60 minutters lymfedrænage med pressoterapi

tilbuds-billede
498,-
Gå til tilbud
værdi:
995,-,-
50%

Deal fra 8/3-2023

Værløse: Anti Aging Center

Pressoterapi - Lymfedrænage er en behandling der stimulerer kredsløb og lymfesystem og som fjerner følelsen af trætte tunge ben. Samtidig hjælper behandlingen med at eliminere toksiner i kroppen og er derfor et godt supplement til fedtreducering og cellulite behandlinger.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Gælder straks og udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret.
 
Se alle anti aging center deals

Yderligere beskrivelse

Hos Anti Aging Center i Hørsholm kan du pt. få 50% på 60 min. Pressoterapi - Lymfedrænage. Du betaler kun kr. 498,- mod normalprisen på kr. 995,- Hos Anti Aging Center ved vi, at alle personer er forskellige og at alle har forskellige mål og forventninger. Vi lægger derfor stor vægt på den personlige rådgivning og takket være Silvias store kompetence og et stort og bredt udvalg af behandlinger og produkter er Anti Aging Center derfor altid i stand til at sammensætte et personligt tilpasset behandlingstilbud, der gør kunderne tilfredse. Vi tilbyder kun behandlinger og produkter som er nøje udvalgt og som vi kan stå inde for, som giver de forventede resultater. Alle behandlinger er omhyggelig afprøvet på egen krop, så vi forstår hvordan de virker og vi anvender kun maskiner og produkter af højeste standard. Pressoterapi - Lymfedrænage er en behandling der stimulerer kredsløb og lymfesystem og som fjerner følelsen af trætte tunge ben. Samtidig hjælper behandlingen med at eliminere toksiner i kroppen og er derfor et godt supplement til fedtreducering og cellulite behandlinger. Behandlingen er ikke invasiv og helt smertefri. Ved behandlingen iføres man en speciel dragt, der ved hjælp af en maskine til pressoterapi, kan påføre et let tryk på kroppen i forskellige zoner. Maskinen har mange forskellige programmer, som er designet til 11 forskellige formål, fx. findes der specielle programmer til gravide i 4-8 måned, som har problemer med tunge ben. Bemærk at man ved behandlingen skal være iført et par tynde leggings. Husk at tage et par med - man kan evt. købe et par engang-leggings i klinikken. Behandlingen må ikke foretages hvis man har problemer med hjerte, nyrer, lunger, ubehandlet højt blodtryk, pacemaker, betændelse eller ved graviditet i de første 4 måneder.

Ekstra information

Nørre Voldgade 22 st. tv. 1358 København K81 44 10 11

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
995,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters tandblegning

Hørsholm: Anti Aging Center/Beauty Innovation

Behandlingen varer 60 min. Du får påført en Gel fra ONLYSMILE, og dine tænder bliver derefter belyst med LED lys på den helt rigtige bølgelængde. Geleen sikre i kombination med LED lampens teknologi den høje effektivitet i behandlingen.
"Gælder straks og udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 210,-
værdi:
350,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

30 minutters shiatsumassage

Odense: Holistisk Kurklinik

Shiatsumassage påvirker blodcirkulationen, fjerner giftstoffer, beroliger og ophæver blokeringer, der hindrer et naturligt forløb af ki-energien i meridi-ansystemet. Shiatsumassage virker også helbredende og styrkende, og kan anvendes til selvudvikling, da det giver sind og krop jordforbindelse.
"Udvidet fortrydelsesret Booking påkrævet. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters clairvoyance og reiki-healing

Hjørring: Sjælelyset

Igennem de sidste par år er klangmassage og reiki-healing blevet meget populært i Danmark, når vi taler om velvære for krop og sjæl. Det er en rigtig dejlig måde at stresse af på, samtidig med at behandlingerne led-sages af en behagelig clairvoyance.
"Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. . Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide