Personligt træningsprogram med kostplan

tilbuds-billede
450,-
Gå til tilbud
værdi:
900,-,-
50%

Deal fra 27/1-2023

Udviklet fra Good Fitness

Kira Eggers står parat til at hjælpe dig med en omlægning af din livsstil. Hun udarbejder på baggrund af et interview med dig den perfekte kostplan og et træningsforløb, der tager højde for dit nuværende aktivitetsniveau. Du er med indover til produktet er færdigt.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Værdibeviset gælder straks efter køb, og det udløber ikke p.t. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Good Fitness deals

Yderligere beskrivelse

Good Fitness tilbyder lige nu 50% rabat på et personligt træningsprogram inkl. kostplan. DEAL pris kr. 450,- (Normalpris kr. 900,-) " Det er mit mål at vise dig vejen " - Kira Eggers, indehaver af Good Fitness. Vil du gøre dit liv sundere, skal der mange gange en livsstilsændring til. Det bedste resultat opnås, hvis du får professionel hjælp til dette.  Kira Eggers står parat til at hjælpe dig med en omlægning af din livsstil. Hun udarbejder på baggrund af et interview med dig den perfekte kostplan og et træningsforløb, der tager højde for dit nuværende aktivitetsniveau. Du er med indover til produktet er færdigt. Det personlige træningsprogram Der tages højde for din fysiske sundhedstilstand, så du ikke bliver overbelastet, men får en sund omlægning af dine motionsvaner.  Træningsprogrammet er beregnet til, at du nemt kan træne hjemme eller i et fitnesscenter. Den personlige kostplan Kira Eggers er meget omhyggelige ved udarbejdelsen af kostplanen med hensyn til præferencer, allergier og målsætning. Kostplanen er baseret på hverdagsmad, men kan også være for dem, der elsker at stå i et køkken.  Det er en nuanceret og nem kostplan at følge, og det uanset om man ønsker vægttab, muskelopbygning eller begge dele. Hvem er Kira Eggers Kira deltog I 2012 I programmet på egen krop: Kira Eggers som bodybuilder på TLC/ Discorvery Channel, sammen med den professionelle bodybuilder og en af verdens bedste, Helle Nielsen. Kira har efterfølgende taget uddannelser som kostvejleder og personlig træner og derudover  udvidet uddannelsen med områder som styrkeløft samt børn og vægttab. Du  kender nok også Kira fra programmet Min fede træner på TV3. Hendes case tabte 20 kg i programmet, og efterfølgende har han tabt yderligere 20 kg. Kira selv tog 17.4 kg på på seks uger og tabte dem igen på 10 uger, hvilket var programmets storyline.  Desuden er Kira fast skribent om rejser, fitness og sundhed for Ekstra Bladet.  Tøv endelig ikke med at købe denne deal. Du får hos Kira Eggers en super vejledning, som gør det nemmere for dig at nå i mål. " Det handler om livsglæde! Din lyst og vilje koblet med min erfaring og viden vil medføre resultater ". - Kira Eggers Når du har købt dealen, kontakter du Kira Eggers og Good Fitness på mail. Du vil derefter blive kontaktet for indledende screening forud for udarbejdelsen af dit personlige træningsprogram og kostplan, som fremsendes på mail.

Ekstra information

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 1200,-
værdi:
3000,-
rabat 60%
Gå til tilbud Læs mere mere

God pris: Fokus på nærvær og sensualitet

København Ø: Det sunde parforhold

2 timers tantra par-session med jeres forhold i centrum. I bliver instrueret i, hvordan I holder rum og berører hinanden og bliver guidet til mere intimitet, nærvær og fordybelse i jeres parforhold.
"Udvidet fortrydelsesret Er før set på deal til 1900.-" - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 565,-
værdi:
1130,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Hypnosebehandling

København: Opem Terapi & Hypnose

Som avanceret hypnoterapeut hjælper jeg dig gennem hele forløbet, skræddersyer hvert trin efter dine behov, og sikrer, at din oplevelse med hypnose er professionel, fortrolig og effektiv.
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital rygestoppakke og E-bog

Fra Mindevolution

Den digitale pakke indeholder: 3 sessions samt E-bogen “Røgfri fremtid”. "Røgfri NU" er MindEvolutions succesfulde digitale rygestops program. Under hele forløbet bliver du guidet i en behagelig meditativ tilstand.
"Værdibevis modtages over mail efter køb. 14 dages fortrydelsesret." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide