Tilbudet er udløbet - hvad gør du nu?

Du kan blive den første til at få besked når tilbudet kommer igen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få alle de bedste deals og tilbud i én mail - helt gratis!

Komplet kropsanalyse

tilbuds-billede
99,-
Ikke aktivt
værdi:
250,-,-
60%

Deal fra 12/10-2022

Horsens: Make Me Better

- En komplet kropsanalyse af varighed på20 min.
- Inklusiv test
- Inklusiv gennemgang af testresultatet

Udbyder

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle Make Me Better deals

Yderligere beskrivelse

Make Me Better tilbyder 60% rabat på en komplet kropsanalyse, der viser din krops forandringer. DEAL pris kr. 99,- (Normalpris kr. 250,-). Med denne deal får du en komplet kropsanalyse, der viser 25 forskellige resultater. Make Me better sørger for, du får en udskrift med dine egne resultater af de forskellige ting, der bliver målt.  Dealen indeholder: En komplet kropsanalyse varighed 20 min. Inklusiv test Inklusiv gennemgang af testresultatet DEAL pris kr. 99,- Værdi kr. 250,- Det er rigtig mange forskellige ting der måles, og resultaterne er meget nøjagtige. Make Me Better måler bl. a. din: Vægt Højde (via laser - kun første gang) Puls Biologisk Alder Fedt Procent Muskel Masse Fordeling af Fedt og Muskel i Kroppen Dit Fitnessniveau Mineralmængde Vandmængde og meget mere!  Den måling der foretages kaldes en Bioimpedans måling af hele din krop. Målingen viser meget nøjagtige resultater.  Bioimpedans målinger, som er lavet med en præcisionsmaskine gør, at du korrekt kan følge med i forandringerne i din kropssammensætning. Dette er især vigtigt, når du vil vide hvorvidt dine trænings- og kostanstrengelser er ved at give dig de resultater du ønsker.  Sådan foregår en kropsanalyse Efter at have indtastet nogle få detaljer om dig, træder du blot op på maskinen, hvor din kropsanalyse begynder. I alt tager det blot et til to minutter. Når selve Bioimpedansemålingen er i gang, sendes en meget let strøm igennem din krop (det kan ikke mærkes og er ubetydeligt for kroppen), som modstanden på måles. Disse målinger er med til at give grundlaget for beregningerne om din kropssammensætning. Forholdsregler Da vores Komplet Kropsanalyse er super nøjagtigt, kan den mængde mad og væske du indtager påvirke resultaterne. Det er derfor vigtigt at du forsøger ikke at afvige væsentligt fra dine daglige kostvaner de dage du måles. Det anbefales også at blive målt på den samme tid og i det samme tøj (minimal tøj anbefales) hver gang Hvor Mange Målinger Skal Jeg Have? Du kan selv vælge det antal målinger du ønsker. Vi anbefaler dog minimum 2 målinger - én i starten og én i slutningen af et givet træningsforløb. Her kan du nemlig se hvordan den måde du træner på og den kost du spiser undervejs har haft effekt på din krop. Hvis du virkelig er hardcore eller målrettet forsøger at opnå bestemte resultater igennem din træning og kost, anbefales det at bestille én måling om ugen, hvilket gør at du optimalt kan følge med i dit fremskridt og tilrette din træning og/eller kosten for at få optimale resultater. Hold din motivation i top, ved grafisk at holde øje med dine resultater. Det er ikke altid vægten lige flytter sig, selvom kroppen forandrer sig. En Komplet Kropsanalyse viser dig nemlig din krops forandringer, så du bedre kan følge med i dit fremskridt. Glæd dig med dette værktøj i hånden kan du bibeholde motivationen i et kostændringsforløb eller livsstilsforløb.

Ekstra information

Strandkærvej 87 A, 1 sal 8700 Horsens31 39 37 87

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 499,-
værdi:
1195,-
rabat 58%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 min. forholdsgenopbygning

Horsens: Make Me Better

Med denne deal, har du/I mulighed for at finde frem til, hvordan I bedst kan støtte hinanden, være der for hinanden og give plads til hinandens behov. Hver session er ca. 45 minutter.
"Pt. ingen udløb. Booking påkrævet. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 160,-
værdi:
800,-
rabat 80%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 min online psykoterapi

VIGA Psykoterapi & Supervision

Har du brug for hjælp til at få styr på nogle af de ubesvarede spørgsmål og tanker du sidder alene med, eller fylder din ensomhed meget for dig i hverdagen, så tilbyder VIGA Psykoterapi & Supervision online terapi og/eller telefonkonsultationer.
 
 
tilbuds-billede
pris 199,-
værdi:
399,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

Digital rygestoppakke og E-bog

Fra Mindevolution

Den digitale pakke indeholder: 3 sessions samt E-bogen “Røgfri fremtid”. "Røgfri NU" er MindEvolutions succesfulde digitale rygestops program. Under hele forløbet bliver du guidet i en behagelig meditativ tilstand.
"Værdibevis modtages over mail efter køb. 14 dages fortrydelsesret." - all2day
 
 

Følg de bedste deals på Facebook



Din anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide