50 minutters Gua Sha behandling

tilbuds-billede
299,-
Gå til tilbud
værdi:
499,-,-
40%

Deal fra 10/2-2024

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Behandlingen er god mod bla migræne, piskesmæld, spændinger i nakken, skuldre og lænd, tennis- og golfalbuer samt ved nedsat immumforsvar. Det medvirker til at kroppen bliver naturligt afbalanceret igen.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Indtil 1 juni. Medbring lagen og håndklæde. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Billig Massage Nyborg deals

Yderligere beskrivelse

Jens Nielsen fra Billig Massage Nyborg  tilbyder lige nu 40% rabat på 50 minutters Gua Sha. Dealpris kr. 299,- (Normalpris kr. 499,-).  Med denne deal får en skøn Gua Sha behandling, som er en mild behandlingsform indenfor Traditionel kinesisk medicin. Der bliver brugt skrabende bevægelser, som berører mange af kroppens akupunktur punkter. Akupunktur er i dag en anerkendt behandlingsform på danske hospitaler. I min behandling bliver der brugt olie og en meget mild form for metalredskaber. Behandlingen er god mod bla migræne, piskesmæld, spændinger i nakken, skuldre og lænd, tennis- og golfalbuer samt ved nedsat immumforsvar. Det medvirker til at kroppen bliver naturligt afbalanceret igen. Der må påregnes en mindre rødme efter behandlingen, men det er hurtigt væk. Bemærk: Medbring venligst lagen og håndklæde Om mig jeg har arbejdet med kroppen igennem mange år og er i dag uddannet i flere forskellige behandlingsformer. Mine uddannelsesbeviser ligger på min hjemmeside http://www.fysiurgisk-idraetsmassage-nyborg-odense.com Jeg har arbejdet med behandlinger siden 2015, bl.a. er jeg akupunktør og massageterapeut, og jeg er medlem hos Danskbehandlerforbund, som er en anerkendt organisation under Told Og Skat Og Sundhedsstyrelsen. Jeg ser frem til at møde dig.

Ekstra information

Ludvig Hansensvej 33 1. tv 5800 Nyborg50 36 85 01 / 42 90 95 28

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
499,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters kropsakupunktur

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Kropsakupunktur kan være gavnligt ved f.eks. udfordringer udefra som kulde, fugt og vejr. Det kan være indvendigt følelsesmæssigt, angst, bekymring, mange gange er det en kombination af flere ting der bliver brugt i Kropsakupunkturen.
"Til 1. jun. Online eller telefonisk tidsbestilling. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
599,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters fysiurgisk massageterapi

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Alle mennesker kan have stor gavn af fysiurgisk massage, såvel psykisk som fysisk, og denne massageform er den mest anerkendte form for massage, når det drejer sig om afhjælpning af smerter og hurtig tilbagevending til stabilitet fornyet muskelstyrke og mobilisering.
"Har pt. ikke nogen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
850,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters hotstone massage

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Hotstone massage er specielt lækkert i de kolde måneder. Din krop masseres med specielle varme lavasten kaldes hotstones, som effektivt gennemarbejder din krop og løsne effektivt op for stramme og ømme muskler på grund af den varme lavastenene udsender.
"Ingen udløb pt. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice special.dk - af Early Bird Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide