50 minutters cupping massage

tilbuds-billede
299,-
Gå til tilbud
værdi:
499,-,-
40%

Deal fra 14/3-2023

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Koppen placeres på bestemte områder på kroppen, og fungerer som en sugekop, der suger huden op i koppen. Den kan efterlade røde mærker i huden. De går væk 1- 2 dage efter behandlingen og er uskadelige.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

P.t. ingen udløbsdato. Medbring håndklæde og lagen. . Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Billig Massage Nyborg deals

Yderligere beskrivelse

Billig Massage Nyborg har 40% rabat på 50 min. Cupping massage, der kan integreres med akupunktur og andre massageformer. DEAL pris kr. 299- (Normalpris kr. 499,-). Tøv ikke et øjeblik med at købe en Cupping behandling hos Billig massage Nyborg, det er en dejlig wellness behandling, der gør underværker for din krop. Cupping er en spændende variant af traditionel massage. Det er en behandlingsform, der virker meget effektivt på forskellige lidelser. Behandlingen virker lindrende på: Ødemer Hovedpine Muskeludfordringer Dårligt kredsløb og blodkar.  Hvad er Cupping Cupping er en gammel massageform, der ofte omtales som vakumterapi. I forbindelse med behandlingen benyttes en kop, der enten er lavet af glas eller plastik.  Koppen placeres på bestemte områder på kroppen, og fungerer som en sugekop, der suger huden op i koppen. Den kan efterlade røde mærker i huden. De går dog væk 1 - 2 dage efter behandlingen,  og er ganske uskadelige. I denne behandling følger man kroppens meridianbaner, og frigør muskler og led. Der bliver skabt et undertryk og stagnationerne af energi, viser ofte hvilke områder af kroppen, der trænger til at blive behandlet. Behandleren Jens Nielsen Jens Nielsen er både behandler og ejeren af klinikken Billig Massage Nyborg. Han er en meget sympatisk person, og lægger stor vægt på at udføre et professionelt stykke arbejde, der giver mærkbare resultater. Jens Nielsen har et langt CV, og mange forskellige uddannelser indenfor forskellige behandlingsformer. Han startede sin rejse som behandler i 2015. Jens Nielsen har mange forskellige diplomer sit CV, og er bl.a. uddannet som massageterapeut og akupunktør. Han er medlem at Dansk Behandler Forbund, som er din garanti for en ordentlig behandling. Jens Nielsen glæder sig til at byde dig VELKOMMEN i sin klinik, og hjælpe dig af med de skavanker du døjer med. Det er muligt han inddrager akupunktur og andre massageformer i behandlingen, hvis han mener det vil være effektivt i forhold til din problematik. Glæd dig du er i professionelle hænder hos en behandler, der vil gøre alt for, at du forlader klinikken med en god oplevelse i bagagen, der giver dig lyst til at komme igen.

Ekstra information

Ludvig Hansensvej 33 1. tv 5800 Nyborg50 36 85 01 / 42 90 95 28

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 349,-
værdi:
850,-
rabat 59%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters hotstone massage

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Hotstone massage er specielt lækkert i de kolde måneder. Din krop masseres med specielle varme lavasten kaldes hotstones, som effektivt gennemarbejder din krop og løsne effektivt op for stramme og ømme muskler på grund af den varme lavastenene udsender.
"Ingen udløb pt. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 173,-
værdi:
289,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

40 minutters aromaterapi

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Aromaterapi er vejen til et bedre helbred mentalt og fysisk. Behandlingens æstetiske olier forbedre din nattesøvn og skaber derved et større mentalt overskud, samtidig med dit stressniveau sænkes.
"Indtil 1. juni. Udvidet fortrydelsesret" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 299,-
værdi:
499,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

50 minutters Gua Sha behandling

Nyborg: Billig Massage Nyborg

Behandlingen er god mod bla migræne, piskesmæld, spændinger i nakken, skuldre og lænd, tennis- og golfalbuer samt ved nedsat immumforsvar. Det medvirker til at kroppen bliver naturligt afbalanceret igen.
" Indtil 1 juni. Medbring lagen og håndklæde. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide