Bondoir-fotografering og 60 minutters gennemgang

tilbuds-billede
49,-
Gå til tilbud
værdi:
450,-,-
89%

Deal fra 17/5-2024

Odense: Christian Thøgersen

Eet flot sensuelt billede, hvor der leges med lys og skygger. Det er en god gave til din partner eller til at øge din selvtillids hos dig selv. Du får en ny og en helt anden positiv oplevelse af din egen sensualitet.

Udbyder

Gå til tilbud

Tilbudet er fundet hos myprice
myprice

Pt. ingen udløbsdato.
 
Se alle Fotograf Christian Thøgersen deals

Yderligere beskrivelse

Fotograf Christian Thøgersen giver lige nu HELE 89% rabat på 30 min. Bondoir fotografering og 60 min. til gennemgang af Bondoir fotos. DEAL pris kr. 49,- (Normalpris kr. 450,-). Glæd dig selv eller din partner med flotte Bondoir foto taget af den anerkendte professionelle fotograf Christian Thøgersen. Hvad er et Bondoir foto? Et Bondoir foto er et flot sensuelt billede, hvor der leges med lys og skygger. Det er en god gave til din partner eller til at booste din selvtillids hos dig selv. Med et Bondoir foto får du en ny og en helt anden positiv oplevelse af din egen sensualitet. Fotograf Christian Thøgersen h ar et af Danmarks største og mest alsidige studier til Bondoir fotografering, hvilket billederne på hjemmesiden www.nudoir.dk også vidner om. Christian Thøgersen har et kæmpe talent som fotograf og er meget kreativ indenfor Bondoir fotografering. Du vil føle dig i trygge og professionelle ramme under hele din fotosession, så det bedste af dig, kommer til udtryk i billederne. Tøv endelig ikke med at købe denne deal, hvor du glæder din partner med et spændende billede af dig selv og din sensualitet.   Kunderne skriver på nettet: Jeg var hos Christian for at få et bodouir shoot idag. Og jeg har aldrig følt mig smukkere eller mere sensuel som i hans selskab med kameraet. Christian er meget professionel, og han er god til at guide en igennem hans forskellige ideer. Jeg kommer helt sikkert igen - Anne  Super god og professionel behandling hos Christian. Desuden har han en del rekvisitter og fede setup. Kan klart anbefales. - Sarah Christian er en afslappet, uortodoks og kreativ fotograf. Hans billeder spænder genremæssigt vidt. Fælles for dem er hans æstetiske bevidsthed, der altid skinner igennem - Ann Kirstina Christian er bare super dygtig og formår virkelig at få mig som kunde til at være tryg. Er så glad for de smukke billeder jeg har fået. Kan varmt anbefale Christian til alle - Josefine

Ekstra information

Nordskovvej 18 5750 Ringe50 90 37 19

Lignende tilbud

tilbuds-billede
pris 40,-
værdi:
450,-
rabat 91%
Gå til tilbud Læs mere mere

1,5 times fotografering i studie

Odense: Christian Thøgersen

Christian Thøgersen holder til i et stort moderne fotostudie i landlige omgivelser, hvor mulighederne er mange for flotte stilede billeder. Her kan leges med lyset på de gamle lofter, eller laves flotte billeder i den smukke gamle have.
" Ingen udløbsdato. Tidsbestilling på telefon. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 777,-
værdi:
1295,-
rabat 40%
Gå til tilbud Læs mere mere

45 minutters studiefotografering - for op til 4

Måløv: Fotograf Jan Kauffmann

Fotograf Jan Kauffmann tilbyder 40 % rabat på 45 min.
studiefotografering for op til 4 personer inkl. 5 redigerede digitale billeder i farver og sort/hvid.
"Gælder 3 mdr. " - all2day
 
 
tilbuds-billede
pris 899,-
værdi:
2025,-
rabat 56%
Gå til tilbud Læs mere mere

Portrætfotografering med billeder

Aarhus N: Ole Toldbod Fotografi

- Portrætfotografering
- 2 stk. 18 x 24 cm. billeder
- 4 stk. 13 x 18 cm. billeder
". " - all2day
 
 

Følg de bedste deals på FacebookDin anbefaling redder os

Hver dag gennemgår vi alle danske deals for at give overblik og gode råd. Du kan gøre dine venner og os en stor tjeneste ved at anbefale os. Klik på et ikon:

Alle tilbud i én e-mail

Hver dag holder vi øje med tilbud fra:

sweetdeal special.dk - af Early Bird myprice bylocals SPOTdeal downtown Take Offer Deal.dk Just-Half-Price R2N.dk Risskov Bilferie Manillo.dk SpisIByen.dk EarlyBird.dk traveldeal DealSales bigsaver

Brug all2day og slip for e-mails fra hver af dem.

Vi er tilbudsjægere

Og vi vil dele det hele med dig:

  • Hurtigt overblik
  • Kun supertilbud
  • Gå ikke glip af noget
  • Få råd om det med småt

Tilmeld dig
DK's bedste overblik

Ingen samler dagens deals så grundigt som os.
Vi får Trustpilot.
Få dagligt overblik over danske deals helt gratis:

Du kan nemt afmelde dig igen :-) Få mere at vide