God pris: Fokus på nærvær og sensualitet

tilbuds-billede
1200,-
Gå til tilbud
værdi:
3000,-,-
60%

Deal fra 11/5-2024

København Ø: Det sunde parforhold

2 timers tantra par-session med jeres forhold i centrum. I bliver instrueret i, hvordan I holder rum og berører hinanden og bliver guidet til mere intimitet, nærvær og fordybelse i jeres parforhold.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Er før set på deal til 1900.-.
 
Se alle Det sunde parforhold deals

Yderligere beskrivelse

Eksklusiv introduktion til det tantriske univers ♥ For jer der gerne vil opleve og give hinanden det bedste af det bedste trygt guidet af nogle af Københavns mest erfarne undervisere.  Det sunde parforhold tilbyder 60 % rabat på 1 x tantrisk session á 2 timer for par. Dealpris kun kr. 1200,- (værdi kr. 3000,-) Med dealen her kan I fordybe jer i hinanden og jeres parforhold. Det sunde parforhold tilbyder lige nu 1 x 2 timers tantra par-session med jeres forhold i centrum. I bliver instrueret i, hvordan I holder rum og berører hinanden og bliver guidet til mere intimitet, nærvær og fordybelse i jeres parforhold. I lærer at røre ved og favne hinanden på en helt ny og dybfølt måde, som i fremtiden vil gøre en kæmpe forskel for jer og jeres parforhold. Med udgangspunkt i hvor I er lige nu, vil vi gøre det synligt og mærkbart for jer, hvordan I sammen kan komme videre og finde helt nye veje til mere mening, livsglæde og erotisk sammensmeltning. I vil på den måde blive guidet ind i kernen af det nærvær og den samhørighed, som vi alle går og længes efter. Måske arbejdet kan åbne nye døre for jeres samvær og bringe ny energi ind i jeres hverdag? Bemærk at dette foregår påklædt og at I først på evt. senere sessioner er mere afklædte, når I masserer hinanden. Om behandleren Johannes Brormand kan på sit CV skrive sexolog, par og psykoterapeut, polaritetsterapeut, tantrisk massør, rådgiver i diverse manderådgivninger. Han er funderet i arbejdet med traumeforløsning og energi-forvandlende processer og har igennem sin praksis vundet bred erfaring med et tusindetal af klienter i alle aldre. Heriblandt seksuelt traumatiserede kvinder og par som kommer og finde guidening til mere nærvær og dybde i sexliv og parforhold. Forud går 25 års meditativ praksis og praktisk erfaring i at arbejde med egne parforhold ud fra kropsdynamiske metoder, yoga, breathing-teknikker og tantrisk praksis. Sammen med hans kvinde – Izzah Kamillah – har han virksomheden ”Det sunde parforhold”, hvor han guider par i tantrisk praksis og dybtfølte forløsende berøringer.

Ekstra information

Øster Søgade 100 2100 København Ø93 30 03 77

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1195,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 min. forholdsgenopbygning

Horsens: Make Me Better

Med denne deal, har du/I mulighed for at finde frem til, hvordan I bedst kan støtte hinanden, være der for hinanden og give plads til hinandens behov. Hver session er ca. 45 minutter.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
". " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 599,-
værdi:
1200,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

70 minutters Stressless hypnose massage

Hedensted: Ellen Færk Hypnoseterapi

Dealen er gældende til:
70 min. Stressless hypnose massage hos Ellen Færk Hypnoseterapi. Værdi kr. 1200,-
"Til d. 3. jul. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide