Tandblegning

tilbuds-billede
1300,-
Gå til tilbud
værdi:
2600,-,-
50%

Deal fra 14/5-2024

Ved Ørstedsparken: Tandklinik KK

Kaffe, rødvin og cigaretter kan give alvorlige misfarvninger på dine tæn-der. Med tandblegning kan du genvinde dit flotte hvide smil uden at skade din emalje. Du kan med denne deal vælge mellem: Tandblegning i klinik-ken eller hjemmetandblegning.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløb. Tidsbestilling. Pris gælder: Hjemmetand-blegning.
 
Se alle Tandklinik KK deals

Yderligere beskrivelse

Smiles of Malmö tilbyder op til 50 % rabat på en tandblegning i klinikken eller en hjemmeblegning. DEAL pris fra kr. 1300,- (Normalpris kr. 2600,-). Kaffe, rødvin og cigaretter kan give alvorlige misfarvninger på dine tænder. Med tandblegning kan du genvinde dit flotte hvide smil uden at skade din emalje. Du kan vælge mellem følgende deals: Deal 1 : 60 min. tandblegning i klinikken. DEAL pris kr. 1560,- Normalpris kr. 2600,- Deal 2 : Hjemmetandblegning med blegegele og specieldesignet tandskinne til dine tænder. DEAL pris kr. 1300,- Normalpris kr. 2600,- Smiles of Malmö sørger for, at du får en grundig og professionel vejledning, og resultatet er hvidere tænder og et flottere smil. Tandblegning i klinkken Foregår med en skånsom gele på tænderne. Ved hjælp af et LED-lys bliver gelen aktiveret. Det sker over tre omgange á 20 minutter, og mens behandlingen virker kan du slappe af og lytte til musik. Behandlingen varer i alt 60 min. Hjemmeblegning Hvis du foretrækker at blege tænderne derhjemme, tager klinikken et aftryk af dine tænder og fremstiller 2 skinner, der passer til lige netop dig. Efter cirka 2-3 uger får du udleveret skinnen sammen med en blegegele, som du skal bruge 12 nætter i træk, mens du sover eller om aftenen. Skinnerne kan genbruges i fremtiden. Anbefalinger Den gele, som Smiles of Malmö anvender, er i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens vejledninger og indeholder derfor ikke mere end 6 procent brintoverilte. Derfor anbefales det at få en professionel blegning, da du her kan være sikker på myndighedernes vejledninger overholdes. Smiles of Malmö anbefaler at du får en tandrensning, inden du får tænderne bleget for det bedste resultat. Det er også en god ide at undgå farvede mad og drikkevarer, så vidt det er muligt både under og efter behandlingerne. Glæd dig til et fantastisk flot tandpastasmil, der matcher hollywood stjernernes funklende hvide smil.

Ekstra information

Södra Förstadsgatan 30 211 4322 12 66 63

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
995,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters tandblegning

Hørsholm: Anti Aging Center/Beauty Innovation

Behandlingen varer 60 min. Du får påført en Gel fra ONLYSMILE, og dine tænder bliver derefter belyst med LED lys på den helt rigtige bølgelængde. Geleen sikre i kombination med LED lampens teknologi den høje effektivitet i behandlingen.
"Gælder straks og udløber ikke p.t. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 149,-
værdi:
409,-
rabat 64%
Gå til tilbud Læs mere mere

Strips til tandblegning

28 stk.

Med disse tandblegningsstrips kan du få hvidere tænder i løbet af kort tid. De gør ingen skade på dine tænder, og så er de super nemme at bruge. Du får 14 stk. til overmund og 14 stk. til undermund.
"Gratis levering. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 229,-
værdi:
579,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

Elektrisk tandrenser med ultralyd

Få renere tænder

Opladningstiden er 1 time og 30 minutter og har derefter nok strøm til 5 timers kontinuerlig brug. Den har 3 tilstande: Rengøringstilstand, normal tilstand og skånsom tilstand.
"Gratis levering." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide