Bio-resonans scanning med evaluering

tilbuds-billede
900,-
Gå til tilbud
værdi:
1500,-,-
40%

Deal fra 13/1-2022

Amager: ReGenerating Klinik

Bio resonans scanning: Få en komplet scanning af hele kroppen, efterfulgt af en præsentation af områder i ubalance, samt anbefalinger til efter-følgende behandling. Varighed: 2 timer.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløb. Tidsbestilling påkrævet. Udvidet fortrydelsesret
 
Se alle ReGenerating Klinik deals

Yderligere beskrivelse

Hvis du leder efter måder, hvorpå din krop kan blive bedre til at hjælpe sig selv, er ReGenerating Klinik det helt rigtige sted for dig. Med denne deal får du 40% rabat på 1 x Bio resonans scanning inkl. evaluering. Dealpris kr. 1500,- (Normalpris kr. 900,-).  ReGenerating Klinik kan tilbyde dig en lang række behandlinger lige fra traditionel, fysiurgisk massage, forskellige former for alternativ behandling samt den meget effektive Bio Sundhedsscanning. Alle behandlinger har til formål at få dig til at komme i bedre balance med din krop og derved gøre din krop bedre i stand til at hjælpe sig selv. Bio resonans scanning Få en komplet scanning af hele kroppen, efterfulgt af en præsentation af områder i ubalance, samt anbefalinger til efterfølgende behandling. Baggrund Bio resonans scanning er baseret på teorien om, at skadede celler og organer i kroppen udsender anderledes elektromagnetiske bølger end de raske celler og organer. Disse bølger opfanges at en maskine, som derved kan kortlægge de områder i kroppen, hvor celler og organer ikke fungerer optimalt. Maskinen sende derefter korrekte elektromagnetiske bølger tilbage til de skadede celler og organer og derved hjælpe kroppen til selv at rette op på disse skader. Behandlingen foregår i tre faser: Fase 1 Terapeuten sætter et sæt hovedtelefoner på klienten. Disse hovedtelefoner forbindes til en maskine, som udsender en række elektromagnetiske bølger. Maskinen opfanger frekvenserne for de resonanser, bølgerne har skabt i kroppen. På baggrund af disse resonanser kan maskinen udpege områder i kroppen, hvor der findes skadede celler og organer. Efter en halv times tid er scanningen færdig, og områderne med ubalance vises på en computerskærm. Fase 2 Resultatet af scanningen gennemgås med terapeuten.I områder af kroppen, hvor det findes relevant, får terapeuten maskinen til at sende de korrekte elektromagnetiske bølger tilbage til de skadede celler og organer.Denne reversering hjælper de skadede celler og organer med at blive regenereret. Fase 3 På baggrund af anbefalinger fra maskinen, kan terapeuten derefter foreslå yderligere behandlinger. Disse forslag til behandlinger kan omfatte alt lige fra at kontakte egen læge, indtagelse af kosttilskud, alternative behandlinger eller andet. Efter de 2 times behandling i klinikken har klienten både fået scannet hele sin krop for skadede celler og organer, fået foretaget en akut, elektromagnetisk behandling af disse samt fået en vejledning i at forhindre celler og organer i at blive skadede igen.

Ekstra information

Røde Mellemvej 16 2300 København S22 21 20 02

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 500,-
værdi:
1000,-
rabat 50%
Gå til tilbud Læs mere mere

90 minutters kombinationsbehandling

Frederiksberg: ReGenerating Klinik

Sæt kryds i kalenderen til 90 minutters MIG-tid! Med denne deal kan du få løsnet op i både krop og sind, du får nemlig en fantastisk kombinationsbehandling bestående af både massage, zoneterapi, kraniosakralterapi og healing.
" Ingen udløbsdato. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 300,-
værdi:
800,-
rabat 63%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters Ayurvedic indisk massage

Frederiksberg: ReGenerating Klinik

Ifølge den ayurvediske tradition, så opstår sygdom, smerter og spændinger, hvis vi ikke er i overensstemmelse med vores indre balance. Find din indre balance med 60 minutters Ayurvedic indisk massage.
"Engelsktalende massører. Ingen udløb pt. Udvidet fortrydelsesret. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 390,-
værdi:
750,-
rabat 48%
Gå til tilbud Læs mere mere

60 minutters kraniosakralterapi

Frederiksberg: ReGenerating Klinik

Kraniosakralterapi kan være effektiv mod:
Hovedpine • Tinitus • Søvnløshed • Ryg, nakke og skuldersmerter • Piskesmæld • Kolde hænder og fødder • Allergier
"Engelsktalende personale. Udvidet fortrydelsesret. . " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

Take Offer sweetdeal downtown SPOTdeal bylocals myprice Deal.dk dealhunter Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide