og alger) Rustforebyggelse (det fjerner ikke rust, men forebygger) Fælgerens og dækshine. HH Clean Wash tilbyder professionel bilpleje i særklasse.  Denne deal er ekstra luksus for din bil. Det er den helt store pakke, du får til en meget billig pris. Guldpakken indeholder alt hvad din bil behøver, så du bliver uden tvivl godt tilfreds med resultatet af denne deal. I pakken kan det fremhæves, at der bl.a. indgår tjererens, som fjerner alt, som er brændt fast i lakken, asfalt, insekter og alger. Derudover har denne pakke også helt exceptionelt rustforebyggelse med i behandlingen. HH Clean Wash har desuden lige fået deres egen vaskehal, hvor din bil bliver vasket samtidig med den også får en håndvask. Der bliver virkelig kræset for din bil både udvendigt og indvendigt, og resultatet er synligt for alle. Tidligere kunder har kun rosende ord tilovers for det Odenseanske firma HH Clean Wash, som kun har professionelle folk ansat, der kan deres håndværk. Kunderne skriver på nettet: Et fint stykke arbejde og super god service. Kan varmt anbefales. Vil bruge dette firma igen. - Trine Virkelig flot arbejde. Kan varmt anbefale det. Vores bil har aldrig været så flot før. Sødt personale. Det er ikke sidste gang vi booker på firmaet, hvis der kommer flere deals. - Jane Super godt arbejde og vi er fuldt ud tilfredse med resultatet. Bilen er som ny - Mette Rigtig fint resultat til billige penge! Det kan både jeg selv og min far anbefale! - Julie

Ekstra information

Solbakken 319 5390 Munkebo50 40 99 78

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 2300,-
værdi:
4100,-
rabat 44%
Gå til tilbud Læs mere mere

Undervognsbehandling med vask

Randers: Multi Car Service

Du får en undervognsbehandling inkl. håndvask af bilen
" Indtil d. 31. okt. Tillæg: SUV/varevogn." - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 749,-
værdi:
1499,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Ind- og udvendig bilklargøring

Odense C: My Car Care

Nu kan du få en skinnende ren bil med en komplet klargøring. My Car Care gør altid sit ypperste for, at du som kunde bliver tilfreds og kan køre ud i en flot bil igen.
"Udvidet fortrydelsesret. Booking påkrævet. . " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 799,-
værdi:
2000,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Klargøring af din bil

Aalborg: Super Bilpleje

Indvendig og udvendig klargøring af din bil. Din bil bliver forkælet udover alle grænser med denne store klargøringspakke. Det er professionel bil-pleje af meget høj kvalitet, hvilket bekræftes af kundernes kommentarer.
"Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide