Valgfrit højt belagt smørrebrød

tilbuds-billede
161,-
Gå til tilbud
værdi:
237,-,-
32%

Deal fra 12/2-2024

Taastrup: Café Mango

Vælg mellem:
- 3 styk højt belagt smørrebrød (161,-)
- 6 styk højt belagt smørrebrød (299,-)

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Til 1. feb. 2025. Stedet har en glad smiley. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Cafe Mango deals

Yderligere beskrivelse

Cafe Mango tilbyder lige nu rabat på lækkert valgfrit højt belagt smørrebrød, vælg 3 stk. til kr. 161,- eller 6 stk. til kr. 299,- (Normalpris op til kr. 474 ,-) Cafe Mango er blevet kendt for deres fantastiske brunch med et tyrkisk islæt og et udsøgt udvalg af spændende retter. Der er lagt op til en fantastisk smagsoplevelse, når I selv skal sammensætter brunchen ud fra et menukort med 18 forskellige retter og brød. Der kan frit vælges 6 forskellige retter ud fra det store udvalg som brunchen består af. Vælg mellem følgende: Deal A : 3 stk. højt belagt smørrebrød Dealpris kr. 161 ,- Normalpris kr.  237,- Deal B :  6 stk. højt belagt smørrebrød Dealpris kr.  299 ,- Normalpris kr.  474 ,- Vælg mellem følgende slags smørrebrød: Rejer med æg, kapers, cornichoner og mayo på et lækkert stykke rugbrød. Rørt Tatar med sennep, kapers, hakket løg og mayo på et lækkert stykke rugbrød. Rørt hønsesalat med svampe, bacon og urter på et lækkert stykke rugbrød. Fersk røget laks med røræg, asparges, citron, dild på et lækkert stykke rugbrød. Fiskefilet med rejer og remoulade. Cafe Mango er kendt for køkkenets høje standard. Det er altid frisk mad der bliver serveret, og de går aldrig på kompromis med kvaliteten. "Hos os er kvaliteten altid i højsæde, og maden anrettes, så den fremstår indbydende og som en fryd for øjet" fortæller Salih. Når man besøger Cafe Mango føler man sig velkommen med sammen. Der er en familiær stemning over stedet. Alle mødes med et venligt smil og en kæk bemærkning Siden 2007 har Cafe Mango været kendt for at give Taastrup og omegnens beboere en fantastisk god cafe oplevelse. Fredag og lørdag aften har de desuden åbnet en Cocktaibar på stedet med masser af god musik og stemning. Glæd jer til en fantastisk oplevelse, og det bliver ikke sidste gang I besøger Cafe Mango. Gæsterne skriver: Lækker brunch efter eget valg til en yderst rimelig pris ... kan varmt anbefales. - Helle Hyggeligt sted, god mad. - Flemming Super hyggeligt sted. God mad til prisen. Super serviceminded personale. Kan kun anbefales. - Heidi Lækker cafestemning roligt og hyggeligt og god cafemad til rimelige priser p.s de serverer en rigtig god espresso. - Kenneth Meget hyggelig cafe og fin betjening. - Annette

Ekstra information

Taastrup Hovedgade 76 2630 Taastrup43 52 11 45

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 194,-
værdi:
298,-
rabat 35%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bestseller: Byg-selv-brunchtallerken - for 2

Taastrup: Café Mango

Kendt for deres fantastiske brunch med et tyrkisk islæt og et udsøgt udvalg af spændende retter. I sammensætter selv brunchen ud fra et menukort med 18 forskellige retter og brød. Der kan frit vælges 6 forskellige retter ud fra det store udvalg som brunchen består af.
"Til 1. feb. Alle dage 10-14. Book 24 timer før. Glad smiley 400+ har købt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede

45% rabat på hele menukortet - ikke drikke

Taastrup: Café Mango

Nyd et lækkert måltid og bliv mødt af en fantastisk atmosfære. Cafe Mango byder både på sandwiches, frokost menuer, brunch, smørrebrød, suppe, salater, burgers, snacks, desserter, pasta og meget mere.
"Søn-tir til 1. maj. Prisen giver kun adgang til rabat på stedet. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 53,-
værdi:
89,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

Bagel med valgfrit fyld eller nachos med ost

Varde: Café Silas

Skal den stå på et lækkert og nemt måltid? Så smut forbi Café Silas på torvet i Varde og få en byg-selv bagel eller en sprød omgang nachos med smeltet ost på. Du bestemmer selv, om du vil have lækkerierne med på farten, med hjem, eller om du vil nyde dem i den hyggelige café.
" Indtil 31. maj. Også hos Deal" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice special.dk - af Early Bird Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide